ProponitisTouKanape Δημοσ. χθες στις 03:04 μμ Δημοσ. χθες στις 03:04 μμ 5 ώρες πριν, LouCi4er είπε Αυτό σκέφτηκα,να ακυρώσω την τωρινή και να ζητήσω καινούργια.Ελπιζω να βγει με μεγαλύτερο όριο,η πιστωτική είναι φοβερά εξυπηρετική αλλά τα 900€ όριο την καθιστούν πρακτικά άχρηστη. Θέλαμε τον Ιανουάριο να πάρουμε αυτοκίνητο,ειχαμε τα περισσότερα χρήματα σε ένα λογαριασμό που έχει η γυναίκα μου στην Eurobank,η μισθοδοσια της στην Πειραιώς και η δικιά μου στην Εθνική.Το πρωί που χρειάστηκε να μεταφέρω χρήματα από την Εθνική προς τον λογαριασμό του εμπόρου,διαπίστωσα ότι η πανέξυπνη Εθνική δεν επιτρέπει την αλλαγή ορίου κατευθείαν αλλά πρέπει να περάσουν 24 ώρες. Εννοείτε Πειραιώς και Eurobank γίνεται κατευθείαν η αλλαγή.Ευτυχως ο έμπορος ήταν πολύ συνεργάσιμος και περίμενε την επόμενη μέρα για να του κάνω τη μεταφορά έχοντας ήδη κάνει την μεταβίβαση στο όνομα μου.Τωρα με το άκυρο που μου έριξε μου την έσπασε άσχημα.Θα δω,μάλλον θα κάνω αίτηση για νέα πιστωτική. Silver έχεις;
LouCi4er Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Silver έχεις; Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα