Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.ξερετε πως γίνεται να μπορώ να βγαλω και εγω μια εικόνα παρόμοια όπως αυτή που βρήκα στο ίντερνετ?γίνεται με επεξεργασία? υπάρχει  κάποιο πρόγραμμα? εχω το s10+.ευχαριστώ.

funny-leaning-tower-of-pisa-photos-18.jpg

• Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

γεια σας.ξερετε πως γίνεται να μπορώ να βγαλω και εγω μια εικόνα παρόμοια όπως αυτή που βρήκα στο ίντερνετ?γίνεται με επεξεργασία? υπάρχει  κάποιο πρόγραμμα? εχω το s10+.ευχαριστώ.

funny-leaning-tower-of-pisa-photos-18.jpg

Αυτό δεν έγινε με επεξεργασία σε κάποιο πρόγραμμα. Παίζουν με τον φακό και το βάθος. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Αυτό δεν έγινε με επεξεργασία σε κάποιο πρόγραμμα. Παίζουν με τον φακό και το βάθος. 

δλδ δεν γινεται σε κινητά να το κάνεις? πρέπει να έχεις επαγγελματική φακό να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα?

• Like 1
Δημοσ.

Ότι είπαν και παραπάνω. Πρακτικά πρέπει να πετύχεις την κατάλληλη απόσταση. Αλλά αν θες μπορείς να το κάνεις και με Photoshop.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Bourdoulas said:

Ναι αλλά έπρεπε να τη βγάλει απ’ την άλλη μεριά. Να γέρνει ο πύργος απ’ το βάρος της. 😀  Απ’ τη μεριά που την τράβηξε θα έπρεπε να στηρίζει τον Πύργο με την παλάμη της, όχι να ακουμπάει. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mpazoykas είπε

Με το να βάζεις την φωτογραφία της συγκεκριμένης (η οποία είναι αυτή εδώ), χωρίς να έχει ουδέποτε συναινέσει ώστε να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία της εδώ μέσα, καταπατάς διάφορα δικαιώματα της. Θα μπορούσες να έχεις μαυρίσει το πρόσωπο της με μαρκαδόρο.

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, l337 είπε

Με το να βάζεις την φωτογραφία της συγκεκριμένης (η οποία είναι αυτή εδώ), χωρίς να έχει ουδέποτε συναινέσει ώστε να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία της εδώ μέσα, καταπατάς διάφορα δικαιώματα της. Θα μπορούσες να έχεις μαυρίσει το πρόσωπο της με 

την φωτο την βρήκα στο ίντερνετ δεν την πήρα από προφίλ.

1 ώρα πριν, Metal_Head είπε

Ότι είπαν και παραπάνω. Πρακτικά πρέπει να πετύχεις την κατάλληλη απόσταση. Αλλά αν θες μπορείς να το κάνεις και με Photoshop.

έχω καταφέρει να φωτογραφίσω το θέμα πίσω αλλά δεν κατάφερα ποτε να το κάνω να φενεται μεγαλύτερο πχ ο άνθρωπος η γέφυρα.ισως ψάξω με το photoshop 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

την φωτο την βρήκα στο ίντερνετ δεν την πήρα από προφίλ.

Το οποίο blog την έκλεψε από το προφίλ της. Τελοπάντων, όπως νομίζεις.

• Confused 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, l337 είπε

Το οποίο blog την έκλεψε από το προφίλ της. Τελοπάντων, όπως νομίζεις.

Πώς ξέρεις ότι το blog Δεν έχει πάρει την άδεια του μοντέλου;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις πως το κανουν, ειδικα αφου σου εξηγησαν και οι απο πάνω, θα ηθελα παρα πολύ να δω τι θα κάνεις με το φωτοσοπ. 

6B13DE74-4951-412D-B24F-7B947982AF47.png

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Talepwros είπε

Αν πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις πως το κανουν, ειδικα αφου σου εξηγησαν και οι απο πάνω, θα ηθελα παρα πολύ να δω τι θα κάνεις με το φωτοσοπ. 

6B13DE74-4951-412D-B24F-7B947982AF47.png

37258A71-68E1-4117-A95A-A701539A0964.jpeg.b0d09efbffa3691c76d75fdef31f2fc1.jpegA013D0F4-F66D-4D0D-99DD-14A47CC60C36.jpeg.667c535fe94f0a230edce2add9c02c94.jpeg

Δημοσ.

Μετά από τόσα χρόνια

7 ώρες πριν, l337 είπε

Με το να βάζεις την φωτογραφία της συγκεκριμένης (η οποία είναι αυτή εδώ), χωρίς να έχει ουδέποτε συναινέσει ώστε να χρησιμοποιηθεί η φωτογραφία της εδώ μέσα, καταπατάς διάφορα δικαιώματα της. Θα μπορούσες να έχεις μαυρίσει το πρόσωπο της με μαρκαδόρο.

Εχμμ....ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ!!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, l337 είπε

σιγά μη της ρούφηξε και τη ψυχή με το post που έκανε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...