11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 03:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:50 μμ (επεξεργασμένο) Στις 22/7/2025 στις 12:47 ΜΜ, imr είπε Επειδή η brera είναι από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα και τώρα που ψάχνω για ένα δεύτερο αυτοκίνητο για κρίση μέσης ηλικίας έχω πέσει πάνω της αρκετές φορές αλλά μου φεύγει κατευθείαν μόλις σκεφτώ τα πρακτικα, γιατί να την επιλέξω αντί κάποιου αντίστοιχου γερμανικού? Πιάνουν τα χέρια μου αλλά δεν πρόκειται να αλλάξω και ιμάντες η ανακασκευη δυναμό μόνος μου Αν ξερεις ΠΩΣ να αγορασεις brerικο, δε θα χρειαστει να κανεις τιποτα. Τα πιο αξιοπιστα αμαξια που υπαρχουν ειναι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/47010187-alfa-romeo-brera αυτη θα αγορασεις, το ξερω το αμαξι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/47697432-alfa-romeo-breraos Εν αντιθεσει εαν αγοραζες αυτη θα σου βγει χαρχαλο, υπαρχουν πολλα tell του ιδιοκτητη που την εχει. Απο τον προφυλακτηρα 159 που σημαινει οτι εχει τρακαρει αρκετα ωστε να μην φτιαχνεται και δεν ηθελε να τα σκασει για προφυλακτηρα brera, μεχρι τον ελαστικο σωληνα εισαγωγης που του εχει βαλει ταινια γιατι οπως επρεπε στα 15χρονια ραγισε και δεν ηθελε να πληρωσει τα 150 ευρω που κοστιζει. Οπως επισης το ελαστικο που βαζει δεν ειναι κορυφαιο ελαστικο για GT οχημα που σημαινει οτι θελει να γλυτωσει χρηματα. Αν εν αντιθεσει δεις την δικια μου που ειμαι ενας ιδιοκτητης που νοιαζεται, μεχρι και το ανεμιστηρακι εσωτερικου αερα στο πανελ κλιματισμου αλλαξα οταν χαλασε με γνησιο EBM Papst απο AUDI (η Alfa δε το δινει κωδικο). Λαστιχα TURANZA T6, και ολα στην πενα. Το προβλημα ειναι πως δεν την πουλαω χαχαχα. Αν την πουλαγα παντως θα την εβαζα στα 15κ. Εκει αρμοζει μην ξεχνας οτι τον καλο ιδιοκτητη πρεπει να τον ανταμείβουμε Εγω νομιζω πως συγκαταλέγομαι στους καλυτερους ιδιοκτητες... Στις 22/7/2025 στις 1:13 ΜΜ, mike15 είπε βασικα δνε ξερω εαν βγαινει στηνν παραγωγη πλεον..αλλα θα στα πει ο μητσος που τα ξερει καλυτερα..οσον αφορα την επιλογη ,το εχουμε πει ξανα και ξανα,λογω ομορφιας ειναι το κριτηριο ,τουλαχιστον για εμενα και μερικους αλλους. καποια ανταλλακτικα υπαρχουν καποια αλλα οχι, ε και καποια τα παραγω εγω βελτιωμενα για τις brerα ολης της ευρωπης Στις 22/7/2025 στις 1:13 ΜΜ, mike15 είπε αλλα εγω θα παρω του μητσου καποτε,που εχει και τα ανταλλακτικα μαζι🤣 Οποιος παρει την δικια μου θα ειναι πολυ τυχερος, εχω πιο πολλα ανταλλακτικα απο την αξια του αυτοκινητου Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:59 μμ από 11osmikrosmhtsos 2
majunior Δημοσ. Πέμπτη στις 04:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:52 μμ 59 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Αν ξερεις ΠΩΣ να αγορασεις brerικο, δε θα χρειαστει να κανεις τιποτα. Τα πιο αξιοπιστα αμαξια που υπαρχουν ειναι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/47010187-alfa-romeo-brera αυτη θα αγορασεις, το ξερω το αμαξι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/47697432-alfa-romeo-breraos Εν αντιθεσει εαν αγοραζες αυτη θα σου βγει χαρχαλο, υπαρχουν πολλα tell του ιδιοκτητη που Ενώ στο πρώτο link που έβαλε κομπρέσορα και 8πίστονες δαγκάνες δεν υπάρχει κανένα tell!
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 04:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:56 μμ 3 λεπτά πριν, majunior είπε κομπρέσορα και 8πίστονες autodelta kit... πανσπανιο, για τις 8πιστονες δεν συμφωνω δεν θα τις ηθελα
zio10 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:56 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:56 μμ 3200 κυβικά είναι η πρώτη;! Για λίγους! 1
definitio Δημοσ. Πέμπτη στις 05:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:58 μμ 1 hour ago, 11osmikrosmhtsos said: Αν ξερεις ΠΩΣ να αγορασεις brerικο, δε θα χρειαστει να κανεις τιποτα. Τα πιο αξιοπιστα αμαξια που υπαρχουν ειναι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/47010187-alfa-romeo-brera αυτη θα αγορασεις, το ξερω το αμαξι https://www.car.gr/classifieds/cars/view/47697432-alfa-romeo-breraos Εν αντιθεσει εαν αγοραζες αυτη θα σου βγει χαρχαλο, υπαρχουν πολλα tell του ιδιοκτητη που την εχει. Απο τον προφυλακτηρα 159 που σημαινει οτι εχει τρακαρει αρκετα ωστε να μην φτιαχνεται και δεν ηθελε να τα σκασει για προφυλακτηρα brera, μεχρι τον ελαστικο σωληνα εισαγωγης που του εχει βαλει ταινια γιατι οπως επρεπε στα 15χρονια ραγισε και δεν ηθελε να πληρωσει τα 150 ευρω που κοστιζει. Οπως επισης το ελαστικο που βαζει δεν ειναι κορυφαιο ελαστικο για GT οχημα που σημαινει οτι θελει να γλυτωσει χρηματα. Αν εν αντιθεσει δεις την δικια μου που ειμαι ενας ιδιοκτητης που νοιαζεται, μεχρι και το ανεμιστηρακι εσωτερικου αερα στο πανελ κλιματισμου αλλαξα οταν χαλασε με γνησιο EBM Papst απο AUDI (η Alfa δε το δινει κωδικο). Λαστιχα TURANZA T6, και ολα στην πενα. Το προβλημα ειναι πως δεν την πουλαω χαχαχα. Αν την πουλαγα παντως θα την εβαζα στα 15κ. Εκει αρμοζει μην ξεχνας οτι τον καλο ιδιοκτητη πρεπει να τον ανταμείβουμε Εγω νομιζω πως συγκαταλέγομαι στους καλυτερους ιδιοκτητες... καποια ανταλλακτικα υπαρχουν καποια αλλα οχι, ε και καποια τα παραγω εγω βελτιωμενα για τις brerα ολης της ευρωπης Οποιος παρει την δικια μου θα ειναι πολυ τυχερος, εχω πιο πολλα ανταλλακτικα απο την αξια του αυτοκινητου Πάντως εγώ στη 2η αγγελία εκτίμησα που δείχνει από κοντά μικρές φθορές στις φωτογραφίες, καταδεικνύει κάποια προσπάθεια "ειλικρίνειας" για τη κατάσταση του αυτοκινήτου κ παρέχει πληροφορίες γι αυτό που θα ήθελε να δει ο ενδιαφερόμενος αγοραστής... ...βλέποντας τη 1η αγγελία, εγώ αν έψαχνα (κ αν ήμουν σε άλλη πόλη τουλάχιστον οπότε δεν θα μπορούσα εύκολα να τη δωα από κοντά), μπορεί να τη προσπερνουσα γιατί δεν δείχνει μεγάλη προσπάθεια να τη πουλήσει, ενώ κάποιες φωτογραφίες είναι στο ημίφως που μασκαρεύει πολλά...πώς κάποιοι ανεβάζουν αγγελία χωρίς να δείχνουν με καθαρές φωτογραφίες το εσωτερικό, δεν ξέρω. ...ενώ δείχνει το αυτοκίνητο μόνο από το αριστερό προφίλ...που ξέρω εγώ πως δεν έχει στούκα ή κακή επισκευή από τη δεξιά πλευρά; Βγάλε ρε άνθρωπε μερικές φωτογραφίες της προκοπής... Για τα λάστιχα, μπορεί να βάλει κάποιος μάρκα κ να απογοητευτεί (όπως εγώ με Bridgestone στα ~2+ χρόνια, που έπεσε κάθετα η απόδοσή τους), οπότε μετά να δοκιμάσει κάτι άλλο. Για τον προφυλαχτήρα θα συμφωνήσω, δεν δείχνει προσπάθεια διατήρησης του αυθεντικού σχεδίου, αλλά πέρα από το οικονομικό, μπορεί να του άρεσε κ περισσότερο...πολλές καγκουριές μπορεί να δει κανείς κι αυτό - εφόσον ταιριάζει στη συνερμογή κ χρώμα - αντί για "αδιαφορία" μπορεί να δείχνει προτίμηση να τα δώσει στη συντήρηση, παρά σε κάτι χωρίς λειτουργικό αντίκρυσμα...ναι, δεν τα "έσκασε" για το αυθεντικό, αλλά κάποιες αποφάσεις είναι και συμφραστικές...πχ να ήθελε παράδοση σε συγκεκριμένο χρόνο κ αυτό να βρήκε τότε...κ μετά να μην είχε πολλή σημασία. Ως σημαντική παραχώρηση και πρακτική που μπορεί να υπονομεύει και την θετική ερμηνεία στο θέμα της επιλογής προφυλακτήρα, θα θεωρούσα τη ταινία στο κολλάρο εισαγωγής... ...δλδ εγώ έχω ψαχτεί για την 156 κ έχω κατά νου τον Motortechs89 που κάνει κ όμορφες-λειτουργικές καστομιές για ανταλλατικά δυσεύρετα ή ακριβά...όχι να έχεις Brera και να κάνεις DIY με ταινία...και μπορεί να έχει κ λειτουργικό αντίκρυσμα... ...κι αν σε συγκεκριμένα συμφραζόμενα αναγκαζόμουν να έχω το δικό μου αυτοκίνητο έτσι (εν αναμονή εύρεσης-παραλαβής ανταλλακτικού κτλ), σίγουρα δεν θα το έβαζα σε αγγελία έτσι... 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 06:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:25 μμ 28 λεπτά πριν, zio10 είπε 3200 κυβικά είναι η πρώτη;! Για λίγους! 350 αλογακια 4κουνα με torsen 1
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 06:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:26 μμ 26 λεπτά πριν, definitio είπε κ έχω κατά νου τον Motortechs89 που κάνει κ όμορφες-λειτουργικές καστομιές για ανταλλατικά δυσεύρετα ή ακριβά... Toν ακολουθώ και εγώ αυτόν,μερακλής στην δουλειά του.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 06:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:28 μμ 28 λεπτά πριν, definitio είπε Motortechs89 διαφωνω με το 90% των πραγματων που κανει, ειναι ο μιστερ πατεντας. Δεν πρεπει να κανουμε πατεντες μεχρι να φτασουμε στο αμην...
definitio Δημοσ. Πέμπτη στις 06:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:38 μμ 4 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: διαφωνω με το 90% των πραγματων που κανει, ειναι ο μιστερ πατεντας. Δεν πρεπει να κανουμε πατεντες μεχρι να φτασουμε στο αμην... Κοίτα μηχανικός δεν είμαι, αλ΄λα όταν εξηγεί γιατί ο σχεδιασμός κάποιου ανταλλακτικού οδηγεί σε φθορές με τον καιρό, το ίδιο είναι δυσεύρετο & NLA, κι αυτός κάνει μια μόνιμη και λειτουργική καστομιά με uniball, θα το προτιμούσα από κάποιο μεταχειρισμένο ανταλλακτικό από το 2002 που μπορεί να παραδώσει πνεύμα κι αυτό ξαφνικά για τους ίδιους λόγους
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 06:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:42 μμ Μόλις τώρα, definitio είπε Κοίτα μηχανικός δεν είμαι, αλ΄λα όταν εξηγεί γιατί ο σχεδιασμός κάποιου ανταλλακτικού οδηγεί σε φθορές με τον καιρό, το ίδιο είναι δυσεύρετο & NLA, κι αυτός κάνει μια μόνιμη και λειτουργική καστομιά με uniball Το εχω δει το βίντεο και ξέρω σε τι αναφέρεσαι. Το σύστημα ανάρτησης είναι over constrained. Το άνοιγμα του ακραξονιου επιτρέπεται? Σε συνθήκες shock loading Τι θα κάνει? Καποιες φορές ίσως πρέπει να συμβουλευτεί και κανέναν μηχανικό. Εγω για να φτιάξω μερικές τσιμουχες φαναριών για τα brera έκανα 3 μήνες R&D και ξόδεψα 2500 ευρω ανάπτυξης... 😥 😥 😥 ΓΙΑ ΤΣΙΜΟΥΧΕΣ... 😥 😥 😥
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα