mpazoykas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 γεια σας.ξερετε πως γίνεται να μπορώ να βγαλω και εγω μια εικόνα παρόμοια όπως αυτή που βρήκα στο ίντερνετ?γίνεται με επεξεργασία? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? εχω το s10+.ευχαριστώ. 1
Bourdoulas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, mpazoykas είπε γεια σας.ξερετε πως γίνεται να μπορώ να βγαλω και εγω μια εικόνα παρόμοια όπως αυτή που βρήκα στο ίντερνετ?γίνεται με επεξεργασία? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? εχω το s10+.ευχαριστώ. Αυτό δεν έγινε με επεξεργασία σε κάποιο πρόγραμμα. Παίζουν με τον φακό και το βάθος. 1
mpazoykas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Αυτό δεν έγινε με επεξεργασία σε κάποιο πρόγραμμα. Παίζουν με τον φακό και το βάθος. δλδ δεν γινεται σε κινητά να το κάνεις? πρέπει να έχεις επαγγελματική φακό να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα? 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Γίνεται με απλό κινητό. Απλά πρέπει να σταθείς στο σημείο και από την σωστή απόσταση από το κτήριο και από το σώμα 2
Metal_Head Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Ότι είπαν και παραπάνω. Πρακτικά πρέπει να πετύχεις την κατάλληλη απόσταση. Αλλά αν θες μπορείς να το κάνεις και με Photoshop. 1
CheOnWeb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Bourdoulas said: Αυτό δεν έγινε με επεξεργασία σε κάποιο πρόγραμμα. Παίζουν με τον φακό και το βάθος. Ναι αλλά έπρεπε να τη βγάλει απ’ την άλλη μεριά. Να γέρνει ο πύργος απ’ το βάρος της. 😀 Απ’ τη μεριά που την τράβηξε θα έπρεπε να στηρίζει τον Πύργο με την παλάμη της, όχι να ακουμπάει. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από CheOnWeb 2 1
l337 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mpazoykas είπε γεια σας.ξερετε πως γίνεται να μπορώ να βγαλω και εγω μια εικόνα παρόμοια όπως αυτή που βρήκα στο ίντερνετ?γίνεται με επεξεργασία? υπάρχει κάποιο πρόγραμμα? εχω το s10+.ευχαριστώ. Με το να βάζεις την φωτογραφία της συγκεκριμένης (η οποία είναι αυτή εδώ), χωρίς να έχει ουδέποτε συναινέσει ώστε να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία της εδώ μέσα, καταπατάς διάφορα δικαιώματα της. Θα μπορούσες να έχεις μαυρίσει το πρόσωπο της με μαρκαδόρο. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από l337 1 1
mpazoykas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, l337 είπε Με το να βάζεις την φωτογραφία της συγκεκριμένης (η οποία είναι αυτή εδώ), χωρίς να έχει ουδέποτε συναινέσει ώστε να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία της εδώ μέσα, καταπατάς διάφορα δικαιώματα της. Θα μπορούσες να έχεις μαυρίσει το πρόσωπο της με την φωτο την βρήκα στο ίντερνετ δεν την πήρα από προφίλ. 1 ώρα πριν, Metal_Head είπε Ότι είπαν και παραπάνω. Πρακτικά πρέπει να πετύχεις την κατάλληλη απόσταση. Αλλά αν θες μπορείς να το κάνεις και με Photoshop. έχω καταφέρει να φωτογραφίσω το θέμα πίσω αλλά δεν κατάφερα ποτε να το κάνω να φενεται μεγαλύτερο πχ ο άνθρωπος η γέφυρα.ισως ψάξω με το photoshop
l337 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, mpazoykas είπε την φωτο την βρήκα στο ίντερνετ δεν την πήρα από προφίλ. Το οποίο blog την έκλεψε από το προφίλ της. Τελοπάντων, όπως νομίζεις. 1
ManFromEarth Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, l337 είπε Το οποίο blog την έκλεψε από το προφίλ της. Τελοπάντων, όπως νομίζεις. Πώς ξέρεις ότι το blog Δεν έχει πάρει την άδεια του μοντέλου;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Αν πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις πως το κανουν, ειδικα αφου σου εξηγησαν και οι απο πάνω, θα ηθελα παρα πολύ να δω τι θα κάνεις με το φωτοσοπ.
killer76 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Talepwros είπε Αν πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις πως το κανουν, ειδικα αφου σου εξηγησαν και οι απο πάνω, θα ηθελα παρα πολύ να δω τι θα κάνεις με το φωτοσοπ.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μετά από τόσα χρόνια 7 ώρες πριν, l337 είπε Με το να βάζεις την φωτογραφία της συγκεκριμένης (η οποία είναι αυτή εδώ), χωρίς να έχει ουδέποτε συναινέσει ώστε να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία της εδώ μέσα, καταπατάς διάφορα δικαιώματα της. Θα μπορούσες να έχεις μαυρίσει το πρόσωπο της με μαρκαδόρο. Εχμμ....ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ!!
lazkalai Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, l337 είπε Με το να βάζεις την φωτογραφία της συγκεκριμένης (η οποία είναι αυτή εδώ), χωρίς να έχει ουδέποτε συναινέσει ώστε να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία της εδώ μέσα, καταπατάς διάφορα δικαιώματα της. Θα μπορούσες να έχεις μαυρίσει το πρόσωπο της με μαρκαδόρο. σιγά μη της ρούφηξε και τη ψυχή με το post που έκανε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα