Προς το περιεχόμενο

Σε πλήρη εξέλιξη το ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ από την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Στην ανακοίνωση τριών ακόµα προσκλήσεων για το εν εξελίξει έργο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ προχώρησε η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ. Οι προσκλήσεις προσφορών, συνολικού προϋπολογισµού 22.5 εκατ.€ αφορούν το Υποέργο «Συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και συσκευών και Συνδέσεις για ανταλλαγή δεδοµένων» για το µεγαλύτερο µέρος των συγκεκριµένων αναγκών που έχουν προδιαγραφεί στο έργο της Ασύρµατης Νησίδας του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ. Σε πολύ σύντοµο χρονικό διάστηµα θα ακολουθήσουν 2 ακόµα συµπληρωµατικές προσκλήσεις, ανάλογου περιεχοµένου και προϋπολογισµού µε τις παρούσες.
Επιπλέον, αναµένεται την επόµενη εβδοµάδα να ανακοινωθούν από την εταιρεία ακόµα 6 διαγωνισµοί από την Συµφωνία Πλαίσιο του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ  «Υποδοµές ασφάλειας / τηλεφωνίας / τηλεδιάσκεψης / καλωδίωσης», συνολικού προϋπολογισµού περίπου 130 εκατ.€, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά των µεγαλύτερο µέρος των διαγωνιστικών διαδικασιών του έργου, ώστε να ξεκινήσει πλέον η υλοποίηση των έργων που απέµεναν.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης των τριών διαγωνισµών του Υποέργου «Συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και συσκευών και Συνδέσεις για ανταλλαγή δεδοµένων», περιλαµβάνεται η προµήθεια υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και δεδοµένων για τα στελέχη του Δηµοσίου σε γεωγραφικές περιοχές που καλύπτονται από το Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας των αναδόχων.

syzef2.jpg.c89acaa780caf8167ff664d70e24adb1.jpg


Προβλέπεται να δηµιουργηθούν τρία (3) διαφορετικά προφίλ συνδέσεων, ώστε να καλυφθούν οι διαφορετικές ανάγκες των χρηστών της Δηµόσιας Διοίκησης. Οι υπηρεσίες συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, θα περιλαµβάνουν συσκευή κινητής τηλεφωνίας για υπηρεσίες οµιλίας και διασύνδεσης στο δίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ µε πάγιο µηνιαίο κόστος καθώς και προπληρωµένο χρόνο οµιλίας ανά µήνα, ο οποίος θα διαφέρει ανάλογα µε τις παροχές των 3 προφίλ συνδέσεων. Στο πλαίσιο της υλοποίησης των τριών διαγωνισµών περιλαµβάνονται 33.000 τέτοιες συνδέσεις και αντίστοιχος αριθµός συσκευών, ενώ συνολικά έχουν προδιαγραφεί 55.000 συνδέσεις.

Επιπλέον, στους τρεις αυτούς διαγωνισµούς, προβλέπεται η προµήθεια 9.000 συνδέσεων δεδοµένων (από τις 15.000 που έχουν προδιαγραφεί για όλη την Ασύρµατη Νησίδα του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ) µε δυνατότητα ανταλλαγής δεδοµένων τόσο εντός του Δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ (µε εσωτερικές εφαρµογές του Δηµοσίου), όσο και εκτός δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ (Internet) µε παροχή Internet feed από το Υποέργο της κεντρικής υποδοµής διασύνδεσης του SIX, καθώς και υποστήριξη χρηστών για αιτήµατα σχετικά µε τις προσφερόµενες σε αυτούς συνδέσεις, διάρκειας τριών (3) ετών.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...