Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, lebron15 said:

Από την άλλη διώχνεις και τον hardcore, ο οποίος θα σου έσκαγε τα 73e από την μετατροπή σε ultimate game pass κάθε χρόνο.

Δηλαδή υπήρχε κόσμος που θεωρούσε πως αυτό θα παίζει για πάντα? 

Ποιο το νόημα τότε να έχει ξεχωριστά συνδρομή για το ultimate? 

Απλά θα αγόραζαν όλοι gold και θα έκαναν τη μετατροπή. 

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει τα κανονισα ρε σεις. Πηρα ενα τηλεφωνο τον Σπενσερ κ του ειπα τι μαλ@κιες κανεις; Κ μου λεει οκ εκεις ντικιο brother . Δεν ανεβαζουμε την τιμη τελικα κ παρτε κ δωρεαν οnline στα free to play να παιζετε εκει στο Ελλαντα 😂 

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, d_gkal είπε

θα ηθελα να δωσει free το online play σε ολα τα games

καλα αυτο δεν παιζει. εδω ακομα κ η nintendo πλεον χρεώνει το online. λιγο (κ λογικο μιας κ οι υπηρεσιες της με το ζορι υπαρχουν), η MS και η Sony δε θα το χρέωναν;

Δημοσ.

χτίζει (θελω να πιστεύω) ικανο αριθμο στο στρατοπεδο της λογω gamepass. ε, φερε και τους απλους gamers(που ασχολούνται με ενα δύο παιχνίδια online) με το μερος σου  ΔΩΡΕΑΝ ;) ετσι και αλλιως εχουν αγοράσει το game, δε θα χρειαστούν συνδρομη gamepass. 

στην ουσια δωστους free gold, χωρις τα free games with gold ομως. 

Δημοσ.

Γεια σε ολους! δηλωνω ασχετος με το θεμα του vpn αν και ημουν ετοιμος να ακολουθησω κατα γραμμα τα βηματα ωστοσο το mtcgame μου εστειλε και τις 2 live gold αλλα οχι βραζιλιας αλλα τουρκιας.Μπορει καποιος να μου πει καποιον τροπο να τις ενεργοποιησω? Σας ευχαριστω

53 λεπτά πριν, dolcegusto04 είπε

Γεια σε ολους! δηλωνω ασχετος με το θεμα του vpn αν και ημουν ετοιμος να ακολουθησω κατα γραμμα τα βηματα ωστοσο το mtcgame μου εστειλε και τις 2 live gold αλλα οχι βραζιλιας αλλα τουρκιας.Μπορει καποιος να μου πει καποιον τροπο να τις ενεργοποιησω? Σας ευχαριστω

Aκυρο τα καταφερα

Δημοσ.

Παιδιά Καλησπερα εγώ που είμαι χρήστης που έχει λήξει το game pass μου μπορω να κάνω τα βήματα του τρίτου post? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dolcegusto04 είπε

Aκυρο τα καταφερα

Απλά για μελλοντικούς λόγους, πες ποια εφαρμογή vpn χρησιμοποίησες για να πάρεις τουρκική IP?

31 λεπτά πριν, grgnik είπε

Παιδιά Καλησπερα εγώ που είμαι χρήστης που έχει λήξει το game pass μου μπορω να κάνω τα βήματα του τρίτου post? 

Ναι μπορείς. Απλά αντί για 1€ μετατροπή σε ultimate +3 μήνες, μάλλον θα πληρώσεις 13€ για + 1 μήνα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Απλά για μελλοντικούς λόγους, πες ποια εφαρμογή vpn χρησιμοποίησες για να πάρεις τουρκική IP?

Ναι μπορείς. Απλά αντί για 1€ μετατροπή σε ultimate +3 μήνες, μάλλον θα πληρώσεις 13€ για + 1 μήνα.

Zenvpn,δεν ασχολούμαι με VPN ήθελα απλώς να κάνω ενεργοποίηση οπότε δεν είναι ότι στο προτείνω καθώς είμαι άσχετος,αλλά έκανε την δουλειά του 

• Like 1
Δημοσ.

Στην Eneba έχει την 12μηνη EA play στα 21,4€ και με εναν κωδικό που βρήκα (totum) βγαίνει στα 20,76€ και με την μετατροπή σε ultimate  βγαίνει στα 5,19€ ο μήνας, Να υπενθυμίσω πως όποιος έχει ενeργό ultimate η 12μηνη EA play μετατρέπεται σε 4 μήνες ultimate.

image.png.3b4abc487e5495cd82d6b478da35e168.png

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

και το indiana jones ειναι παιχνιδαρος αξιζει να ασχοληθειτε μαζι του.

Παιδί μου εσυυυυύ ! Πως φαίνεται ο άνθρωπος που είχε OG xbox :D 
YΓ : Φοβάμαι να το παίξω στο XSX καθώς δεν ειναι Χ enhanced και ολοι ξέρουμε πως δείχνουνε τα μη X enhanced σε καινούργιες HD + 4K τηλεοράσεις, το Breakdown που δώσανε πρόσφατα και το Ninja Gaiden 3 RE που αγόρασα κάνουν τα μάτια να ματώνουν λόγω της θολούρας και jaggies.

Sorry για το off-topic

Επεξ/σία από red1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...