Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα, πηγαίνω το αυτοκίνητο 8 χρονιά για service στην αντιπροσωπεια , γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο καλο συνεργείο στο  Χαλάνδρι , Αγ. Παρασκευη ,Σταυρό,Γέρακα, προκείμενου να μειώσω τα έξοδα συντηρησης?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dafnoula13 είπε

Καλήμερα, πηγαίνω το αυτοκίνητο 8 χρονιά για service στην αντιπροσωπεια , γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάποιο καλο συνεργείο στο  Χαλάνδρι , Αγ. Παρασκευη ,Σταυρό,Γέρακα, προκείμενου να μειώσω τα έξοδα συντηρησης?

Πλέον και οι περισσότερες αντιπροσωπείες δουλεύουν εμποριου Ανταλλακτικά. Βεβαια έχουν άλλη χρέωση εργατοωρας.  Πόσα χιλιόμετρα κάνεις ετησίως .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dafnoula13 είπε

Δυστυχώς από ανατολικά δεν ξέρω. Στα νοτιοδυτικά όμως, υπάρχει κάποιος με πολύ καλύτερες τιμές. Αν σε ενδιαφέρει, πες μου να σου στείλω όνομα σε π.μ., να ψάξεις για σχόλια και αξιολογήσεις στο διαδίκτυο.

• Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Πλέον και οι περισσότερες αντιπροσωπείες δουλεύουν εμποριου Ανταλλακτικά. Βεβαια έχουν άλλη χρέωση εργατοωρας.  Πόσα χιλιόμετρα κάνεις ετησίως .

12-15000 περιπου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/6/2020 στις 9:47 ΠΜ, dafnoula13 είπε

Γενικα στις περιοχες που κοιτας δεν νομιζω να βρεις καποιον οικονομικο..

Ρωτα και δω αν θες  https://goo.gl/maps/qe1Qg66NfNKtoc5p8

https://www.adamservice.gr/

Επεξ/σία από gia_nnis
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Τελικά υπάρχει κάποιο καλό και έμπιστο συνεργείο στην Αθήνα να μπορεί να λύσει άμεσα προβλήματα αλλά και για το γενικότερο service ενός Suzuki?

Δεν χρειάζεται να είναι αντιπροσωπεία απαραίτητα.

Εχω check engine light με αναφορά για φτωχό μίγμα καυσίμου. Μου είπαν ίσως για αντλία βενζίνης, καταλύτη αλλά γενικά ότι θέλει ψάξιμο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icsd08063 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Τελικά υπάρχει κάποιο καλό και έμπιστο συνεργείο στην Αθήνα να μπορεί να λύσει άμεσα προβλήματα αλλά και για το γενικότερο service ενός Suzuki?

Δεν χρειάζεται να είναι αντιπροσωπεία απαραίτητα.

Εχω check engine light με αναφορά για φτωχό μίγμα καυσίμου. Μου είπαν ίσως για αντλία βενζίνης, καταλύτη αλλά γενικά ότι θέλει ψάξιμο.

Το αμάξι έχει υγραεριο επάνω ;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Το αμάξι έχει υγραεριο επάνω ;

Όχι ούτε καν. Μπήκε βενζίνη από αμφιλεγόμενο βενζινάδικο την περασμένη εβδομάδα (τουλάχιστον 3/4 γέμισμα) και το λαμπάκι άναψε περίπου στο 1/2 του ντεπόζιτου.

Καθαρίστηκε το fault code και φουλαρίστηκε άμεσα με 100άρα αλλά ξανα άναψε χθες.
Σήμερα το πήγα σε αντιπροσωπεία (το λαμπάκι έσβησε με το που το ξαναέβαλαν μπροστά εκεί), είδαν βέβαια το ίδιο fault code και μου είπαν ότι θέλει περεταίρω διερεύνηση (από αντλία βενζίνης μέχρι καταλύτη κτλ.).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...