Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, poulinos είπε

εν τω μεταξυ εχω zyxel με Panasonic dect αλλα εχω κανονικα αναγνωριση. καλα ναι γενικως πολλα παραπονακια βλεπεις για διαφορα πραγματα τωρα με το Merge. και στο nova my account παιζουν θεματακια για καποιους που δεν αναγνωριζει το τηλεφωνο για να κανουν Login

Σφαγή γίνεται, από μικρά θέματα (αναγνώριση κλπ), μέχρι σοβαρότατα (κόσμος χωρίς υπηρεσίες για εβδομάδες, απλά επειδή ζήτησε μια αναβάθμιση σύνδεσης).

Προς το παρόν δεν τολμάω να πειράξω το παραμικρό, για αυτό το λόγο.

Panasonic, ε? Το κλασσικό Siemens έχουν τα πεθερικά, θα δούμε μήπως κάνουμε μια αλλαγή.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Just now, Πέτρος said:

Σφαγή γίνεται, από μικρά θέματα (αναγνώριση κλπ), μέχρι σοβαρότατα (κόσμος χωρίς υπηρεσίες για εβδομάδες, απλά επειδή ζήτησε μια αναβάθμιση σύνδεσης).

Προς το παρόν δεν τολμάω να πειράξω το παραμικρό, για αυτό το λόγο.

Panasonic, ε? Το κλασσικό Siemens έχουν τα πεθερικά, θα δούμε μήπως κάνουμε μια αλλαγή.

εχω δει και siemens και πρεπει να ειχα πιο παλια αλλα δεν ξερω τα panasonic μου καθονται καλυτερα. σπανια χρησιμοποιειται βεβαια .πιο πολυ δοκιμες θα κανω παρα να μιλησω.:P

• Like 1
Δημοσ.

ασυρματο seimens παρεα με zyxel στην wind/nova που εχει ο αδερφος μου , δεν εχει αναγνώριση κλησεων . 
καναμε τράμπα με το δικο μου panasonic επιδη εγω δεν εχω ακομα voip (ευτυχώς)

Δημοσ.

Επειδη δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα,σε ZTE H267A εχει κανεις υπ'οψιν πως στο καλο ρυθμιζουμε να παιρνει ιντερνετ απο τη usb με στικακι οταν πεφτει η κανονικη γραμμη?

Υ.Γ. κωδικους root βρηκα,ακρη δεν βρηκα🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξαφνικά (από Παρασκευή ή Σάββατο) γιοκ η τηλεφωνία.

Έκαναν κάτι αυτοί, έκανα κι εγώ ένα reset και το λύσανε το πρόβλημα, δεν είναι αυτό το θέμα μου.

Επανέφερα το bridge και όλες τις ρυθμίσεις μου γενικά.
Το περίεργο που παρατήρησα είναι ότι ενώ πριν το reset δεν άναβε το λαμπάκι "internet" (λόγω bridge), τώρα ανάβει κόκκινο και δουλεύουν όλα κανονικά όπως και πριν. Έκδοση fw ίδια. Επειδή τα κόκκινα (εκεί που θα έπρεπε να είναι πράσινα) δε μου αρέσουν, χρειάζεται να ανησυχώ για κάτι;

Η μόνη διαφορά είναι ότι πριν είχα σβήσει τη δική τους 835, ενώ τώρα την έχω κρατήσει απλά έχω το VLAN = off.

Επεξ/σία από thodoris1985
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή και εγώ έχω το zyxel με nova και έχω πρόβλημα εκτός της αναγνώρισης, αλλά και με online gaming συγκεκριμένα με το φιφα, υπάρχει τρόπος να συνδέσω το speedport της cosmote,( που έχω και παίζει κανονικά), με το zyxel ; και το zyxel να το έχω για την τηλεφωνια;

Επεξ/σία από geornirv
Δημοσ.
On 20/02/2023 at 12:13, thodoris1985 said:

Επίσης, δε μπορώ να βρω που κάνω wifi-guest SSID ενώ πριν αν θυμάμαι καλά είχα.

Το έχει κάποιος να μου στείλει screenshot;

κανείς;

Δημοσ.
5 hours ago, stamka said:

local network- Wlan-Wlan basic- Wlan SSID Configuration- SSID 2

και κανεις 2ο που το ονομαζεις οπως θες πχ Quest με οτι ρυθμιση θες

αυτό έχω κάνει κι εγώ προς το παρόν. Αλλά πως θα το κλείσω έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση στις συσκευές που είναι στο SSID1 ή/και ethernet;

Στο WLAN advanced --> Access control mode configuration τι κάνεις με το black/white list;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

αυτό έχω κάνει κι εγώ προς το παρόν. Αλλά πως θα το κλείσω έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση στις συσκευές που είναι στο SSID1 ή/και ethernet;

Στο WLAN advanced --> Access control mode configuration τι κάνεις με το black/white list;

Κάνε το SSID 1 αόρατο, να μην εκπέμπει όνομα/φαίνεται.

Δημοσ.

@Πέτρος βασικά εννοούσα όποιος μπαίνει στο δεύτερο δίκτυο, να μην έχει πρόσβαση στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο SSID1 και ethernet. Δε με πειράζει να φαίνεται το SSID1

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε

@Πέτρος βασικά εννοούσα όποιος μπαίνει στο δεύτερο δίκτυο, να μην έχει πρόσβαση στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο SSID1 και ethernet. Δε με πειράζει να φαίνεται το SSID1

Θες isolation, τώρα το κατάλαβα. Έχει σχετική επιλογή στο Local Network->WLAN Basic->SSID configuration. Δεν σου κάνει τη δουλειά που θες?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Πέτροςτο είχα επιλεγμένο (νόμιζα ότι είναι άλλο feature) αλλά ακόμα κι έτσι μπορώ να συνδεθώ σε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο ethernet. Θα του κάνω κι ένα restart μόλις είναι ελεύθερο το δίκτυο μήπως του χρειάζεται για να ξεμπλοκάρει

Επεξ/σία από thodoris1985
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε

@Πέτροςτο είχα επιλεγμένο (νόμιζα ότι είναι άλλο feature) αλλά ακόμα κι έτσι μπορώ να συνδεθώ σε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο ethernet. Θα του κάνω κι ένα restart μόλις είναι ελεύθερο το δίκτυο μήπως του χρειάζεται για να ξεμπλοκάρει

Αυτό, δες μετά από επανεκκίνηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...