Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, επειδή πολλά παιχνίδια του ps4 θα παίζουν και στο 5, ξέρει κανείς τι γίνεται με τα saves; Μπορώ να μεταφέρω τα saves μου στο ps5 και να συνεχίσω να παίζω απο εκει που εχω μείνει στο εκάστοτε παιχνίδι; και αν ναι, πως; 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Gagaras είπε

Να ρωτήσω κάτι, επειδή πολλά παιχνίδια του ps4 θα παίζουν και στο 5, ξέρει κανείς τι γίνεται με τα saves; Μπορώ να μεταφέρω τα saves μου στο ps5 και να συνεχίσω να παίζω απο εκει που εχω μείνει στο εκάστοτε παιχνίδι; και αν ναι, πως; 

https://blog.playstation.com/2020/10/09/ps4-games-on-ps5-your-top-questions-answered/

How do PS4 game transfers and game saves work between the two consoles?

You can transfer digital games, game data, and game saves from a PS4 console to a PS5 console using LAN cables, or by connecting wirelessly (WiFi). If you’ve already stored PS4 games and game data in the external USB storage device connected to your PS4, you can bring them over to PS5 with that external USB storage device. And if you are a PS Plus member, you can also sync PS4 game saves on PS5 through cloud storage.

Please note that the ability to transfer game saves between a PS4 version and a PS5 version of the same game is a developer decision, and will vary title by title for cross-generational games.

For Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, when players decide to upgrade from PS4 to PS5 their game saves will transfer.* Sackboy: A Big Adventure also will support game save transfers from PS4 to PS5 in an update that will be delivered shortly after the release of the game.* We’ll share additional details on both games closer to launch.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Προσωπικά ότι και να ακούγεται από insider και μη, δε χωράει ο νους μου πως δε θα έχουν έστω 1-2 κομμάτια σε ράφι μεγάλα καταστήματα

Αυτο πιστευω και εγω.Εγραψα και στο αντιστοιχο thread του ps5 πως πιστευω  θα μπω day one σε ενα καταστημα και θα βρω καποιο στο ραφι.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Αυτο πιστευω και εγω.Εγραψα και στο αντιστοιχο thread του ps5 πως πιστευω  θα μπω day one σε ενα καταστημα και θα βρω καποιο στο ραφι.

Αν είσαι Αθήνα στείλε μου pm να πάμε μαζί 😉

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Αν είσαι Αθήνα στείλε μου pm να πάμε μαζί 😉

Ειμαι επαρχια και γιαυτο πιστευω πως θα μπω στο τοπικο εδω κωτσοβολο ή γερμανο και θα βρω.  🤣

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ας φτιαξουν πρωτα καμια 10αρια κομματια να βαλουν στα μαγαζια να παρουμε και μετα πουλανε τα 700 μιλιον. Κοροιδευουν κιολας.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, non-serviam είπε

Θέλω από τα ναρκωτικά που παίρνει ο Ιάπωνας...
https://wccftech.com/ps5-sales-200-300-million-700-console-war/

Τρελο νουμερο, δεν το ενστερνιζομαι, αλλα με την δυναμικη που εχει ηδη απο το 4, θεωρω πως θα πουλησει περισσοτερα απο το προηγουμενο και κοντα στις πωλησεις του ps2.

Δημοσ.

Φέρτε αυτόν τον Ιάπωνα στο insomnia και το Xbox Series X thread θα παραμείνει κλειδωμένο μέχρι την επόμενη γενιά.😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...