Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 758
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ταινια σπλατερια, παλια σχετικα, ξεκιναει με ενα πιθηκο που δαγκωνει καποιον και μεταδιδει κατι, σε μια σκηνη πιο μετα μια γιαγια τρωει μια σουπα και τις πεφτει το ματι ( η το αυτι ) μεσα και το τρωει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, MariaLog είπε

ταινια σπλατερια, παλια σχετικα, ξεκιναει με ενα πιθηκο που δαγκωνει καποιον και μεταδιδει κατι, σε μια σκηνη πιο μετα μια γιαγια τρωει μια σουπα και τις πεφτει το ματι ( η το αυτι ) μεσα και το τρωει

Braindead του 1992

Επεξ/σία από Waiss
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Waiss είπε

Braindead του 1992

ΝΑΙ πωωω ειχα σπασει το κεφαλι μου τοσο καιρο, κατα τυχη βρηκα το νημα αυτο! χαμος σημερα το βραδυ :P ( dead alive ναι νιωθω σα να ξεβουλωσε το κεφαλι μου :P )

Επεξ/σία από MariaLog
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MariaLog είπε

ΝΑΙ πωωω ειχα σπασει το κεφαλι μου τοσο καιρο, κατα τυχη βρηκα το νημα αυτο! χαμος σημερα το βραδυ :P

Ταινιαρα με χαβαλε και μπόλικη σάλτσα και αηδία 😛

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MariaLog είπε

την ειχα δει το 2001 και μπηκε αυτοματα στις αγαπημενες all time classic

Αν σου αρέσουν αυτά τα είδη, δες και το Cannibal Holocaust που είχε γίνει χαμός με αυτή την ταινία εκτός του ότι απαγορεύτηκε παντού, βρες επίσης το γερμανικό Nekromantik. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Waiss είπε

Αν σου αρέσουν αυτά τα είδη, δες και το Cannibal Holocaust που είχε γίνει χαμός με αυτή την ταινία εκτός του ότι απαγορεύτηκε παντού, βρες επίσης το γερμανικό Nekromantik. 

το Holocaust το ξερω ναι το εχω δει.

το Nekromantik δε το ηξερα, βλεπω 4,8/10 imdb.. να το τολμησω?  :P

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MariaLog είπε

το Holocaust το ξερω ναι το εχω δει.

το Nekromantik δε το ηξερα, βλεπω 4,8/10 imdb.. να το τολμησω?  :P

Είναι λίγο πορνοδιαστροφικο και άρρωστο. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με υπότιτλους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Waiss είπε

Είναι λίγο πορνοδιαστροφικο και άρρωστο. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με υπότιτλους.

το βρηκα και με υποτιτλους στον yify XD

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια παλιά ταινία ξένη που κάποιο ετοιμάζουν τρομοκρατικό χτύπημα σε κάποιον αλλά ανάμεσα στον στόχο και τον πυροβολήτη είναι ένα κοριτσάκι που κάτι πουλάει και τον κάνει να διστάσει να πατήσει την σκανδάλη. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο..

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
On 14/07/2024 at 15:56, Γιάννης Platano said:

Μια παλιά ταινία ξένη που κάποιο ετοιμάζουν τρομοκρατικό χτύπημα σε κάποιον αλλά ανάμεσα στον στόχο και τον πυροβολήτη είναι ένα κοριτσάκι που κάτι πουλάει και τον κάνει να διστάσει να πατήσει την σκανδάλη. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο..

Eye in the sky

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...