Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει οτι φευγουν τα παιχνιδια καμμια φορα πολυ γρηγορα στεκει.

Αλλα πχ αν κανουμε το κολπο με το vpn για 2 χρονια κοστιζει 65€ αν εχεις κανει ηδη την προσφορα με το ενα ευρω. Αλλιως ειναι 51€ !

Οποτε πχ τα first party της ms μπαινουν day one κ δεν φευγουν , αυτο σημαινει οτι πχ το forza 8 με το που βγει δεν θα εκανε ενα 60αρι ; Μονο με ενα παιχνιδι εβγαλες τα λευτα που εδωσες για 2 χρονια !! Και μετα σου μενουν κ Hallo , Gears , Ori,  fh5 κτλ κτλ χωρια ολα τα αλλα που θα μπαινοβγαινουν

Ειναι win win για μενα 

• Like 2
  • Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όπως φαίνεται έχει υπάρξει και φορά που το 1 ετος gold Brazil είχε 22€. Με 67€ δηλαδή μπορούσε να έχει κάποιος νέο χρήστη για 3 χρόνια! Δεν βλέπω λόγο κάποιος να μην έχει πάντα 2 χρήστες. 

Τον κύριο που θα εχει saves και θα κατεβαζει παιχνίδια και τον 2ο που θα έχει μόνη την ενεργή συνδρομή και μόλις τελειώσει , μετά απο κάποια χρόνια, να φτιάχνει άλλον νέο χρήστη μόνο για συνδρομές.

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται για ΕΑ access 12 months από 25€ που έχει στο store, εδώ μπορείτε με 19,81€ με Paypal. Η λίστα με όλα τα παιχνίδια που προσφέρει εδώ.

τα 0,58€ τα αφαιρεί με οποιονδήποτε κωδικό από τους: Legit, MB3, UNIKORN, VSKI, FBCODE, γενικά υπάρχουν εκατοντάδες κωδικοί στο web που κόβουν 3% στην Eneba.

image.png.b6656487c9cbb6d51468b38035105131.png

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι εάν γνωρίζετε φυσικό.λοιπον έχω συνδρομή gamepass ultimate.ολα οκ μέχρι εδώ.το πρόβλημα μου είναι όταν βάζει το gold παιχνίδια του xbox 360  δώρο ας πούμε δεν μπορώ να τα κατεβάσω.παταω στο παιχνίδι και μου λέει "see price"πατάω και σε αυτό και  μετά μου βγάζει το παιχνίδι "συνέχεια"πατάω πάλι αλλά κάτι με τον λογαριασμό ότι δεν επαρκεί εάν θυμάμαι καλά.ενω έχω συνδρομή του gamepass ultimate λογικα δεν θα έπρεπε να κατεβάζει και τα παιχνίδια του 360?του xbox one τα παιχνίδια δεν έχω θέμα μια χαρά.τι φταίει? σίγουρα κάτι εγώ δεν κάνω σωστά.σας ευχαριστώ.

Παιδιά καλησπέρα.θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι εάν γνωρίζετε φυσικό.λοιπον έχω συνδρομή gamepass ultimate.ολα οκ μέχρι εδώ.το πρόβλημα μου είναι όταν βάζει το gold παιχνίδια του xbox 360  δώρο ας πούμε δεν μπορώ να τα κατεβάσω.παταω στο παιχνίδι και μου λέει "see price"πατάω και σε αυτό και  μετά μου βγάζει το παιχνίδι "συνέχεια"πατάω πάλι αλλά κάτι με τον λογαριασμό ότι δεν επαρκεί εάν θυμάμαι καλά.ενω έχω συνδρομή του gamepass ultimate λογικα δεν θα έπρεπε να κατεβάζει και τα παιχνίδια του 360?του xbox one τα παιχνίδια δεν έχω θέμα μια χαρά.τι φταίει? σίγουρα κάτι εγώ δεν κάνω σωστά.σας ευχαριστώ.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Saturn 1974 είπε

Αφιέρωσε λίγο χρόνο και διάβασε αυτό το post. Έχουν απαντηθεί όλες οι βασικές απορίες που υπάρχουν, όπως κ η τωρινή σου, και θα κερδίσεις αρκετό χρόνο από το να ψάχνεις:

• Like 1
Δημοσ.

3 months ULTIMATE με 20,52€   δηλαδή 6,84€ ο μήνας αντί για 13€/μηνα στο store.

τα 0,60€ τα αφαιρεί με οποιονδήποτε κωδικό από τους: Legit, MB3, UNIKORN, VSKI, FBCODE, JackLope,  γενικά υπάρχουν εκατοντάδες κωδικοί στο web που κόβουν 3% στην Eneba.

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-game-pass-ultimate-3-month-membership-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-global

image.png.e1242c99a23b16f9b67f0097bd549bc9.png

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος σε ήδη ενεργές συνδρομές δεν παίζει συτό το κόλπο με το VPN.

Εγώ επειδή έχω ενεργή συνδρομή και ουδέποτε έχω κάνει το κόλπο με το VPN κοιτάω τιμές για EU συνδρομές.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε

Αν δεν κάνω λάθος σε ήδη ενεργές συνδρομές δεν παίζει συτό το κόλπο με το VPN.

Εγώ επειδή έχω ενεργή συνδρομή και ουδέποτε έχω κάνει το κόλπο με το VPN κοιτάω τιμές για EU συνδρομές.

Δουλεύει και σε παλιές συνδρομές.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bfc είπε

Δουλεύει και σε παλιές συνδρομές.

Σε ήδη ενεργή ultimate, μέσω vpn, να βάλεις κωδικό Ultimate Βραζιλίας και να τον πάρει?

Δημοσ.

Αν βρεθεί κάποιος και το κάνει, σε ενεργή ultimate, μέσω vpn, να βάλει κωδικό Ultimate Βραζιλίας και να δουλέψει, ας το γράψει.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό τσεκαρισμένα δεν δούλευε παλιότερα με gold.
Αν είχες ήδη ενεργή συνδρομή απο Χ χωρα έπρεπε να περιμένεις να λήξει ο κόσμος να χαλάσει για να στακάρεις απο ΑΛΛΗ χώρα. 
Μάλιστα είχα το αντίθετο θέμα. Είχα βάλει ετήσια live απο βραζιλία και δε μπορούσα να βάλω ελληνική επάνω.

Πάνε βέβαια και κάποια χρόνια απο τότε οπότε αν έχει κανείς όρεξη να δοκιμάσει με το pass θα σωθούμε.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έφτασε ο καιρός για ανανέωση του Game Pass Ultimate. Έχετε δει να παίζει κάτι ενδιαφέρον για τρίμηνο;
Το πιο φτηνό είναι τα 24.54 στο Eneba.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...