Nabuko Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 47 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σταμάτησε η δυνατότητα να δίνεις ένδειξη στο mydei ? Εδώ και μήνες. Μόνο στον ΔΕΔΔΗΕ πλέον
GREGORYMO Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 19 λεπτά πριν, Nabuko είπε Εδώ και μήνες. Μόνο στον ΔΕΔΔΗΕ πλέον Φαίνεται κάπου στο ΔΕΔΔΗΕ η ημερομηνία καταχώρησης η το βλέπεις από τον λογαριασμό?
Nabuko Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Φαίνεται κάπου στο ΔΕΔΔΗΕ η ημερομηνία καταχώρησης η το βλέπεις από τον λογαριασμό? Προσωπικά βλέπω στο λογαριασμό πότε είναι η επόμενη καταμέτρηση και στέλνω στο ΔΕΔΔΗΕ τη δική μου 2-3 μέρες πριν. Μέχρι τώρα όλο με βάση τις δικές μου βγαίνει ο λογαριασμός.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 11 λεπτά πριν, Nabuko είπε Προσωπικά βλέπω στο λογαριασμό πότε είναι η επόμενη καταμέτρηση και στέλνω στο ΔΕΔΔΗΕ τη δική μου 2-3 μέρες πριν. Μέχρι τώρα όλο με βάση τις δικές μου βγαίνει ο λογαριασμός. Το ΙΔΙΟ ακριβώς κάνω και εγώ! ΤΩΡΑ πχ έλεγε από 04 Απριλίου και έδωσα καταχώρηση στις 01. Γιατί μου έλεγε κάτι περίεργα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Σταμάτησε η δυνατότητα να δίνεις ένδειξη στο mydei ? Ναι γιατι υπαρχει μηνιαια καταμετρηση απο ΔΕΔΔΗΕ
Kozanitis1 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου @GREGORYMO δες στο λογαριασμό σου, αν κάτω από τον πινακα των ενδείξεων στην πίσω σελίδα, λέει πως η παροχή εντάθηκε στη μηνιαία καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. Αν ναι, δεν υπάρχει λόγος να δίνεις ενδείξεις, εκτός αν νομίζεις πως κάτι δεν πάει καλά..
GREGORYMO Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 36 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε @GREGORYMO δες στο λογαριασμό σου, αν κάτω από τον πινακα των ενδείξεων στην πίσω σελίδα, λέει πως η παροχή εντάθηκε στη μηνιαία καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ. Αν ναι, δεν υπάρχει λόγος να δίνεις ενδείξεις, εκτός αν νομίζεις πως κάτι δεν πάει καλά.. ΟΧΙ. Δεν έχω ενταχθεί ΑΚΟΜΑ
takoulou Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΟΧΙ. Δεν έχω ενταχθεί ΑΚΟΜΑ Σε ποια περιοχή είσαι που δεν γίνεται αυτό...
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 12 λεπτά πριν, takoulou είπε Σε ποια περιοχή είσαι που δεν γίνεται αυτό... Kαι σε εμάς σε χωριό στην Αρκαδία δεν γίνεται μηνιαία καταμέτρηση.
GREGORYMO Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 58 λεπτά πριν, takoulou είπε Σε ποια περιοχή είσαι που δεν γίνεται αυτό... Κρήτη
takoulou Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Κρήτη Σε χωριό...Γιατί αν είσαι σε πόλη θα γίνεται κάθε μήνα...
Kozanitis1 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Καλησπέρα, μιλώντας με γνωστούς που έχουν τηλεμέτρηση (με μετρητές Sanxing SX1A1-SELS-05), μου ανέφεραν πως πέρασαν συνεργεία από τις παροχές τους για να ενεργοποιήσουν/δηλώσουν τους μετρητές για τηλεμέτρηση, καθώς μέχρι πρότινος δεν ήταν (έτσι ισχυρίστηκαν), γνωρίζουμε κάτι; Από περιέργεια κάποιοι έστειλαν μέιλ στο info του ΔΕΔΔΗΕ και τους ανέφεραν πως οι παροχές τους είναι κανονικά ενταγμένες στην τηλεμέτρηση.
GREGORYMO Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Καλησπέρα, μιλώντας με γνωστούς που έχουν τηλεμέτρηση (με μετρητές Sanxing SX1A1-SELS-05), μου ανέφεραν πως πέρασαν συνεργεία από τις παροχές τους για να ενεργοποιήσουν/δηλώσουν τους μετρητές για τηλεμέτρηση, καθώς μέχρι πρότινος δεν ήταν (έτσι ισχυρίστηκαν), γνωρίζουμε κάτι; Από περιέργεια κάποιοι έστειλαν μέιλ στο info του ΔΕΔΔΗΕ και τους ανέφεραν πως οι παροχές τους είναι κανονικά ενταγμένες στην τηλεμέτρηση. ΕΓΩ είμαι σε περιοχη χωρίς μηνιαία μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ αλλά ο αδελφός μου όταν έκανε αίτηση για νυχτερινό, του ήρθε νέος μετρητής και ΤΩΡΑ κάθε μήνα λαμβάνει εκκαθαριστικό με ΤΗΛΕΜΕΤΡΗΣΗ
profile Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 9 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε (με μετρητές Sanxing SX1A1-SELS-05), μου ανέφεραν πως πέρασαν συνεργεία από τις παροχές τους για να ενεργοποιήσουν/δηλώσουν τους μετρητές για τηλεμέτρηση, καθώς μέχρι πρότινος δεν ήταν Παρομοίως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα