Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι δεν εχει φετος διακοπες στη Μυκονο? Και πως θα ζησουν ολες αυτες οι ινφλουεντσερ... κλεφτες θα γινουν? 😛 

Επεξ/σία από Fir3fly
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fir3fly είπε

Τι δεν εχει φετος διακοπες φετος στη Μυκονο? Και πως θα ζησουν ολες αυτες οι ινφλουεντσερ... κλεφτες θα γινουν? 😛 

Κάνουν όλες από τα σπίτια τους post γυνμαστικής....

• Like 6
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Dannie είπε

Ειχε ενα ωραιο βιντεο στις ειδησεις του ΑΝΤ1 σχετικα με τα ψωνια και πως να τα απολυμανεις....δυστυχως στις αρχες με πηραν τηλεφωνο και επρεπε να το σηκωσω....!

Προλαβα και το ειδα.

Εν ολιγοις η λογικη ειναι οτι αντιμετοπιζεις τα πάντα σαν να ειναι μολυσμένες επιφάνειες 

Πχ στο κουτί δημητριακών, το εξωτερικό χαρτόκουτο πετάς αμέσως κ κρατάς την εσωτερική σακούλα που θεωρητικά δεν την εχει ακουμπήσει άνθρωπος.

Φρουτα σαν τα πορτοκάλια, δλδ με πόρους, τα πλένεις με νερό και σαπούνι.

Η σακούλα μας πολλαπλων χρησεων είπε καλο ειναι να αποφεύγεται αυτη την εποχη 

Για το μπρόκολο, είπε οτι ιαως χρειαστει βοηθεια απο αλλο μελος οικογένειας για να το βγάλει απο νάυλον και να το βαλει απευθειας στο ντουλαπι ψυγειου χωρις να το ακουμπήσει.

Εγω αυριο ετοιμαζομαι για πολύωρη βαρδια εργασιας.

Αν κ μας φέρνουν φαγητό σε πακέτο, ισως το κρατησω για καταναλωση στο σπίτι μου...

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Έπεσε η τιμή, αλλά στα βενζινάδικα έπεσε το πολύ 10-12 λεπτά του ευρώ  μέσο όρο μόνο!!! Που επρεπε να είναι 1.05€/λιτρο.

Όταν ανεβαινει, σε 1 ώρα όλοι έχουν βάλει τις νέες τιμές. 

Κλασικά ελληνικά κόλπα. 

Σωστα, αλλά στο απεναντι μου βενζιναδικο η τιμη ειναι 0.75 Ευρω το λιτρο.😁 Λογικα θα πεσει παντου συντομα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PostHelper είπε

Σωστα, αλλά στο απεναντι μου βενζιναδικο η τιμη ειναι 0.75 Ευρω το λιτρο.😁 Λογικα θα πεσει παντου συντομα.

Τι έχει 0,75 στο βενζινάδικο; Το diesel;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Βενζίνη αμόλυβδη 0.75?

Καλα που μένεις; 🙄

Μήπως κανείς λάθος; (100% απλά ρωτάω από ευγένεια 😋

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, PostHelper είπε

Πετρελαιο θερμανσης ρε τι βενζινη? 😄

Για βενζίνη μιλάγαμε φίλε μου. 

Τεσπα, και για να μείνω οn topic 919 νεκρούς οι Ιταλοί. 

Τι γίνεται ρε σεις; κάθε μέρα φεύγουν τόσοι... 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ σοβαρά.Η αισχροκέρδεια ξεχηλισε το ποτήρι. Συγγνώμη που δεν μπορώ να το αποδέιξω αλλά αυτό συνέβη μπροστά μου. Ένας παππούς μπροστά μου στο φαρμακείο ζήτησε μια μάσκα και η φαρμακοποιός του ζήτησε 20€. Το ξέρω ότι ακούγεται υπερβολικό αλλά είναι η αλήθεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Για βενζίνη μιλάγαμε φίλε μου. 

Εγω για πετρελαιο(θερμανσης) μιλουσα https://www.insomnia.gr/forums/topic/734299-κορωνοϊός-στην-ελλάδα-2/?do=findComment&comment=57801267

Υποθεσατε κινησης προφανως.....

Επεξ/σία από PostHelper
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stelios18120 είπε

Βενζίνη αμόλυβδη 0.75?

Καλα που μένεις; 

βενζινη ειναι τοσοι οι φοροι που, κατω απο ευρ,ώ ουτε αν το χαριζουν κιολας, δεν πεφτει...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...