blaze9 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα, Ένας φίλος μου έχει λογαριασμό σε στοιχηματική τον οποίο έχει πάψει να χρησιμοποιεί. Στην στοιχηματική αυτή είχα και εγώ λογαριασμό, αλλά έκανα μόνιμη φραγή και δεν μπορώ να τον ξεμπλοκάρω, όμως το έχω μετανιώσει. Αν μπαίνω στον λογαριασμό του φίλου μου από το δικό μου σπίτι, μέσω VPN όμως, παίζει να το καταλάβουν; Και αν ναι, τι θα καταλάβουν; Απλά ότι ο φίλος μου παίζει μέσα από VPN; Ή μήπως θα μπορέσουν να συσχετίσουν και εμένα με κάποιο τρόπο (μέσω cookies πχ αν παίζω από τον υπολογιστή που έπαιζα πριν κάνω τη φραγή στον δικό μου λογιαριασμό); Ευχαριστώ πολύ για όποια πληροφορία.
Conan2046 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Ο καθένας που εγγράφεται κάνει πιστοποίηση ότι είναι ο ίδιος, δεν νομίζω να τους ενδιαφέρει από ποιον υπολογιστή μπαίνει για να κάθεσαι να βάζει VPN. Μήπως όμως μια που έχεις κάνει μόνιμη φραγή να επιμείνεις στην απόφαση σου. 1
blaze9 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Όσο χάνει κανείς δεν πρόκεται να ψάξουν τίποτα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Αν όμως αρχίσω και νικάω συστηματικά, είναι πολύ πιθανό να κάνουν έλεγχο στο λογαριασμό, και αν διαπιστώσουν ότι κάποιος τρίτος έπαιζε τα στοιχήματα, τότε έχουν το δικαίωμα να παρακρατήσουν όλα τα κέρδη. Αυτός είναι και ο λόγος που ρωτάω εξ' αρχής. Ευχαριστώ για την απάντηση.
xx1100 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, blaze9 είπε Όσο χάνει κανείς δεν πρόκεται να ψάξουν τίποτα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Αν όμως αρχίσω και νικάω συστηματικά, είναι πολύ πιθανό να κάνουν έλεγχο στο λογαριασμό, και αν διαπιστώσουν ότι κάποιος τρίτος έπαιζε τα στοιχήματα, τότε έχουν το δικαίωμα να παρακρατήσουν όλα τα κέρδη. Αυτός είναι και ο λόγος που ρωτάω εξ' αρχής. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως πρέπει να σκεφτείς να παρατήσεις τα στοιχήματα με τη φαντασία οτι θα.... κερδίζεις συνέχεια 😉
blaze9 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δεν είναι φαντασία, σε πολύ γνωστό μου έβαλαν όριο 1 ευρώ στα πονταρίσματα επειδή τους κέρδιζε συστηματικά (και καθαρά εννοείται, χωρίς ατιμίες).
turbat0s Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, blaze9 είπε Δεν είναι φαντασία, σε πολύ γνωστό μου έβαλαν όριο 1 ευρώ στα πονταρίσματα επειδή τους κέρδιζε συστηματικά (και καθαρά εννοείται, χωρίς ατιμίες). Αφού λοιπόν ξέρεις ότι δεν σε αφήνουν να τους "κερδίζεις", γιατί θες να παίξεις? Την βρίσκεις με τον κουβά? 1
blaze9 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, turbat0s είπε Αφού λοιπόν ξέρεις ότι δεν σε αφήνουν να τους "κερδίζεις", γιατί θες να παίξεις? Την βρίσκεις με τον κουβά? Όχι, προς θεού. Προσπαθώ να παρακάμψω το ότι δεν με αφήνουν να τους κερδίσω, αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι το να προσπαθήσεις να ξεγελάσεις μία στοιχηματική δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, λέω να το αφήσω. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από blaze9
Lanike71 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, blaze9 είπε Όχι, προς θεού. Προσπαθώ να παρακάμψω το ότι δεν με αφήνουν να τους κερδίσω, αλλά επειδή καταλαβαίνω ότι το να προσπαθήσεις να ξεγελάσεις μία στοιχηματική δεν είναι και η καλύτερη ιδέα, λέω να το αφήσω. Ρίξε εκεί που μπορείς, ανώνυμα να παίξεις. Οι στοιχηματικές δεν είναι ηλίθιες.
thleorasakias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στις 14/6/2020 στις 9:14 ΜΜ, blaze9 είπε Καλησπέρα, Ένας φίλος μου έχει λογαριασμό σε στοιχηματική τον οποίο έχει πάψει να χρησιμοποιεί. Στην στοιχηματική αυτή είχα και εγώ λογαριασμό, αλλά έκανα μόνιμη φραγή και δεν μπορώ να τον ξεμπλοκάρω, όμως το έχω μετανιώσει. Αν μπαίνω στον λογαριασμό του φίλου μου από το δικό μου σπίτι, μέσω VPN όμως, παίζει να το καταλάβουν; Και αν ναι, τι θα καταλάβουν; Απλά ότι ο φίλος μου παίζει μέσα από VPN; Ή μήπως θα μπορέσουν να συσχετίσουν και εμένα με κάποιο τρόπο (μέσω cookies πχ αν παίζω από τον υπολογιστή που έπαιζα πριν κάνω τη φραγή στον δικό μου λογιαριασμό); Ευχαριστώ πολύ για όποια πληροφορία. μπες pinnacle με vpn δεν βαζει λιμιτ και επιτρεπει και το arbing.Αναληψη παντα με skrill.
tarantules Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, thleorasakias είπε μπες pinnacle με vpn δεν βαζει λιμιτ και επιτρεπει και το arbing.Αναληψη παντα με skrill. Να του πεις και τι θα πει στην εφορία σε ενδεχόμενο έλεγχο από μεταφορές χρημάτων στον τραπεζικό του λογαριασμό.Μην κάνεις μισές δουλειές.
thleorasakias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tarantules είπε Να του πεις και τι θα πει στην εφορία σε ενδεχόμενο έλεγχο από μεταφορές χρημάτων στον τραπεζικό του λογαριασμό.Μην κάνεις μισές δουλειές. Διαβασμενος εισαι εσυ.Πως την ειπες εφορια χαχαχαχα να σαι καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα.Καλη σου μερα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από thleorasakias
tarantules Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, thleorasakias είπε διαβασμενος εισαι εσυ.Πως την ειπες εφορια χαχαχαχα να σαι καλα ρε φιλε με εκανες και γελασα.Καλη σου μερα. Πολλά άλλα αλανάκια σαν και του λόγου σου νόμιζαν οτι δεν μπορεί να τους τσιμπήσει η εφορία και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.Και εγώ γελάω με τις εξυπνάδες που πετάτε ώρε ώρες οι γκουρού του καναπέως.
Conan2046 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, tarantules είπε Πολλά άλλα αλανάκια σαν και του λόγου σου νόμιζαν οτι δεν μπορεί να τους τσιμπήσει η εφορία και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.Και εγώ γελάω με τις εξυπνάδες που πετάτε ώρε ώρες οι γκουρού του καναπέως. Προϋποθέτει βέβαια ότι όντως θα υπάρχουν...κέρδη για να γίνει ανάληψη. Δεν συστήνω σε κάποιον να κάνει την προτεινόμενη λύση αλλά αν μιλάμε ότι θα γίνουν 2-3 αναλήψεις με μικροποσά δεν πρόκειται να ασχοληθεί καμία εφορία.
tarantules Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Προϋποθέτει βέβαια ότι όντως θα υπάρχουν...κέρδη για να γίνει ανάληψη. Δεν συστήνω σε κάποιον να κάνει την προτεινόμενη λύση αλλά αν μιλάμε ότι θα γίνουν 2-3 αναλήψεις με μικροποσά δεν πρόκειται να ασχοληθεί καμία εφορία. Έτσι ακριβώς είναι.Δεν ασχολούνται με μικροποσά στην εφορία.Όλα όμως καταγράφονται.Δεν ξεφευγει κανείς εαν ασχοληθούν
Conan2046 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, tarantules είπε Έτσι ακριβώς είναι.Δεν ασχολούνται με μικροποσά στην εφορία.Όλα όμως καταγράφονται.Δεν ξεφευγει κανείς εαν ασχοληθούν Από την εφορία δεν πρόκειται να ασχοληθούν από μόνοι τους αν δεν συντρέχει κάποιος άλλος λόγος. Οι ίδιες οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες (υποτίθεται) να δείχνουν επιμέλεια και να εξακριβώνουν πιθανές παράνομες συναλλαγές, αλλά στην πράξη είναι δύσκολο γιατί πρέπει ή να γίνονται συναλλαγές πάνω από 1000 ευρώ ή το άθροισμα των συναλλαγών να είναι πάνω απο΄15.000 ευρώ. Τα άτομα που μπορούν πραγματικά να βγάλουν κέρδη από το στοίχημα, εκτός αν έχουν πληροφόρηση βέβαια, πρέπει να είναι μετρημένα. Ο blaze έκανε μόνιμη φραγή μόνος του, οπότε νομίζω ότι μπορούμε ασφαλώς να υποθέσουμε ότι δεν ανήκει σε αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα