Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, korakios είπε

μάλλον "από" σταθερό εννοούσες ?

...ξέρω 'γω τί σκατά εννοούσα...;! Μάλλον "έφαγα" ένα όχι.....

5 ώρες πριν, johnnyman είπε

Η πεθερα μου ειναι στο nrg save.

Σε πιο απο τα 2 συμφερει να παει?

Εnter η online?

...εξαρτάται από το πόσο άχτι ή όχι την έχεις...

8 ώρες πριν, kon1to είπε

τα προγραμματα home/enter μετα την πρωτη φουρνια με την εκπτωση 100€, συνοδευονται υποχρεωτικά απο πάγια εντολη και μηνιαία έκδοση λογαριασμού, οποτε πλεον αμα εχεις  home/enter εχεις και παγια εντολη, βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι αν εχεις παγια εντολη εχεις απαραιτητα home/enter, αλλα καταλαβαίνεις το context στο οποίο το εννοούσε.

...δεν υπάρχουν "προγράμματΑ home/enter" (εκτός κι αν εννοείς το MyHome Enter και το MyHome Enter+ - αλλά δεν νομίζω). Υπάρχει το MyHome Online και το MyHome Enter, και λογικά εννοούσες το 1ο (δεν υπάγονται όλα "στην κατηγορία" "home" ή στην κατηγορία "enter", διότι πολύ απλά δεν,,,υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες. ΑΝ μπορείς να μιλήσεις περί "κατηγορίας" προγραμμάτων της ΔΕΗ, θα πεις για τΑ "ΜyHome" που είναι τα σταθερά της.

...το οποίο (λοιπόν) Online (αφού είπαμε αυτό εννοούσες), ναι έχει στις προϋποθέσεις ισχύος του την πάγια εντολήε ξόφλησης / τον μηνιαίο λογαριασμό (ΚΑΙ 3η προϋπόθεση, τον "ΨΗΦΙΑΚΟ" λογαριασμό, αποκλειστικά = χαρτί γιοκ). Αλλά μιλάγαμε για το MyHome Enter, το οποίο ΔΕΝ προϋπέθετε (ούτε προϋποθέτει και τώρα), πάγια/μηνιαίο/ψηφιακό. Μπορείς να παίρνεις τον λογαριασμό σε χαρτί, κάθε 2μηνο, και να τον πληρώνεις μέσω πχ κατάθεσης σε RF κωδικό ή σε τραπεζικό κατάστημα ή σε όποια άλλη συμβεβλημένη επιχείρηση.

Κατά τ' άλλα : το νόημα του ποστ μου που σε παρακίνησε να σχολιάσεις, ήταν ότι "με την διατύπωση που είχε κάνει ο συγκεκριμένος φίλος, δεν είχα καταλάβει τίποτα".....(αν εσύ κατάλαβες τί εννοούσε, πάσο)

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, patsakos. D είπε

Καλησπερα σε dei home enter + μπορούμε να βάλουμε και κοινωνικό τιμολόγιο ;

τα προ 3/12/21 δεν παίρναν , θα σε πετάξει στο ΓΝ1

στείλε email στο support πριν κάνεις οτιδήποτε

Δημοσ.

Που είναι καλύτερα να δηλώνουμε κατανάλωση; Στη ΔΕΗ ή στον ΔΕΔΔΗΕ; Έχω παρατηρήσει ότι δίνουν διαφορετικές προθεσμίες για δήλωση μέτρησης. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fragma είπε

Που είναι καλύτερα να δηλώνουμε κατανάλωση; Στη ΔΕΗ ή στον ΔΕΔΔΗΕ; Έχω παρατηρήσει ότι δίνουν διαφορετικές προθεσμίες για δήλωση μέτρησης. 

ΔΕΗ αρχικά για ευκολία και αν σου βγει κανα έναντι γιατί κολλά σε κάποιους , ξεκινάς να δίνεις και ΔΕΔΔΗΕ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, korakios είπε

τα προ 3/12/21 δεν παίρναν , θα σε πετάξει στο ΓΝ1

στείλε email στο support πριν κάνεις οτιδήποτε

13-03-22 έβαλα enter +

Επεξ/σία από patsakos. D
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fragma είπε

δεδδηε για να βγαινει εκκαθαριστικος καθε λογαριασμος.οι προθεσμιες του δεδδηε ξεκινανε 2-3 μερες αφου τελειωσει η προθεσμια που δινει η δεη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, patsakos. D είπε

13-03-22 έβαλα enter +

Από 3/12/21, παίρνει ΚΟΤ.

Επεξ/σία από washcloud
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στις αρχές της εβδομάδας(Τρίτη)   πήγα σε κατάστημα ΔΕΗ για αλλαγή παροχής απο Protergia . Υπάρχει τρόπος να μάθω εαν έχει γίνει η αλλαγή και οι kwh που καίω χρεώνονται στην ΔΕΗ και οχι στην προτέργια? Έχω στείλει μειλ , καμία απάντηση ! Δεν ξέρω εαν μετράει αλλά το αναφέρω, την Πέμπτη η προτέργια με πήρε τηλέφωνο ότι έλαβε έγγραφα για αλλαγή παρόχου 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lk24 είπε

Στις αρχές της εβδομάδας(Τρίτη)   πήγα σε κατάστημα ΔΕΗ για αλλαγή παροχής απο Protergia . Υπάρχει τρόπος να μάθω εαν έχει γίνει η αλλαγή και οι kwh που καίω χρεώνονται στην ΔΕΗ και οχι στην προτέργια? Έχω στείλει μειλ , καμία απάντηση ! Δεν ξέρω εαν μετράει αλλά το αναφέρω, την Πέμπτη η προτέργια με πήρε τηλέφωνο ότι έλαβε έγγραφα για αλλαγή παρόχου 

κοιτάς εδώ αν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο της παροχής σου στο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lk24 είπε

Μαλλον θα εχει γινει η αλλαγη..Κοιταξε στον Δεδδηε.. Αυτοι ξερουν αν εχει γινει η αλλαγη...Απο αυτους γινεται η ενεργοποιηση..

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μια ερώτηση, το Μάρτιο που μας πέρασε έβαλα Home enter plus με σταθερή τιμή 0.18 και βραδινή 0.13 . Το πέναλτι για την αλλαγή ξανά σε Γ1Ν νομίζω ειναι ακόμα 20 ευρώ, αξίζει τώρα με τη νομοθετική ρύθμιση να ξαναγυρίσω σε Γ1Ν ή να συνεχίσω με το Home enter plus? Κάνουμε γενικά μεγάλες καταναλώσεις, το χειμώνα πχ είχαμε 4μηνο Νοεμβριο Φεβρουάριο 3.900 kw, φέτος θα προσπαθήσουμε να το μειώσουμε αλλά δε ξέρω πόσο πολύ μπορούμε με μικρά μωρά στο σπίτι...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, korakios είπε

κοιτάς εδώ αν άλλαξε το τελευταίο ψηφίο της παροχής σου στο αποτέλεσμα που θα σου βγάλει

Αν καταλαβαίνω σωστά δεν έχει αλλάξει κάτι .. Στης προτέργια τον λογαριασμό αναγράφεται η παροχή και μετα ακολουθεί παύλα (-) και τα ψηφία 03 1 ..Τώρα στο σαιτ εμφανίζει αριθμό παροχής με 03 στο τέλος .. λείπει όμως το 1 ..Αυτό δεν ξέρω πως μεταφράζεται .. Αν όντως δεν έχει αλλάξει ,πάνε ήδη 8 μέρες που έληξε το συμβόλαιο (10/6)  προτέργια και χρεώνομαι 0,11+ ρήτρα..

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lk24 είπε

Αν καταλαβαίνω σωστά δεν έχει αλλάξει κάτι .. Στης προτέργια τον λογαριασμό αναγράφεται η παροχή και μετα ακολουθεί παύλα (-) και τα ψηφία 03 1 ..Τώρα στο σαιτ εμφανίζει αριθμό παροχής με 03 στο τέλος .. λείπει όμως το 1 ..Αυτό δεν ξέρω πως μεταφράζεται .. Αν όντως δεν έχει αλλάξει ,πάνε ήδη 8 μέρες που έληξε το συμβόλαιο (10/6)  προτέργια και χρεώνομαι 0,11+ ρήτρα..

όταν αλλάξει θα πάει " - 04 "

21 λεπτά πριν, DeareN είπε

Το πέναλτι για την αλλαγή ξανά σε Γ1Ν νομίζω ειναι ακόμα 20 ευρώ, αξίζει τώρα με τη νομοθετική ρύθμιση να ξαναγυρίσω σε Γ1Ν ή να συνεχίσω με το Home enter plus?

προς το παρών συμφέρει Γ1Ν με τις επιδοτήσεις κύριας κατοικίας

άγνωστο τον επόμενο μήνα

32 λεπτά πριν, korakios είπε

πες μας το επόμενο διάστημα ποιες οι τιμές της χοντρικής , πως θα εφαρμοστεί ο μηχανισμός του ΧΕ και αν θα κάνουν ανατιμήσεις οι πάροχοι και ποιες θα είναι οι κρατικές επιδοτήσεις

βάσει αυτών θα πάρεις απάντηση 😁

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, lk24 είπε

. λείπει όμως το 1

Το 12 ψηφίο αφορά τον πάροχο, όχι τον ΔΕΔΔΗΕ. Λέει ότι είσαι ο 1ος πελάτης της ΔΕΗ στη συγκεκριμένη 9ψήφια παροχή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...