Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.nike.com/gr/help/a/nike30-promo-terms-eu?

Πώς να επαληθεύσεις τον κωδικό προώθησης στο Nike.com.

Για να συμμετάσχεις στην προσφορά 'NIKE30.'

• Πληκτρολόγησε 'NIKE30' στο checkout.
  • Θα έχεις έκπτωση: 30% στις αγορές σου.
  • Ξεκινά στις: 25.05.2020 στις 00:01 CET
  • Λήγει στις: 29.05.2020 στις 23:59 CET

*Μπορεί να ισχύουν ορισμένες 'εξαιρέσεις'.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ

Αυτός ο κωδικός προώθησης:

• Ξεκινά στις: 25.05.2020 στις 00:01 CET
  • Λήγει στις: 29.05.2020 στις 23:59 CET
  • Εξαιρούνται όλες οι δωροκάρτες Nike.
  • Εξαιρούνται όλα τα προϊόντα Apple.
  • Εξαιρούνται όλα τα προϊόντα NikeLab.
  • Εξαιρούνται τα στυλ Nike By You.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλές αγορές.
  • Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλους κωδικούς προώθησης.
  • Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγγελίες που έχουν ήδη υποβληθεί στο Nike.com ή/και στην εφαρμογή NTC/NRC/Nike.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προϊόντα του Nike.com ή/και της εφαρμογής NTC/NRC/Nike στην Ε.Ε., με εξαίρεση τη Σλοβακία, την Κροατία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.
  • Δεν μεταβιβάζεται και δεν εξαργυρώνεται με μετρητά ή πίστωση ή για προηγούμενη αγορά.
  • Τα έξοδα αποστολής θα υπολογιστούν μετά την εφαρμογή του κωδικού.
  • Όλες οι αλλαγές ή/και οι επιστροφές υπόκεινται στην πολιτική επιστροφών της Nike.
  • Σε περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής προϊόντων που έχουν αγοραστεί με αυτήν την προσφορά, η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων θα γίνει με βάση τον αρχικό τρόπο πληρωμής.
  • Η αγορά σου πριν από την έκπτωση δεν πρέπει να υπερβαίνει το παρακάτω μέγιστο ποσό στο τοπικό σου νόμισμα:
    • 500 EUR
    • 450 GBP
    • 5.000 SEK
    • 4.000 DKK
    • 2.000 PLN
  • Like 6
  • Thanks 6
Δημοσ.

τωρα ειδα οτι ξεκιναει 25/5 οποτε αν ειστε κι αλλοι που δεν το προσεξατε οπως εγω ισχυει απο 

25/5 εως 29/5

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, fazer 1000 είπε

τωρα ειδα οτι ξεκιναει 25/5 οποτε αν ειστε κι αλλοι που δεν το προσεξατε οπως εγω ισχυει απο 

25/5 εως 29/5

Και πάνω που έψαχνα δώρο για το βαφτηστήρι. 

Απο Δευτέρα ας κάνει λίγο υπομονή 

Thanks ts

Δημοσ.

Να έχετε κατά νου πως είχα παραγγείλει 27 Απριλίου και παρέλαβα σήμερα ( 20/5 ) και μόνο το ένα από τα 2 κομμάτια της παραγγελίας.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, akkarames είπε

Να έχετε κατά νου πως είχα παραγγείλει 27 Απριλίου και παρέλαβα σήμερα ( 20/5 ) και μόνο το ένα από τα 2 κομμάτια της παραγγελίας.

Γιατί τόση καθυστέρηση;

Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα 1 Μαΐου δυο προϊόντα και το ένα ήρθε 12 Μαΐου (με ημερομηνία αποστολή 5 Μαϊου) και το δεύτερο ήρθε σήμερα 20 Μαΐου (με ημερομηνία αποστολής 12 Μαΐου) .
Μου είπαν στην Nike πως έχουν λιγότερο προσωπικό στις αποθήκες λόγω κορονοϊού και γι' αυτό υπάρχουν καθυστερήσεις και χωρισμένες παραγγελίες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα παντως μου το περασε κανονικα την εκπτωση σε ενα ζευγαρι παιδικα

*ακυρο τελικα αν και μου εδειξε οτι πληρωθηκε δε βλεπω ουτε στο paypal κινηση ουτε στο email μου καποια επιβεβαιωση παραγγελιας.

Επεξ/σία από Billkaza
Δημοσ.
2 hours ago, akkarames said:

Εγώ από 30/4 και ακόμα δεν έχουν φυγει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...