Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, hliasmdp είπε

Το έκανα, τίποτα. Αν δεν το ενεργοποιήσω το κλειδί χάνεται ή μπορώ να το ενεργοποιήσω μετά από 1 ή 3 μήνες;

01.png

Αν πήρες Global key, μίλα με Support και πες τους "πήρα global key και δεν περνάει, περάστε το μου εσείς". Μόνο αυτό λες και εισαι οκ

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ίσως έχει απαντηθεί ήδη, αλλά το τρικ της αναβάθμισης από gold σε ultimate μπορεί να χρησιμοποιείται επ' αόριστον (με την κανονική τιμή 12,99€);

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, DaDiRa είπε

Ίσως έχει απαντηθεί ήδη, αλλά το τρικ της αναβάθμισης από gold σε ultimate μπορεί να χρησιμοποιείται επ' αόριστον (με την κανονική τιμή 12,99€);

Τι εννοείς με το επ' αόριστον?

Δημοσ.

Εννοώ πάνω από μια φορά. Έβαλα με βάση τον οδηγό 12 μήνες xbox live gold το οποίο αναβάθμισα σε 12 μήνες game pass ultimate με 12,99€. Το ίδιο θα μπορώ να το κάνω και του χρόνου (αν δεν αλλάξει κάτι από την πλευρά της microsoft φυσικά)  ή δε θα υπάρχει σαν επιλογή επειδή το χρησιμοποίησα ήδη;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, DaDiRa είπε

Εννοώ πάνω από μια φορά. Έβαλα με βάση τον οδηγό 12 μήνες xbox live gold το οποίο αναβάθμισα σε 12 μήνες game pass ultimate με 12,99€. Το ίδιο θα μπορώ να το κάνω και του χρόνου (αν δεν αλλάξει κάτι από την πλευρά της microsoft φυσικά)  ή δε θα υπάρχει σαν επιλογή επειδή το χρησιμοποίησα ήδη;

Μπορείς να το κάνεις όσες φορές θέλεις. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι παίδες. Σήμερα έκανα reedem ένα Τούρκικο κωδικό ultimate game pass μέσω τούρκικου VPN. Πανεύκολη διαδικασία, κοντά στα 10€ βγήκε και ήταν 3μηνη, κλέψιμο ουσιαστικά. Παίζει να φάει το account ban? Ή να γίνει suspend κάποια στιγμή? Ρωτάω γιατί σίγουρα δεν είναι νόμιμο, απλώς ελπίζω μήπως εκεί στην MS με τα εκατομμύρια που βγάζουν κάνουν τα στραβά μάτια. Στο steam έχω ακούσει ότι το ban γίνεται, εαν χρησιμοποιείς vpn για εξαργύρωση κωδικών. Υπάρχει κάποιος που το κάνει καιρό και δεν είχε θέμα? Ίσως χαζή ερώτηση, απλά να ξέρω μήπως το δοκιμάζω απο εδώ και πέρα σε κανένα 2ο account για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ.

Κανεις δεν ξερει αν στο μελλον η ms θα τιμωρει αυτο που κανουμε τωρα.Τυπικα το απαγορευει η ms αλλα κανει και τα τυφλα ματια να συνεχιζουμε να το κανουμε.Παντως αυτο το βιολι γινεται παρα πολυ καιρο και το αφηνει να γινεται η μσ χωρις να ριχνει μπαν ουτε εχει κανει κινησεις να το μπλοκαρει.

• Like 2
Δημοσ.

Απ ότι βλέπω στο eneba έχει ετήσια gold συνδρομή με 27 ευρώ από Τουρκία. Μπορεί να γίνει η διαδικασία μέσω Τουρκίας αντί Βραζιλίας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα τούρκικη xbox gold μέσω vpn. Αποσυνδεομαι και όταν πάω να αγοράσω, χωρίς vpn, την προσφορά του 1 ευρω του Gamepass Ultimate μου γράφει "Αυτήν τη στιγμή, η συνδρομή σας είναι από διαφορετική περιοχή. Αν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών." 

Μήπως θα πρέπει να κανω και την τελευταία αγορά με vpn; 

Edit: Πωωω παίζει να φταίει που ο λογαριασμός μου έχει region UK;

Edit 2: Για όποιον αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα το έλυσα πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του Microsoft account μου, εκεί στο κάτω μέρος έχει ένα link για το xbox account μου. Πάμε εκεί. Και από εκεί έκανα την αγορά κανονικά. 

Μόνο απο το συγκεκριμένο link με άφηνε στο uk store. Σε κάθε άλλη περίπτωση με γυρνούσε στο ελληνικό. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Αγόρασα τούρκικη xbox gold μέσω vpn. Αποσυνδεομαι και όταν πάω να αγοράσω, χωρίς vpn, την προσφορά του 1 ευρω του Gamepass Ultimate μου γράφει "Αυτήν τη στιγμή, η συνδρομή σας είναι από διαφορετική περιοχή. Αν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών." 

Μήπως θα πρέπει να κανω και την τελευταία αγορά με vpn; 

Edit: Πωωω παίζει να φταίει που ο λογαριασμός μου έχει region UK;

Edit 2: Για όποιον αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα το έλυσα πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα του Microsoft account μου, εκεί στο κάτω μέρος έχει ένα link για το xbox account μου. Πάμε εκεί. Και από εκεί έκανα την αγορά κανονικά. 

Μόνο απο το συγκεκριμένο link με άφηνε στο uk store. Σε κάθε άλλη περίπτωση με γυρνούσε στο ελληνικό. 

Uk store και ελληνική κάρτα και δούλεψε? Η με PayPal? 

Λογικά αν χρησιμοποιουσες uk vpn θα δούλευε και με το πρώτο τρόπο που προσπάθησες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, bfc είπε

Uk store και ελληνική κάρτα και δούλεψε? Η με PayPal? 

Λογικά αν χρησιμοποιουσες uk vpn θα δούλευε και με το πρώτο τρόπο που προσπάθησες. 

UK store με Curve κάρτα. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...