Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

105 θάνατοι από κορονοιο, ΟΣΟΙ και από την κοινή γρίπη (105).

Σε τι χρονικό διάστημα ήταν οι θάνατοι όμως για τη κάθε περίπτωση; Επίσης στη γρίπη δεν υπήρχαν τέτοια μέτρα.

Πάντως, τόσο καιρό μετά, υπάρχει ακόμα το δόγμα "μια γρίπη είναι"; Εγώ νόμιζα πως πλέον το είχαν καταλάβει όλοι ότι δεν υπάρχουν ομοιότητες.

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, afragorn είπε

Σε τι χρονικό διάστημα ήταν οι θάνατοι όμως για τη κάθε περίπτωση; Επίσης στη γρίπη δεν υπήρχαν τέτοια μέτρα.

Πάντως, τόσο καιρό μετά, υπάρχει ακόμα το δόγμα "μια γρίπη είναι"; Εγώ νόμιζα πως πλέον το είχαν καταλάβει όλοι ότι δεν υπάρχουν ομοιότητες.

Το ΑΝΤΊΣΤΡΟΦΟ, υποστηρίζω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

για να μην τους πούνε ρατσιστές...

επίσης για αυτό και σταμάτησε ο όρος wuhan virus

Και τι αγκαλιάζεσαι με ξένους; LoL..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, auron12 είπε

Ρε μαγκες τι ειναι παλι αυτο;Θα τρελλαθουμε;Πως ανεβηκαν παλι τα νουμερα;

Opera Snapshot_2020-04-17_091102_www.worldometers.info.png

Είχαν κάνει ΛΑΘΟΣ 1200 θανάτους, δηλαδή 40% !!!!!!

Κάπως έτσι μπέρδεψαν και τον ΠΟΥ.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, afragorn said:

Αυτός που πριν υποστήριζε ότι «με την γρίπη πεθαίνουν περισσότεροι» είναι ο ίδιος με αυτόν που τώρα θα σου πει «ορίστε, πως κάνετε έτσι, ίδιο πράγμα με τη γρίπη είναι» και μετά θα σου πει «σιγά, μωρέ 50% παραπάνω απ' ότι στη γρίπη πέθαναν, μην υπερβάλλεις».

Είναι τυποποιημένο το λεκτικό, όπως είναι οι vegans, οι αντιεμβολιαστές, οι ψεκασμένοι κλπ. Μπαίνουν σε καλούπια.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Γιατί ζούμε στην εποχή της πολιτικής ορθότητας και του καθωσπρεπισμού...

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Είχαν κάνει ΛΑΘΟΣ 1200 θανάτους, δηλαδή 40% !!!!!!

Κάπως έτσι μπέρδεψαν και τον ΠΟΥ.

Τα χιλιάδες παραπανω δοχεία με τις στάχτες των νεκρών δεν κρύβονται.πιστευω θα προσθέσουν κ άλλους εν καιρω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, afragorn είπε

Τι σχέση έχει η πολιτική ορθότητα και ο καθωσπρεπισμός; Γιατί να αγκαλιαστώ με κάποιον άγνωστο; Ποιος ο λόγος; Πέρα από κορωνοϊό, γενικά μιλώντας. Έχω πόσους συγγενείς και φίλους να αγκαλιαστώ..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, afragorn είπε

Έτσι, ο παππούς μου δεν θα τα έκανε ποτέ αυτά. Και ήταν και λεβέντης...

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

βρε ψάξε να δεις τι λέγανε σε νέες υόρκες κτλ που τώρα κλαίνε και τους φταίει η κυβέρνησή τους

Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

βρε ψάξε να δεις τι λέγανε σε νέες υόρκες κτλ που τώρα κλαίνε και τους φταίει η κυβέρνησή τους

Τώρα νομίζω κατάλαβα. Και καλά αγκαλιάζεσαι με Κινέζους για να δείξεις ότι δεν είναι ανεπιθύμητοι λόγο του κορωνοϊού; Αυτό το βρίσκω παντελώς βλακώδες. Φυσικά και δεν είναι ανεπιθύμητοι και ούτε θα φερθούμε ρατσιστικά αλλά δεν έχει κάποιο νόημα να αγκαλιάσεις κάποιον για να το αποδείξεις..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

Ναι το θυμάμαι.πανε αυτά τώρα social distancing και άγιος ο θεος.αυτα πληρώνουνε.

Δημοσ.

Όταν η οικονομία μιας χώρας βασίζεται μόνο στον τουρισμό είναι καταδικασμένη ούτως η άλλως.Και να σκεφτείτε ότι ο τουρισμός μας μπροστά σε χώρες όπως Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία κλπ είναι πολύ πιο μικρός.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, parlapipas25 είπε

Όταν η οικονομία μιας χώρας βασίζεται μόνο στον τουρισμό είναι καταδικασμένη ούτως η άλλως.Και να σκεφτείτε ότι ο τουρισμός μας μπροστά σε χώρες όπως Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία κλπ είναι πολύ πιο μικρός.

Αυτές οι χώρες έχουν βιομηχανία όμως. Εδώ δεν παράγεται τίποτα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Τώρα νομίζω κατάλαβα. Και καλά αγκαλιάζεσαι με Κινέζους για να δείξεις ότι δεν είναι ανεπιθύμητοι λόγο του κορωνοϊού; Αυτό το βρίσκω παντελώς βλακώδες. Φυσικά και δεν είναι ανεπιθύμητοι και ούτε θα φερθούμε ρατσιστικά αλλά δεν έχει κάποιο νόημα να αγκαλιάσεις κάποιον για να το αποδείξεις..

Και αυτό που είπες είναι ο ορισμός του καθωσπρεπισμού και της πολιτικής ορθότητας που αναρωτιόσουν πιο πάνω. Να κάνεις ή να πεις κάτι για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ρατσιστής, ξενοφοβικός, ομοφοβικός κ.λπ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...