baiosss Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Τρέξτε να προλάβετε Xiaomoταλιμπάν!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε Θα κρατήσω κάνα χρόνο ακόμα το Redmi Note 4 θα περιμένω το Redmi Note 10/X ( άμα ζήσει μέχρι τότε) Μπας και βάλουν επιτελούς καμιά OLED οθόνη να νιώσω ουσιαστική αναβάθμιση... Μα το note 8T που είναι μακρινός αντικαταστάτης το note 4 έχει "αδελφάκι" με oled οθόνη και κατα τα άλλα "ίδιες" προδιαγραφές. Το λένε mi A3 και είναι πληρέστατο κινητό με amoled (720p, αλλά αδιάφορο) οθόνη και δακτυλικό πάνω στην οθόνη. Αν και ανέβηκε λίγο σε τιμή στα 180 (είχε και 150Ε πριν λίγο καιρό) αποτελεί ακόμα πολύ καλή επιλογή και από τα λίγα κινητά που είναι κάπως/λίγο μικρότερα του συνόλου (καθονται καλύτερα στο χέρι ένα κλικ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 33 λεπτά πριν, rakeesh είπε Μία από τα ίδια. Έχω το redmi note 3 Pro τρεισήμισι χρόνια. Τώρα τελευταία η μπαταρία δεν είναι αυτή που ήταν. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που σκέφτομαι να το αλλάξω! Τα ίδια και εγώ! Έχω το 3αρι προ και όλο λέω θα το αλλάξω και όλο το αναβάλω! Σκυλί σκέτο! Μόνο μπαταρία τώρα πια κρατάει μισή μέρα. Αλλά έχω και το power bank.. Μάλλον όμως θα το χτυπήσω το 9αρι μόλις κατέβει η τιμή του σε φυσιολογικά επίπεδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Βγάλε ρε Xiaomi επιτέλους ένα κινητό με πλάτος μικρότερο από 72mm. Να μπορέσουμε επιτέλους να αλλάξουμε το Redmi 4X. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsarouc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 720g... κάτι μου μυρίζει εδώ πέρα... ελπίζω να μην έχουμε τα Bootloop του mia3... Άραγε θα είναι Out of the box με android 10? Για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ngiornas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 ΟΥΑΟΥ!!!! Με συγχωρειτε παιδια παω μια τουαλετα.... μου σηκωθηκε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vargas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, tsarouc είπε 720g... κάτι μου μυρίζει εδώ πέρα... ελπίζω να μην έχουμε τα Bootloop του mia3... Άραγε θα είναι Out of the box με android 10? Για να δούμε. Ποια bootloop ,,? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, stafaf είπε Το τέλειο mid-range. Αψογο. Δεν του λείπει τπτ. ΟLED οθόνη και μικρότερο μέγεθος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rical Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Στο τελος του αρθρου που λεει αντιστοιχα το redmi note 9 pro. Μηπως θελατε να γραψετε redmi note 9 pro max ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 φθηνό κινητό μόνο έβγαλε η Xiaomi με amoled οθόνη, και είναι 720p. 😏 Πάντως τα κινητά του θέματος έχουν σωστές μπαταρίες, υπέρυθρες, ραδιόφωνο, mini jack, micro sd slot.Αυτά που δεν έχουν πολύ ακριβότερα κινητά. Cpu+Gpu κανοποιητικά, ο 720G βγάζει στο antutu 276.000. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laziokos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, stafaf είπε Το τέλειο mid-range. Αψογο. Δεν του λείπει τπτ. Αστειευεσαι...φυσικα και του λειπει...ισως απο τα πιο σημαντικα.... μια κανονικη οθονη χωρις τρυπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, keysmith είπε Μα το note 8T που είναι μακρινός αντικαταστάτης το note 4 έχει "αδελφάκι" με oled οθόνη και κατα τα άλλα "ίδιες" προδιαγραφές. Το λένε mi A3 και είναι πληρέστατο κινητό με amoled (720p, αλλά αδιάφορο) οθόνη και δακτυλικό πάνω στην οθόνη. Αν και ανέβηκε λίγο σε τιμή στα 180 (είχε και 150Ε πριν λίγο καιρό) αποτελεί ακόμα πολύ καλή επιλογή και από τα λίγα κινητά που είναι κάπως/λίγο μικρότερα του συνόλου (καθονται καλύτερα στο χέρι ένα κλικ). NFC? Εκεί είχα κολλήσει αν θυμαμαι καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fragma Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Άντε και στις 8 ίντσες με FHD ανάλυση να φαίνονται τα πίξελς σαν τουβλάκια του TETRIS και να ξανανιώσουμε παιδιά όπως τότε που παίζαμε Super Mario στην Nintendo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
termitiss Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, MitsosDaBest13 είπε Το καλύτερο mid-range, μακράν. realme X2 με 730G , Amoled, 8/128GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MitsosDaBest13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, termitiss είπε realme X2 με 730G , Amoled, 8/128GB Ναι, παρέλειψα να γράψω "σ' αυτά τα λεφτά". 😜 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε 1 φθηνό κινητό μόνο έβγαλε η Xiaomi με amoled οθόνη, και είναι 720p. 😏 Πάντως τα κινητά του θέματος έχουν σωστές μπαταρίες, υπέρυθρες, ραδιόφωνο, mini jack, micro sd slot.Αυτά που δεν έχουν πολύ ακριβότερα κινητά. Cpu+Gpu κανοποιητικά, ο 720G βγάζει στο antutu 276.000. Εγώ έχω το Mi 9 Lite, που για ένα διάστημα έπαιξε κοντά στα 190€ (τώρα οδεύει προς τη δύση του μάλλον) και έχει κανονικά Amoled της Samsung στα 1080p... Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από MitsosDaBest13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα