Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 26ska είπε

Μιλάω για στακαρισμα χωρίς VPN...

Είτε περιμένεις να λήξει ο λογαριασμός σου και φτιάχνεις νέο όπως έχει γραφτεί στα προηγούμενα ποστ.

Είτε στοκαρεις 3μηνες Τουρκίας στα 8 ευρώ.

Είτε στοκαρεις 3μηνες global στα 23 ευρώ.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο...

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dskoul είπε

Είτε περιμένεις να λήξει ο λογαριασμός σου και φτιάχνεις νέο όπως έχει γραφτεί στα προηγούμενα ποστ.

Είτε στοκαρεις 3μηνες Τουρκίας στα 8 ευρώ.

Είτε στοκαρεις 3μηνες global στα 23 ευρώ.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο...

Γιατί 23 η global;https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε
Αναφορά σε κείμενο

The fun’s over now, though, as anyone who did this has reportedly been officially notified, and removed from the service. 

Χα, αφού δε γίναμε notified! Ο θείος μου ο Alvaro λέει να μην ανησυχώ. 😇

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Χα, αφού δε γίναμε notified! Ο θείος μου ο Alvaro λέει να μην ανησυχώ. 😇

image.png.b8280b7c04fb5dc9ddd3f76de07df33d.png

Παπάτζα μου μυρίζει. Το να κάνει μετατροπή κάποιος σε Ultimate, απόλυτα λογικό και νόμιμο είναι. Να έλεγε για VPN κλπ να έλεγα, ίσως έχει βάση το άρθρο....

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κάνω νέο account, για να επωφεληθώ το  3μηνο GP με 1€, τι παίζει με τα save του παλιού;

Πρέπει να κάνω το νέο account home και μετά να κάνω login με τον παλιό;

Επεξ/σία από thinlizzy
Δημοσ.

Στο βασικό μου λογαριασμό που είχα 27 μήνες και έληξαν σήμερα δεν μου βγάζει προσφορά με ένα ευρώ και δεν είμαι σίγουρος τι να κάνω.

Να κάνω ότι κάνουν και οι άλλοι και μετά αντί για ένα μήνα ένα ευρώ να πάρω το ένα μήνα με 13 ευρώ και να γίνει η μετατροπή με +12 ευρώ από ότι πήραν οι υπόλοιποι;

Δεύτερο account δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω παιχνίδια που δεν έχω τελειώσει στο game pass από το βασικό λογαριασμό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Choutas είπε

Στο βασικό μου λογαριασμό που είχα 27 μήνες και έληξαν σήμερα δεν μου βγάζει προσφορά με ένα ευρώ και δεν είμαι σίγουρος τι να κάνω.

Να κάνω ότι κάνουν και οι άλλοι και μετά αντί για ένα μήνα ένα ευρώ να πάρω το ένα μήνα με 13 ευρώ και να γίνει η μετατροπή με +12 ευρώ από ότι πήραν οι υπόλοιποι;

Δεύτερο account δεν με ενδιαφέρει γιατί έχω παιχνίδια που δεν έχω τελειώσει στο game pass από το βασικό λογαριασμό.

Ναι είναι το πιο συμφέρον αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Choutas είπε

Αγοράζεις ultimate από eneba φθηνότερα και κάνεις τη μετατροπή.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Choutas είπε

Αγοραζεις LIVE GOLD (οχι ultimate οπως ειπε ο πανω) 
η τριμηνη gold GLOBAL εχει 5.8 ευρω ....  
καθε φορα ενεργοποιεις την αυτοματη ανανεωση και σου δινει ενα μηνα δωρο (Την απενεργοποιεις μετα και συνεχιζεις) 
στο τελος περνας ενα μηνα ultimate με 13 ευρω και εγινες ! 
απλα αντι για 57 ευρω ... θα σου ερθει 67 .... ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ....

image.png.7b018cff5f9abb3ec870ea692e157624.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...