Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει καποιος τι γινεται οταν βαζουμε μεγαλυτερο ποσο απο αυτο της δοσης; Πχ πληρωνουμε 2 δοσεις. Μειωνονται οι δοσεις κατα 1 μηνα ή μειωνεται το ποσο της δοσης, αλλα το διαστημα παραμενει το ιδιο;

Η τραπεζα ειναι η Πειραιως εαν παιζει καποιο ρολο.

• Απαντ. 309
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Γνωριζει καποιος τι γινεται οταν βαζουμε μεγαλυτερο ποσο απο αυτο της δοσης; Πχ πληρωνουμε 2 δοσεις. Μειωνονται οι δοσεις κατα 1 μηνα ή μειωνεται το ποσο της δοσης, αλλα το διαστημα παραμενει το ιδιο;

Στην Eurobank αν βάλεις μεγαλύτερο ποσό απ' αυτό της δόσης, το περισσευούμενο ποσό θα μείνει μέσα και θα μπορεί να αξιοποιηθεί για την πληρωμή της επόμενης δόσης όταν βγει ο επόμενος μηνιαίος λογαριασμός της πιστωτικής. Δηλαδή δεν πληρώνεται κατευθείαν και η επόμενη δόση

Επεξ/σία από Eluminator_91
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Οχι, οι δόσεις δεν έχουν την ίδια συμπεριφορά με δάνειο. 

Εστω χρωστάς 10 δόσεις των 50 ευρώ. Σύνολο 500 ευρώ. Αν εσυ αντι για 50 βάλεις 100, θα πληρώσει την πρώτη δόση και θα κρατησει υπόλοιπο 50. Ούτε θα κόψει τον αριθμό των δόσεων, ούτε θα ρίξει το ποσό τους. Οπότε αν η κάρτα σου δεν έχει άλλη κίνηση γενικά, όταν πέσει η δεύτερη δόση, θα φάει από το υπόλοιπο και ο λογαριασμος σου θα βγει μηδενικός. 

Στην Πειραιώς που έχει κοινό πιστωτικό όριο για αγορές με δόσεις και εφάπαξ εχει νόημα να το κανεις αυτό αν θες να ξεμπλοκάρεις το όριο σου.

• Like 1
Δημοσ.

Σε όλες τις κάρτες έτσι είναι. Και στην Alpha οι πληρωμές επηρεάζουν το κοινό πιστωτικό όριο. Οι δόσεις φαίνονται απλά σα να περνάς κάθε μήνα απο τον Κωτσόβολο πχ και να κάνεις μια αγορά 50€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Alpha εχεις άλλο όριο για αγορές εφάπαξ. Το ξερω γιατί εχω περίπου 950 ευρώ ανοιχτά σε δόσεις και δεν μου τα εχει αφαιρέσει απο το πιστωτικό μου όριο. Ενώ στην Πειραιώς στα δεσμεύει. Οπότε ναι και στην Alpha σου μεγαλώνουν το όριο αλλά δε το χρειάζεσαι κιολας εκτος αν εισαι πολύ οριακά

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 3
Δημοσ.

Μια ακομα απορια σχετικα με την διευθυνση. Σε λιγους μηνες ληγει η καρτα μου και βλεπω οτι στα statements της πιστωτικης δειχνει ακομα την παλια μου διευθυνση, ενω εχω αλλαξει σπιτι εδω και 6 χρονια!! 

Εχω κανει επεικαιροποιηση, δειχνει κανονικα την καινουρια μου διευθυνση στα στοχεια μου, αλλα στην πιστωτικη καρτα ως διευθυνση αλληλογραφιας, εχει την παλια. Επισης δε ξερω τι γινεται και εμ την χρεωστικη καρτα.

Καποια ιδεα;;

Δημοσ.

Μια ακομα απορια σχετικα με την διευθυνση. Σε λιγους μηνες ληγει η καρτα μου και βλεπω οτι στα statements της πιστωτικης δειχνει ακομα την παλια μου διευθυνση, ενω εχω αλλαξει σπιτι εδω και 6 χρονια!! 

Εχω κανει επεικαιροποιηση, δειχνει κανονικα την καινουρια μου διευθυνση στα στοχεια μου, αλλα στην πιστωτικη καρτα ως διευθυνση αλληλογραφιας, εχει την παλια. Επισης δε ξερω τι γινεται και εμ την χρεωστικη καρτα.

Καποια ιδεα;;

Από όσο αναφέρει στους λογαριασμούς των πιστωτικών καρτών της Πειραιώς, σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης πρέπει "να απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα της Τράπεζας".

Από ότι έχω καταλάβει είναι διαφορετική η διαδικασία επικαιροποίησης της διεύθυνσης για τις πιστωτικές κάρτες από τη διαδικασία επικαιροποίησης στοιχείων μέσω e-banking.

Δημοσ.
14 hours ago, PharmChem said:

Από όσο αναφέρει στους λογαριασμούς των πιστωτικών καρτών της Πειραιώς, σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης πρέπει "να απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα της Τράπεζας".

Από ότι έχω καταλάβει είναι διαφορετική η διαδικασία επικαιροποίησης της διεύθυνσης για τις πιστωτικές κάρτες από τη διαδικασία επικαιροποίησης στοιχείων μέσω e-banking.

Θα παρω τηλεφωνο, γιατι ακρη με αυτους δε βγαζεις.. Λογικα θα θελει ραντεβου.

Δημοσ.

Θα παρω τηλεφωνο, γιατι ακρη με αυτους δε βγαζεις.. Λογικα θα θελει ραντεβου.

Πολύ πιθανόν φοβάμαι πως ναι. Σε κάθε περίπτωση κάνε μια προσπάθεια τηλεφωνικά μήπως γίνεται και εξ'αποστάσεως με κάποιο τρόπο.

Δημοσ.

Καλημερα σας! Ερώτηση σχετικα με διαφορα εθνικης πειραιως. Στην πειραιως αν βαλεις παραπανω λεφτα μεσα να υπαρχουν για τις δοσεις , αυξανεται και το διαθεσιμο υπολοιπο. Στην εθνικη αν δεν εχει δεσμευτει η δοση οσα και να βαλεις μεσα δεν αυξανεται το οριο. Θελω να βαλω τα υπολοιπα 100 απο τωρα για τις 2 επομενες δοσεις (αυγουστου- σεπτεμβρη) να κλεισω και την οφειλη οποτε θα μου δειξει οριο -100 ευρω. Εχει νοημα να το κανω ή καλυτερα να περιμενει να χρεωθει η εκαστοτε δοση και να τα βαζω τοτε? Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...