Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα προτιμούσα ένα Forza Motorsport 8.

Forza Horizon χορτάσαμε. Δεν βλέπω το λόγο να κυκλοφορήσει το FH5 πριν από ένα καινούργιο Motorsport.

• Like 3
Δημοσ.

Μαζί τα βγάζουν αυτά με μικρή διαφορά στα releases απ' ότι έχω δει. Προσωπικά μ' αρέσει το arcade racing οπότε δώσε μου νέο Forza Horizon με γραφικάρες.

• Like 3
Δημοσ.

Πιστευω οτι θα βγαλουν φετος το fh5 που το fh4 κυκλοφορησε το 2018 αρα 3 χρονια πιο πριν κ θα ειναι κ για οne x κ για next gen. Και μετα ισως του χρονου η το 2023 το motosport μονο για series s/x 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, joker9424 είπε

υπαρχει αναλυτικος οδηγος για αγορες απο store αλλων χωρων που βγαινουν τα games φθηνοτερα

Έχουμε link?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, pankostas είπε

Έχουμε link?

Δεν χρειαζεται οδηγος. μπαινεις εδω βλεπεις τις προσφορες και αγοραζεις συνηθως απο βραζιλια. οδηγο εχει και το site που εβαλα. και κατι αλλο στα banners δεξια βλεπεις τις προσφορες σε gold.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dream21 είπε

Δεν χρειαζεται οδηγος. μπαινεις εδω βλεπεις τις προσφορες και αγοραζεις συνηθως απο βραζιλια. οδηγο εχει και το site που εβαλα. και κατι αλλο στα banners δεξια βλεπεις τις προσφορες σε gold.

Ευχαριστώ φίλε μου. Μπορούμε να αγοράσουμε και από Τουρκία?

Επεξ/σία από pankostas
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, pankostas είπε

Αν βρεις τουρκικές gift cards

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pankostas είπε

Οτι εγραψε ο leo066 , εαν βρεις τουρκικές gift cards μόνο. Η καλυτερη λυση ειναι Brazil 

Δημοσ.

Παιδιά μπορώ να αγορασω απο κλειδαδικο game για αλλη χώρα ή και ήπειρο κ να το ενεργοποιήσω με vpn κ να το παιζω κανονικα μετα; Υπαρχει οδηγος διαθεσιμος;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν χρειάζεται κανένας οδηγός απλά όταν είναι να εισάγεις τον κωδικό του παιχνιδιού θα διαλέξεις στο vpn της επιλογής σου τη χώρα για την οποία προορίζεται ο κωδικός και θα τον εισάγεις στο λογαριασμό σου μετά δεν χρειάζεσαι πλέον καθόλου vpn μπαίνεις από τη κονσόλα και κατεβάζεις το παιχνίδι.

Ακριβώς για αυτό χρειαΖεται οδηγό…

του απάντησες σε μια πρόταση τα πάντα όλα.

λοιπον πέρα από αυτό το τρόπο απλά πρέπει να βάλεις wish list τα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν και συχνά πυκνά βγαίνουν προσφορές στο Microsoft store.

Θα βρεις 50-80% κάτω σε τιμές, ενώ τα πρόσφατα και διάσημα στο 10%

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Δεν χρειάζεται κανένας οδηγός απλά όταν είναι να εισάγεις τον κωδικό του παιχνιδιού θα διαλέξεις στο vpn της επιλογής σου τη χώρα για την οποία προορίζεται ο κωδικός και θα τον εισάγεις στο λογαριασμό σου μετά δεν χρειάζεσαι πλέον καθόλου vpn μπαίνεις από τη κονσόλα και κατεβάζεις το παιχνίδι.

Υπάρχει περίπτωση να σου μπλοκάρουν τον λογαριασμό σου έχω αγοράσει 3 παιχνίδια απο region argentina! 

Η δεν θα έχω θέμα? 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Αυτο φίλε το έχω ρωτήσει κι εγω πολλές φορές και μόνο η microsoft μπορει να σου πει με σιγουριά κανένας άλλος

Πάντως νόμιμο είναι δεν είναι και τόσο παράνομο για να σου κλείσουν τον λογαριασμό! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...