lambros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Για να ακούω γνώμες. Αν και είμαι κατά σε κινητό σε παιδιά πριν το γυμνάσιο. Αν σε παιδί Ε ή ΣΤ δημοτικού θέλουμε να του δώσουμε κινητό σε εκδρομή με κινητό τύπου ΝΟΚΙΑ 110 τι θα λέγατε στην σκέψη να μπει νούμερο πχ ΙΝΤΕΡΤΕΛΕΚΟΜ αφού η χρήση του θα είναι σπάνια και το ποσό κρατάει δεν χάνεται κάθε 2μηνες;; Αναφέρομαι σε ποια εταιρεία κάρτα σιμ θα βάζατε, Cosmote , Vodafone , wind, intertelecom???
Γιαούρτι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Αν η χρήση είναι αραιή πας καρφί για intertelecom. Αυτό το ξέρεις εσύ όμως.
Ison_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Όλες πάνω-κάτω το ίδιο βγαίνουν για τους γνωστούς λόγους. Διάλεξε αυτήν που έχεις κι εσύ μπας και έχεις κανα bonus λόγω ίδιου δικτυου. Αυτό με την intertelecom ισχύει; Γιατί βλέπω μια χαρά στο μήνα λήγουν και τα δικά της πακέτα ...
DrLo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρον. 1η φορά ακούω αυτή την εταιρεία. Εννοείτε ότι ναι μεν τα πακέτα λήγουν σε 1 μήνα αλλά η κάρτα δεν μπαίνει φραγή αν δεν κάνεις top-up για 2 μήνες και απλά χρεώνεσαι "as you go" με ότι υπόλοιπο έχεις μέσα; Αν αυτό παίζει τότε θα με ενδιέφερε να το αλλάξω και εγώ. edit: είναι λίγο σπάσιμο αυτό με τον αγγλικό αριθμό αλλά φαίνεται ότι όντως δεν μπαίνει φραγή στο 2μηνο (και χρεώνεσαι και στα εισερχόμενα) αλλά για πε΄ριπτωση σαν αυτή που περιγράφει ο TS όντως φαίνεται καλή επιλογή. Τι αριθμό θα έχω; Με την ULTRA SIM κάρτα της Inter Telecom, θα αποκτήσετε ταυτόχρονα 2 αριθμούς έναν Ελληνικό αριθμό σταθερής τηλεφωνίας σύμφωνα με τον τόπο διαμονής σας. έναν αριθμό κινητής τηλεφωνίας της Μεγάλης Βρετανίας Ποια είναι η διάρκεια ισχύος της κάρτας; Η κάρτα παραμένει ενεργή για 12 μήνες από την τελευταία χρεώσιμη υπηρεσία (κλήση, sms, mobile internet). Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από DrLo
lambros Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δεν σκέφτομαι να ενεργοποιω πακέτο. Απλώς pay as you go. Μα πόσες φορές θα χρησιμοποιηθεί. Και αργότερα κάποια στιγμή στο γυμνάσιο παίρνει κάποια κάρτα ελληνικού δικτύου. Εγώ έχω προς το παρόν 2 κάρτες σε συναγερμόυς
Γιαούρτι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 κάθε εργαλείο είναι για συγκεκριμένη χρήση. Εγώ είχα ένα νούμερο σε vodafone για πολύ αραιή χρήση. Τον Αύγουστο έβαλα intertelecom, με 5€ αρχικό χρόνο και τώρα, 6 μήνες μετά έχει σχεδόν 2€ υπόλοιπο. Αν παρέμεινα σε vodafone πόσα θα πλήρωνα; 10€ το δίμηνο; 30€ σύνολο; πόσο το έχουνε κάνει πλέον; Για τη συγκεκριμένη περίπτωση συμφέρει με τα 1000. Τώρα αν θες να μιλάς αρκετά δε σε συμφέρει. Οπότε εσύ πρέπει να υπολογίσεις στο περίπου τη χρήση που θέλεις και μετά συζητάμε τι σε συμφέρει
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, lambros είπε Μα πόσες φορές θα χρησιμοποιηθεί. Θα το παίρνει μαζί μόνο σε εκδρομές? Θα κάνει κλήσεις μόνο όταν υπάρχει ανάγκη, ή θα το καλείτε (γονείς γιαγιάδες παππούδες) κάθε τρεις και λίγο? Μόνο εσύ μπορείς να τα απαντήσεις αυτά, συνεπώς μόνο εσύ μπορείς να κρίνεις αν μια κάρτα intertelecom σε καλύπτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα