Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, DarkoneGr είπε

Θα δοκιμάσω με το memtest μόλις πάω σπίτι το βράδυ. Εμπλέκεται η ram με την onboard gpu; 

Μια καμένη ραμ  μπορεί να βγάλει τέτοιες γραμμές, αν έχεις 2 μνήμες, κανε την πρώτη μόνη της άσε πχ 2 φορές  να περάσει το τεστ και μετά βάλε και την άλλη μόνη της και δοκίμασε  

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, DarkoneGr είπε

Δυστυχώς και το memtest δεν μου έβγαλε κανένα σφάλμα. Τώρα τι; 

Θα κάνεις format και εγκατάσταση από την αρχή και δοκιμάζεις πάλι.Όταν στο κάνει το pc παγώνει ; Στην αρχή μην βάλεις drivers της vga και δούλεψέ το χωρίς να δούμε αν θα το κάνει πάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα δοκίμαζα ένα stress test από κάποιο linux liveUSB. Αν δε βγάλει πρόβλημα τότε είναι θεμα λετουργικού (τιποτα drivers ...ποιος ξέρει). Τσεκάρισμα και στις θερμοκρασίες, μήπως ανεβάζει πολύ για κάποιο λόγο; κολλημένο fan ας πούμε. Μήπως βγήκε το βυσματάκι του fan από μητρική και δε γυρίζει;

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ.
5 ώρες πριν, dchatz είπε

Εγώ θα δοκίμαζα ένα stress test από κάποιο linux liveUSB. Αν δε βγάλει πρόβλημα τότε είναι θεμα λετουργικού (τιποτα drivers ...ποιος ξέρει). Τσεκάρισμα και στις θερμοκρασίες, μήπως ανεβάζει πολύ για κάποιο λόγο; κολλημένο fan ας πούμε. Μήπως βγήκε το βυσματάκι του fan από μητρική και δε γυρίζει;

Στο stress test που έκανα, έφτασε ο επεξεργαστής 94 ευρώ max. Όλοι οι ανεμιστήρες δουλεύουν, τους κοίταξα. 

Δημοσ.

Νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε.

Πήγα να τον ξεκινήσω σήμερα και δεν λειτουργούσε ο ανεμιστήρας του cpu, και έτσι δεν έπαιρνε μπροστά ο υπολογιστής καθώς έκλεινε μετά από 2 δευτερόλεπτα, χωρίς καν να δείξει το bios. Έλεγξα το καλωδιακή του ανεμιστήρα, ήταν εντάξει.

Μετά από 5 φορές επανεκκίνηση, λειτούργησε ο ανεμιστήρας και ξεκίνησε ο υπολογιστής. 

Αυτό είναι απλά θέμα του ανεμιστήρα ή της μητρικής /επεξεργαστή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν οι θερμοκρασίες ήταν όντως αληθινές, μπορεί να έπαθε κάποια ζημιά η μητρική. Δεν αποκλείεται βέβαια να χάλασε το ανεμιστηράκι. Αν έχετε άλλο δοκιμάστε το.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Το ανεμηστηρακι φτάνει στις 2800 στροφές σε stress test. Τώρα που ασχολούμαι κανένα μισάωρο μου έχει ξανακλείνει με artifacts άλλες 3 4 φορές και το ανεμιστήρακι μια ξεκινάει, μια όχι. Αλλά όταν ξεκινάει δουλεύει κανονικά. Μάλλον θέμα μητρικης; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...