zodiacskipper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Θα έχω σίγουρο εισόδημα για τα επόμενα 3 χρόνια... Βγάζω 800€ τον μήνα .. Και σκέφτομαι να κάνω αποταμίευση.. Ο μισθός μου μπαίνει στον λογαριασμό μου στην τράπεζα Πειραιώς, Μπορώ να ανοίξω έναν έξτρα λογαριασμό και να στέλνω απευθείας 400€ κάθε μήνα με σκοπό κάποτε να αγοράσω ένα σπίτι ? Θα μπορώ να τα βγάλω οποιαδήποτε στιγμή θέλω όλα ώστε να προβώ στην αγορά του ακινήτου που θέλω ? Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει ... Ευχαριστώ
Dreammpompo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μπορείς απευθείας μέσω της τράπεζας να κλειδώσεις ένα ποσό για τα δυο χρόνια και πάνω και να παίρνεις και κάποιο επιτόκιο αν θέλεις να το σπάσεις πριν τα 2 χρόνια και πάλι μπορείς αλλά δεν θα πάρεις το επιτόκιο
marmagia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Γίνεται στην Πειραιώς να ανοίξεις έναν αποταμιευτικό και να βάζεις όσα χρήματα θες η ακόμα και να στρογγυλοποιει κάθε αγορά σου και το ποσό της στρογγυλοποίησης κάθε μέρα να στο βάζει στον καταθετικό. Αυτόν μπορείς να μην τον συνδέσεις με χρεωστική και φυσικά όποτε θες μπορείς να βγάλεις λεφτά από αυτόν χωρίς πέναλτι κλπ. Είναι στην ουσία απλά ένας νέος λογαριασμός 1 1
zx1234r Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 27 λεπτά πριν, marmagia είπε Γίνεται στην Πειραιώς να ανοίξεις έναν αποταμιευτικό και να βάζεις όσα χρήματα θες η ακόμα και να στρογγυλοποιει κάθε αγορά σου και το ποσό της στρογγυλοποίησης κάθε μέρα να στο βάζει στον καταθετικό. Αυτόν μπορείς να μην τον συνδέσεις με χρεωστική και φυσικά όποτε θες μπορείς να βγάλεις λεφτά από αυτόν χωρίς πέναλτι κλπ. Είναι στην ουσία απλά ένας νέος λογαριασμός Ενδιαφέρον αυτό με τη στρογγυλοποίηση. Σαν τον κουμπαρά ένα πράγμα. Γίνεται ηλεκτρονικά ή πρέπει να πας σε κατάστημα άραγε?
asdfnikos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 25 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ενδιαφέρον αυτό με τη στρογγυλοποίηση. Σαν τον κουμπαρά ένα πράγμα. Γίνεται ηλεκτρονικά ή πρέπει να πας σε κατάστημα άραγε? Online γίνεται και η ενεργοποίηση της υπηρεσίας pay and save αλλά και του αποταμιευτικού λογαριασμού. 1
zx1234r Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Online γίνεται και η ενεργοποίηση της υπηρεσίας pay and save αλλά και του αποταμιευτικού λογαριασμού. Άντε ρε! Σούπερ! Να δω αν το έχει και η eurobank γιατί έχω τη μισθοδοσία εκεί και με βολεύει! Θενξ ε λοτ!
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Το κοίταγα και εγώ εχθές στην Πειραιώς , έχει κάποιος κόστος συντήρησης αυτός ο λογαριασμός τον χρόνο ?
asdfnikos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, tsofras είπε Το κοίταγα και εγώ εχθές στην Πειραιώς , έχει κάποιος κόστος συντήρησης αυτός ο λογαριασμός τον χρόνο ? Αν εννοείς τους λογαριασμούς Αξίζει και διπλό ταμιευτήριο όχι. Αντίθετα δίνουν ένα "καλούτσικο" επιτόκιο. 1
SakafliaC Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Όταν λέμε καλούτσικο επιτόκιο, αν πχ έχεις 20 χιλιάρικα για 2 χρόνια, πόσα χρήματα θα πάρεις?
G.TH. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Oτιδήποτε πάνω από 0,1% είναι καλό επιτόκιο αυτή την περίοδο. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από G.TH. 5
asdfnikos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Συγκεκριμένα της Πειραιώς είναι 0,30% (Υπολογισμός σε 365 μέρες)
mylo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 400*36 μήνες = 14.400. να υποθέσω πως έχει ήδη ένα σεβαστό ποσό στην άκρη γιατί με τόσα λεφτά όχι σπίτι, ούτε τροχόσπιτο δε παίρνεις 15
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, mylo είπε 400*36 μήνες = 14.400. να υποθέσω πως έχει ήδη ένα σεβαστό ποσό στην άκρη γιατί με τόσα λεφτά όχι σπίτι, ούτε τροχόσπιτο δε παίρνεις Ήμουν έτοιμος να το πω αλλά λέω άστο μην του χαλάσω τα όνειρα
mylo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 δεν είναι κακό να κάνεις όνειρα. το θέμα είναι να είναι ρεαλιστικά.
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, zodiacskipper είπε Θα έχω σίγουρο εισόδημα για τα επόμενα 3 χρόνια... Βγάζω 800€ τον μήνα .. Και σκέφτομαι να κάνω αποταμίευση.. Ο μισθός μου μπαίνει στον λογαριασμό μου στην τράπεζα Πειραιώς, Μπορώ να ανοίξω έναν έξτρα λογαριασμό και να στέλνω απευθείας 400€ κάθε μήνα με σκοπό κάποτε να αγοράσω ένα σπίτι ? Θα μπορώ να τα βγάλω οποιαδήποτε στιγμή θέλω όλα ώστε να προβώ στην αγορά του ακινήτου που θέλω ? Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει ... Ευχαριστώ Αν τα καταφερεις να παρεις σπιτι στην Ελλαδα και οχι στην Σομαλια με τον τροπο που περιγραφεις, μπορει να διδασκεσαι στα οικονομικα πανεπιστημια ως οικονομικο θαυμα που αψηφα την λογικη ! 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα