Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια με επιασε ενα σοκ με τον λογαριασμο που μου ηρθε απο NOVA λογω του οτι ειχα παρει την ΔΕΗ τηλεφωνο(11770) 3-4 φορες με τεραστια αναμονη(επι ιου που δεν μπορουσες να πας εκει).Μερικοι μπορει να το ξερουν αλλοι που δεν το ξερουν θα παθουν σοκ με τους λογαριασμους και απλα το γραφω για να το εχουν υποψιν τους οσοι δεν το ξερουν.Για 4 ωρες(κυριως αναμονης)στο 11770 χρεωθηκα 84 ευρω παραπανω.Καταρχας δεν θα επρεπε να υπαρχει χρεωση απο την στιγμη που ο πολιτης δεν μπορουσε να εχει προσβαση στην εταιρεια λογω ιου(και παρακαλουσαν τον κοσμο να κανει τις δουλειες του τηλεφωνικα).ΑΙΣΧΟΣ.

Επεξ/σία από Dannie
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dannie είπε

Παιδια με επιασε ενα σοκ με τον λογαριασμο που μου ηρθε απο NOVA λογω του οτι ειχα παρει την ΔΕΗ τηλεφωνο(11770) 3-4 φορες με τεραστια αναμονη(επι ιου που δεν μπορουσες να πας εκει).Μερικοι μπορει να το ξερουν αλλοι που δεν το ξερουν θα παθουν σοκ με τους λογαριασμους και απλα το γραφω για να το εχουν υποψιν τους οσοι δεν το ξερουν.Για 4 ωρες(κυριως αναμονης)στο 11770 χρεωθηκα 84 ευρω παραπανω.Καταρχας δεν θα επρεπε να υπαρχει χρεωση απο την στιγμη που ο πολιτης δεν μπορουσε να εχει προσβαση στην εταιρεια λογω ιου(και παρακαλουσαν τον κοσμο να κανει τις δουλειες του τηλεφωνικα).ΑΙΣΧΟΣ.

Για αυτό καλείς απο κινητό στο 211 211 0770 εκμεταλλευόμενος το πακέτο που έχεις.

https://www.dei.gr/el/epikoinwniste-mazi-mas/epaggelmaties/logariasmoi/tilefwna-epikoinwnias

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια πριν καλεσετε 5ψηφια κοιταξτε πρωτα τις χρεωσεις. Αν δεν ειναι δωρεαν ή με αστικη χρεωση ψαξτε στο Google το αντιστοιχο σταθερο πχ ψαχνοντας "11770 απο κινητο" ή "απο εξωτερικο". Κριμα ειναι δε τους τα χρωσταμε.

Επεξ/σία από asmilon
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.

απο τις μεγαλύτερες λαμογίες που έγιναν στη χώρα τα 5ψηφια. Μάλιστα στην  αρχη τα είχαν πλασάρει σαν "τακτοποίηση" για να είναι λέει ολες οι πληροφορίες σε 5ψηφια αντι για 10ψηφιο. Τυχαία μετά εξαφανίστηκαν τα νούμερα επικοινωνίας απο όλες τις υπηρεσίες. Μάλιστα υποτίθετε οτι όλοι έχουν τέτοια νούμερα αλλα δεν θα τα βρείς ποτε. Πολλά τα λεφτα...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για 4 ώρες αναμονή θα έλεγα και λίγα ήρθαν..... 

Η μάνα μου έχει μια κάκιστη συνήθεια εδώ και χρόνια, καλεί το γνωστό 5ψηφιο από το σταθερό για να μαθαίνει την ώρα ενώ στο σπίτι όπου και να στρίψεις το πρόσωπο σου βλέπεις ρολόγια. Πληρώνουμε κάθε 2μηνο από 10 με 12 ευρω επιπλεον. Επειδή δεν μπορώ να την σταματήσω θα κοιτάξω αν μπορώ να τα κάνουμε φραγή. 

Δημοσ.

Σε Vodafone που είχα ζητήσει αν γίνεται φραγή προς 5ψήφια,
πήρα την απάντηση ότι δεν προβλέπεται αυτή η φραγή.

Γενικά όπου βλέπετε 5ψήφιο το αποφεύγετε, γιατί ακόμα κι αν έχει αστική χρέωση
πιθανότατα χρεώνεστε κλήση εκτός παγίου όσοι έχετε δωρεάν χρόνο ομιλίας.
Προτιμάτε να καλείτε από σταθερό τα νούμερα 21ΧΧΧΧΧΧΧΧ που δίνουν κ καλά για τους καλούντες από κινητό/εξωτερικό.

• Confused 1
Δημοσ.

Άσε Ληξιαρχείο επαρχιακού Δήμου έψαχνα τηλέφωνο και σε 5ψήφια έπεφτα.

Πιστεύω ότι δύο είναι οι λόγοι που εξαφάνισαν τα αστικά και παντού βλέπουμε 5ψήφια.Πρώτος φυσικά η κονόμα και δεύτερος να μας αποτρέπουν να παίρνουμε τηλέφωνο και τους ενοχλούμε γιατί ενδεχομένως παίζουν κάποια πασιέντζα.:D

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικά μ*πανα αν καλέσεις το 10ψήφιο που έχουν για όσους βρίσκονται σε περιαγωγή σου ρίχνουν άκυρο και σε βάζουν να καλέσεις το 5ψήφιο. Εσένα κοιτάω βρωμιάρα wind.

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Για 4 ώρες αναμονή θα έλεγα και λίγα ήρθαν..... 

Η μάνα μου έχει μια κάκιστη συνήθεια εδώ και χρόνια, καλεί το γνωστό 5ψηφιο από το σταθερό για να μαθαίνει την ώρα ενώ στο σπίτι όπου και να στρίψεις το πρόσωπο σου βλέπεις ρολόγια. Πληρώνουμε κάθε 2μηνο από 10 με 12 ευρω επιπλεον. Επειδή δεν μπορώ να την σταματήσω θα κοιτάξω αν μπορώ να τα κάνουμε φραγή. 

Ηταν την εποχη του κοροναιου που δεν μπορουσες να πας στην ΔΕΗ και οι εκπροσωποι της κυβερνησης με χαρα μεγαλη ενημερωναν ολους να τηλεφωνουν στην ΔΕΗ.Καταλαβαινεις οτι η αναμονη ηταν μεγαλυτερη απο οτι συνηθως(μπορει και μια ωρα και να βαριοσουν και να το εκλεινες.Η Nova οταν ξεπερναγα ενα οριο χρηματων στο λογαρισμο μου εστελνε μηνυμα ξεπερασατε τα 5 ευρω(μετα τα 10 ευρω)αλλα τωρα δεν εστειλε κανενα.(μιλησα μαζι τους και μου ειπαν δεν ειμαστε υποχρεωμενοι).Εγω απλα το εγραψα για να ξερουν μερικοι που δεν το ξερουν οτι εχουν μεγαλη χρεωση στην ΔΕΗ(και μεγαλη αναμονη μαλιστα που τωρα καταλαβαινω γιατι...).Ειναι γενικα απαραδεκτο μια δημοσια υπηρεσια να τα κανει αυτα κατα την γνωμη μου.Λες στον αλλον που εχει προβληματα υγειας κ.τ.λ παρε στην ΔΕΗ να κανονισεις για κοινωνικο τιμολογιο η διαφορα αλλα(δοσεις κ.τ.λ)και τους ΚΛΕΒΕΙΣ.

Επεξ/σία από Dannie
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dannie είπε

Είναι 5 ψηφίων , το αναφέρει στο συμβόλαιο. Παλιότερα την είχαν πατήσει με τράπεζα μου ήρθε επιπλέον 10€ . Έχουν σταθερά που παίρνεις και δεν χρεώνεσαι.

43 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Άσε Ληξιαρχείο επαρχιακού Δήμου έψαχνα τηλέφωνο και σε 5ψήφια έπεφτα.

Πιστεύω ότι δύο είναι οι λόγοι που εξαφάνισαν τα αστικά και παντού βλέπουμε 5ψήφια.Πρώτος φυσικά η κονόμα και δεύτερος να μας αποτρέπουν να παίρνουμε τηλέφωνο και τους ενοχλούμε γιατί ενδεχομένως παίζουν κάποια πασιέντζα.:D

Ωραίο η πασιέντζα , άλλωστε δεν είναι και ψέματα .

Όταν όμως λήξει ένας λογαριασμός οι πάροχοι 5 φορές τήν ημέρα κάνουν τηλέφωνο. Είναι όλοι μέσα στο κόλπο. 

Παλιότερα δεν είχαμε τις χρεώσεις με τα 5 ψηφια , πόσες καταγγελίες είχαν γίνει στην ΕΕΕΤ συμπεριλαμβανομένου και εμένα., Τουλάχιστον μου επιστρέψαν τα χρήματα εφόσον δεν ειχα χρησιμοποιήσει ποτέ υπηρεσία 5 ψήφιων

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Dannie είπε

Ηταν την εποχη του κοροναιου που δεν μπορουσες να πας στην ΔΕΗ και οι εκπροσωποι της κυβερνησης με χαρα μεγαλη ενημερωναν ολους να τηλεφωνουν στην ΔΕΗ.Καταλαβαινεις οτι η αναμονη ηταν μεγαλυτερη απο οτι συνηθως(μπορει και μια ωρα και να βαριοσουν και να το εκλεινες.Η Nova οταν ξεπερναγα ενα οριο χρηματων στο λογαρισμο μου εστελνε μηνυμα ξεπερασατε τα 5 ευρω(μετα τα 10 ευρω)αλλα τωρα δεν εστειλε κανενα.(μιλησα μαζι τους και μου ειπαν δεν ειμαστε υποχρεωμενοι).Εγω απλα το εγραψα για να ξερουν μερικοι που δεν το ξερουν οτι εχουν μεγαλη χρεωση στην ΔΕΗ(και μεγαλη αναμονη μαλιστα που τωρα καταλαβαινω γιατι...).Ειναι γενικα απαραδεκτο μια δημοσια υπηρεσια να τα κανει αυτα κατα την γνωμη μου.Λες στον αλλον που εχει προβληματα υγειας κ.τ.λ παρε στην ΔΕΗ να κανονισεις για κοινωνικο τιμολογιο η διαφορα αλλα(δοσεις κ.τ.λ)και τους ΚΛΕΒΕΙΣ.

Έχεις δίκιο σε όλα αυτά που λες. Δυστυχώς ετσι έχουν τα πράγματα. Το κράτος έχει κάνει συμφωνία με κάποια εταιρεία για να γίνεται χρήση αυτών των γραμμών και αντί να πληρώσει με ένα ποσό έχει μετακυλισει το κόστος στους πολίτες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν μιλαγες στο 11770, θεωρουσες πως μιλας δωρεαν; Και 4 ωρες; Και λιγα ηρθαν..

Η μανα μου πληρωσε ενα 100ρικο καπελο στον λογαριασμο του σταθερου της, για τον πιο ηλιθιο λογο που μπορουσα να φανταστω. Ειχε λεει 2 ωρες κληση σε ενα κινητο.. Ποιο κινητο ρε παιδια; Ποτε; Μεχρι να ερθει ο αναλυτικος, δεν μας ελεγαν. Ειχα κανει αμαν να ρωταω ανηψια και εγγονια ποιος μιλαγε 2 ωρες στο τηλεφωνο. Μια μερα ειπα να κοιταξω τις κλησεις στο κινητο της. Και βρηκα μια εισερχομενη απο το σταθερο του σπιτιου της... 2 ωρων.

Ρε μανα;;

Ειχε χτυπησει ο συναγερμος, της εκανε αυτοματη κληση στο κινητο και δεν το εκλεισε ποτε το κινητο της. Ξεχαστηκε και τον αφηνε να μιλαει με το κινητο στο τραπεζακι.

Τεσπα, ασχετο.

Επεξ/σία από N3M3SiS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Dannie είπε

Δε βρίσκω κανένα απολύτως λόγο μια ιδιωτική επιχείρηση (ΔΕΗ) να μη πληρώνεται για υπηρεσία που σου παρέχει.

Να πάρεις το λογαριασμό και να το πας να τον πληρώσει το κράτος στη ΔΕΗ (που έχει και άλλους μετόχους εκτός από το κράτος). Το κράτος απαγόρεψε να πας στη ΔΕΗ .

Το πρόβλημά σου - αξίας 84 ευρώ - στο δημιούργησε η συγκεκριμένη απόφαση του κράτους. Όχι η εταιρεία. Από την άλλη σου εξασφάλισε ότι θα έχεις μειωμένες πιθανότητες να κολλήσεις τον ιο.

Άρα είναι ένα θέμα "συναλλαγής" μεταξύ του πολίτη και του κράτους. Αν εκτιμάς ότι καλώς έκανε και αξιζει το επιπλέον αυτό κόστος η προστασία σου δε βλέπω γιατί να έχεις πρόβλημα.

Αν πάλι θεωρείς ότι δεν έκανε σωστά είναι θεμα μεταξύ των 2 σας και δεν αφορά την ΔΕΗ.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Περιεργο οτι δεν σου ηρθε sms στο κινητο.Σε δικη μου περιπτωση σχετικα προσφατα, μολις ξεπερασα τα 5 ευρω μου ηρθε μηνυμα οτι περασα το παγιο μου κτλ(φορθνετ παροχος),χωρις να εχω ενεργοποιησει καποια εξτρα υπηρεσια εννοειται .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...