Nikos3648 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Σκέφτομαι να ανοίξω λογαριασμός σε μια από τις δύο τράπεζες αλλά δεν ξέρω σε ποιον. Έχω κάνει μια έρευνα αλλά τελικά δεν μπόρεσα να καταλήξω. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη!
george1807 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα και τις δύο αλλά με κέρδισε η Revolut, έχει ακριβώς ότι και η Ν26 με παραπάνω πράγματα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2020 από george1807
Nikos3648 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 7 λεπτά πριν, george1807 είπε Είχα και τις δύο αλλά με κέρδισε η Revolut, έχει ακριβώς ότι και η Ν26 με παραπάνω πράγματα. Δηλαδή σε τι υπερείχε ; Αξίζουν αυτές οι μεταλλικές;
george1807 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2020 58 λεπτά πριν, Nikos3648 είπε Δηλαδή σε τι υπερείχε ; Αξίζουν αυτές οι μεταλλικές; Εμένα με βόλευε που έχει virtual cards, αγορές μετοχών κα. Υπάρχουν πολλά ακόμα που θα βρεις είτε σε review είτε αν κάτσεις να διαβάσεις εδώ στο insomnia. Για εμένα αξίζουν καθώς ταξιδευώ συχνά και χρησιμοποιώ τις έξτρα υπηρεσίες που παρέχει. Αν κάθεσαι σπίτι τότε δεν αξίζει. Γενικά πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις και να αποφασίσεις για εσένα. Το να σου πω ναι αξίζει δεν λέει κάτι.
freed Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους! Για μένα τελικά μακριά από revolut. Ενώ προβλέπεται η αστυνομική ταυτότητα για Έλληνες κατοίκους, δε μου κάνει επαλήθευση εδώ και καιρό. Μου έφαγε τα λεφτά που έχω μέσα, και δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω πουθενά!
Jason13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 35 minutes ago, freed said: Καλησπέρα σε όλους! Για μένα τελικά μακριά από revolut. Ενώ προβλέπεται η αστυνομική ταυτότητα για Έλληνες κατοίκους, δε μου κάνει επαλήθευση εδώ και καιρό. Μου έφαγε τα λεφτά που έχω μέσα, και δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω πουθενά! τι τρολ παλι τουτο;
george1807 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 38 λεπτά πριν, freed είπε Καλησπέρα σε όλους! Για μένα τελικά μακριά από revolut. Ενώ προβλέπεται η αστυνομική ταυτότητα για Έλληνες κατοίκους, δε μου κάνει επαλήθευση εδώ και καιρό. Μου έφαγε τα λεφτά που έχω μέσα, και δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω πουθενά! Η ταυτότητα έχει λατινικούς χαρακτήρες;
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Jason13 είπε τι τρολ παλι τουτο; Υποθέτω ότι θα είναι άλλη μια περίπτωση χειρόγραφης ταυτότητας (οι παλιές, με ό,τι συνεπάγεται αυτό), την οποία δεν αποδέχεται σε πολλούς η Revolut, με αποτέλεσμα να μην προχωράει την επαλήθευση. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2020 από MauroPaltoudias
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 49 λεπτά πριν, freed είπε Καλησπέρα σε όλους! Για μένα τελικά μακριά από revolut. Ενώ προβλέπεται η αστυνομική ταυτότητα για Έλληνες κατοίκους, δε μου κάνει επαλήθευση εδώ και καιρό. Μου έφαγε τα λεφτά που έχω μέσα, και δε μπορώ να τη χρησιμοποιήσω πουθενά! Πόσα σου "έφαγαν" ; Τι ταυτότητα έδωσες; Γιατί έβαλες λεφτά χωρίς να έχεις τελειώσει με την ταυτοποίηση;
magnam Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2020 Μιλήστε μαζί τους στο live chat support, και θα σας επαληθεύσουν. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με εμένα διότι έχω στρατιωτική ταυτότητα και δεν την αναγνώριζε η εφαρμογή, αλλά μιλώντας μαζί τους με έκαναν κανονικά verify.
theo58 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Και γω εκανα λογαριασμο πριν κατι μερες με αρχικη καταθεση 10 ευρω συν 5,99 για τα μεταφορικα της καρτας. Ομως, μετα απο πολλες προσπαθειες δεν μου γινοταν επαληθευση της ταυτοτητας. Μιλησα μαζι τους στο live chat και μου ειπαν ευγενεστατα οτι δεν δεχονται χειρογραφες ταυτοτητες και θα πρεπει να βαλω διαβατηριο (που δυστυχως ειναι ληγμενο και λιγο δυσκολο να παω στα κοντα να το ανανεωσω). Οποτε, μου προτειναν απο μονοι τους επιστροφη των χρηματων και μου τα καναν σε 5 λεπτα. Οποτε, απο θεμα support τους δινω αριστα.
billysvk Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Στις 28/3/2020 στις 12:28 ΜΜ, Nikos3648 είπε Καλησπέρα ελπίζω να είστε όλοι υγιείς. Σκέφτομαι να ανοίξω λογαριασμός σε μια από τις δύο τράπεζες αλλά δεν ξέρω σε ποιον. Έχω κάνει μια έρευνα αλλά τελικά δεν μπόρεσα να καταλήξω. Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη! Μια σύντομη παράθεση.. Η βασική διαφορά μεταξύ αυτών τον δύο είναι πως η N26 είναι τράπεζα.. δηλαδή κανονική τράπεζα (Οι καταθέσεις σου καλύπτονται μέχρι 100.000..κτλ) ενώ η Revolut είναι ένας διαχειριστής πληρωμών. Σίγουρα η Revolut προσφέρει περισσότερα πράγματα από την Ν26, όπως αγορά μετοχών, bitcoin και άλλα πολλά αλλά δεν είναι τράπεζα.
turbat0s Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, billysvk είπε Η βασική διαφορά μεταξύ αυτών τον δύο είναι πως η N26 είναι τράπεζα.. δηλαδή κανονική τράπεζα (Οι καταθέσεις σου καλύπτονται μέχρι 100.000..κτλ) ενώ η Revolut είναι ένας διαχειριστής πληρωμών. Εδώ πάντως λέει ότι και η revo είναι ήδη τράπεζα από πέρσι. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2020 από turbat0s
spartak1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 Δημοσ. 3 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, turbat0s είπε Εδώ πάντως λέει ότι και η revo είναι ήδη τράπεζα από πέρσι. Εδώ οι ίδιοι στη σελίδα τους δεν το λένε πάντως: https://www.revolut.com/help/more/security/is-my-money-safe As an electronic money institution, we are required to "safeguard" money we receive from (or for) customers like you. Because the account you hold with us is an electronic money account (not a bank account), your money is not covered by the Financial Services Compensation Scheme. Συμπέρασμα: Δεν είναι ακόμα τράπεζα σαν τη n26 τουλάχιστον για εμάς εδω που δε μας έχουν μεταφέρει ακόμα στη Λιθουανία
Προτεινόμενες αναρτήσεις