Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι Κινέζοι δεν αλλάζουν όσα χρόνια και να περάσουν και το PayPal δεν πάει μακριά για ευνόητους λόγους βέβαια

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, dchatz είπε

Δύσκολη περίπτωση. Το gearbest θα λέει εγώ τι φταίω. Δεν είναι στο χέρι μου τι χρεώνει το τελωνείο σου. Στην προσπάθεια να εξηγήσεις ότι δεν είναι έτσι γιατί από αλλού έλεγε θα το στείλει και από αλλού το έστειλε θα σε μπερδεύει στη μετάφραση μοστραροντας και το τρακιγκ που αναφέρει σαν πρώτη χώρα Λετονία. Έτσι γίνεται όμως, και οι αποστολές από Κίνα με nlpost δείχνουν ολλανδια πρώτη χώρα ενώ δεν είναι. Μπορεί το τρακιγκ να μη το δείχνει αλλά φαίνεται πάνω στο πακετο. Μόνο η priority μέθοδος των μαγαζιών το έχει ξεπεράσει αυτό και δε φαίνεται ότι η αποστολή είναι από Κίνα. Εδώ όμως είναι άλλη περίπτωση. Έλεγε από Λετονία και έστειλε από Κίνα. Θα ζητήσω refund και ότι γίνει.

Update Δευτέρα

Το πήρα το κινητό πληρώνοντας τα τέλη. το θέμα με το IMEI που είχε αναφερθεί παλιότερα δεν υπάρχει. το κινητό είναι ΟΚ. Μπαταρία ήταν εντελώς άδεια. Φορτίστηκε και τώρα λειτουργεί κανονικά. Δε φαίενται να υπάρχει κανενα πρόβλημα, μόνο ο πωλητής ήταν το πρόβλημα, 3,5 μήνες και τελωνείο. Το gearbest με έχει στην αναμονή, στο paypal υπάρχει case που τωρα δε μπορεί να αλλάξει, άντε να δουμε τι θα γίνει.

Πληρωσα και εγω το 25αρι και το εχω να φορτισει τωρα.
Εγω δεν ειχα κινηθει καθολου με Paypal για την 3μηνη καθυστερηση οποτε εχω το χαρτι του case λευκο. Να ανοιξω για το 25αρι ως ψευδη εδρα αποστολης παραγγελιας;
Στο gearbest και να στειλω δεν εχει νοημα πιστευω αφου ειναι πλεον marketplace και δε νομιζω να ασχοληθει για να τον αναγκασει να τα επιστρεψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, WoodSell3r είπε

Πληρωσα και εγω το 25αρι και το εχω να φορτισει τωρα.
Εγω δεν ειχα κινηθει καθολου με Paypal για την 3μηνη καθυστερηση οποτε εχω το χαρτι του case λευκο. Να ανοιξω για το 25αρι ως ψευδη εδρα αποστολης παραγγελιας;
Στο gearbest και να στειλω δεν εχει νοημα πιστευω αφου ειναι πλεον marketplace και δε νομιζω να ασχοληθει για να τον αναγκασει να τα επιστρεψει.

εγω λεω να ανοιξεις, δε χανεις τιποτε. Με εμενα και το case παιχθηκε βλακεια. Δε το άνοιξα εγω, μια ερωτηση έκανα και το άνοιξε ο αντιπροσωπος του paypal χωρίς να με ρωτήσει. Πρόσεξε τη φρασεολογία στο case γιατι είναι πιθανο το paypal να απαντήσει κάνα απλό τύπου "βρες τα με το τελωνείο σου" μη δίνοντας βάση στη λεπτομέρεια της κατάστασης.

Επεξ/σία από dchatz
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dchatz είπε

εγω λεω να ανοιξεις, δε χανεις τιποτε. Με εμενα και το case παιχθηκε βλακεια. Δε το άνοιξα εγω, μια ερωτηση έκανα και το άνοιξε ο αντιπροσωπος του paypal χωρίς να με ρωτήσει. Πρόσεξε τη φρασεολογία στο case γιατι είναι πιθανο το paypal να απαντήσει κάνα απλό τύπου "βρες τα με το τελωνείο σου" μη δίνοντας βάση στη λεπτομέρεια της κατάστασης.

Να διαλεξω το 3 ή το 4;

paypal.png

Δημοσ.

Μη νομίζεις ότι είναι κάνας expert. Εγώ το 4 βλέπω. Για να σε βοηθήσω πάρε μερικές ιδέες κειμένου μήπως και σε βοηθήσουν.

Apart from the original problem that the item took 3.5 months to be delivered, the item was supposed to be sent from LATVIA which is in EEUnion and there should be no additional import taxes. The seller did NOT sent the item from LATVIA as he should, but instead he sent the item from China with Latvia post, the result was that the item came NOT from LATVIA but through LATVIA and therefore I was charged import taxes. If the seller had done the right thing and had sent the item from LATVIA (as he should according to his original product sale) I would pay no import taxes, that fact made me proceed with the purchase, otherwise I would not buy the product..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

"Apart from the original problem that the item took 3.5 months to be delivered, the item was supposed to be sent from LATVIA which is a member of the European Union and there should be no additional import taxes. The seller did NOT send the item from LATVIA as he should (stated in the discription), but instead he sent the item from China via Latvia post.

The result was that the item DID NOT COME from LATVIA but through LATVIA and therefore I was charged with import taxes. If the seller had done the right thing and had sent the item from LATVIA (as he should according to his original product sale) I would pay no import taxes.

I bought the product exactly because it was supposed to be sent from LATVIA (no customs fees), otherwise I wouldn't have bought it at all."

2nd edition :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...