Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johnnys77777 είπε

Παιδιά τι φάση με αυτό;

Screenshot_20220314-173100_Messages.jpg

Μπαίνεις στο ebill και βάζεις μόνος σου τις ενδείξεις του μετρητή σου, για να μην σου βάζουν κατ εκτίμηση έναντι και πάθεις εγκεφαλικό στον εκκαθαριστικό.

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ ξανα για το ενδιαφέρον

• Εκανα σημερα ηλεκτρονικά την  αιτηση για Νυκτερινό , οτι μειωθεί και απο εδω
  • Οι γονείς μου είναι κατα μέσο ορο σε μηνιαια κατανάλωση 300kwh στο ετος.
  • Στο τελευταίο όμως τρίμηνο 11/21-03/22 ,παρατήρώ ειχαν μεγάλη κατανάλωση 2541Kwh , 635kwh ανα μήνα !! θα το δώ
  • Η κατανάλωση στο ίδιο διάστημα περυσι ήταν 1862 Kwh , δλδ 465 ανα μηνα

Τέλος δεν υπάρχει όπως είπα δυνατότητα για ενταξη σε ΚΟΤ  ,και ΔΕΝ είναι η κυρια κατοικία.

Front058.pdf

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Έχω μιλήσει, υποθέτω, με όλους τους υπαλλήλους της ΔΕΗ. "Δεν ξέρω γιατί", "σας συνδέω με το αρμόδιο τμήμα", "θα σας πάρουμε εμείς", "θα βάλω υπενθύμιση". Και περιμένω...

αν ψάχνεσαι για γνωριμίες καλά κάνεις , αλλιως δεν έχει κάποιο νόημα , στείλε παράπονο στο [email protected]

περιμένεις 10 εργάσιμες και μετά ανοίγεις αίτημα στο myrae

Προς το παρών τιμολογείσαι με Γ1

3 λεπτά πριν, GkGiorgos είπε

και ΔΕΝ είναι η κυρια κατοικία.

πηγαίνετε σε κατάστημα άμεσα

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, washcloud είπε

Αν μπορείς ανέβασέ τον (ολόκληρο, με σβησμένα τα προσωπικά μόνο στοιχεία).

Το εκανα 2 μνμ πιο πάνω  , Ευχαριστώ !

8 λεπτά πριν, korakios είπε

πηγαίνετε σε κατάστημα άμεσα

Μα δεν  αλλάζει η κυρια κατοικία  , την παιρνουν απο το Ε1 .

Δεν είναι λαθος η φ/κη δήλωση , απο χρόνια η επιλογή ειναι να δηλώνεται ως κυρια κατοικία  ο  τόπος καταγωγης  

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GkGiorgos είπε

Μα δεν  αλλάζει η κυρια κατοικία  , την παιρνουν απο το Ε1 .

οκ, πάντως είδα οτι πλήρωσαν ήδη 0,26€/kw

το τι θα καίνε μετά και ποιες οι επιδοτήσεις είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά

Δημοσ.

Πρέπει να σκεφτούμε πολλά  σιγουρα  !! αν παει ετσι το πράγμα  .

Ναι 0,26 που φθάνει τα 0,37 με τις υπολοιπες χρεώσεις  ( ΦΠΑ ,ρυθμιζόμενες ,Δημος , Ερτ ) . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις

μπηκα ebill για check και εχει διαθεσιμο μονο το "ΔΕΗ myHome Online", τα enter κλπ δεν υπαρχουν!

Τι γινεται λετε?

EDIT
παντως μπροστα στην ιστοσελιδα τους εχει και τα υπολοιπα προγραμματα κανονικα!

Επεξ/σία από Christopher_B
Δημοσ.

2ος λογαριασμός που έρχεται πιστωτικός με το ΔΕΗ online ( κι έχω & -90€ για τον επόμενο, πιθανότατα δεν θα πληρώσω λογαριασμό ΔΕΗ μέχρι το Μάη ή τον Ιούνιο.

Ο ηπιότερος χειμώνας που θυμάμαι να έχω ζήσει στη Θεσσαλονίκη βόλεψε πάρα πολύ στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Christopher_B είπε

Μολις

μπηκα ebill για check και εχει διαθεσιμο μονο το "ΔΕΗ myHome Online", τα enter κλπ δεν υπαρχουν!

Τι γινεται λετε?

Εμενα τα εμφανιζει κανονικα.

Μπες παλι σε λιγη ωρα η δοκιμασε απο αλλο browser καλου κακου.Κανε δοκιμες.

3 λεπτά πριν, definitio είπε

2ος λογαριασμός που έρχεται πιστωτικός με το ΔΕΗ online ( κι έχω & -90€ για τον επόμενο, πιθανότατα δεν θα πληρώσω λογαριασμό ΔΕΗ μέχρι το Μάη ή τον Ιούνιο.

Ο ηπιότερος χειμώνας που θυμάμαι να έχω ζήσει στη Θεσσαλονίκη βόλεψε πάρα πολύ στις τρέχουσες οικονομικές συνθήκες.

Δεν καις τιποτα?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Christopher_B είπε

Μολις

Τι γινεται λετε?

Κανονικα τα εμφανιζει και σε εμενα..δοκιμασε ctrl f5 στον browser σου ενω εισαι μεσα στο ebill

Δημοσ.

Δοκιμασα
διαφορα αλλα δε τα εμφανιζει, τεσπα αφου τα εμφανιζει σε εσας κατι αλλο παιζει, θα δω αυριο!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Christopher_B είπε

Δοκιμασα
διαφορα αλλα δε τα εμφανιζει, τεσπα αφου τα εμφανιζει σε εσας κατι αλλο παιζει, θα δω αυριο!

Ναι δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι.

Ξαναδοκιμασε αργοτερα η αυριο.Αν δεν γινει κατι επικοινωνησε με το ebill να το δουνε.

Δημοσ.

Δοκιμασα
και με το EDGE αλλα δεν, μπα δεν αγχωνομαι, ετσι κι αλλιως 9/3/22 υπεγραψα για το "enter+" οποτε εχουμε ακομη μεχρι το 10ημερο που μου ειπε, αν και εχω σκοπο να τσεκαρω τηλεφωνικως πιο μπροστα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εμενα τα εμφανιζει κανονικα.

Μπες παλι σε λιγη ωρα η δοκιμασε απο αλλο browser καλου κακου.Κανε δοκιμες.

Δεν καις τιποτα?

Με είχαν χρεώσει για κανά 3μηνο περισσότερο απ όσο είχα κάψει τελικά στο τετράμηνο του εκκαθαριστικού, οπότε ο πρώτος πιστωτικός ήταν αυτός, τότε μπήκαν κ οι ενισχύσεις για το ρεύμα κτλ...είχα ανεβάσει εδώ το λογαριασμό.

Το φλεβάρη έκαψα ελάχιστα για τη περίοδο, 300kwh συνολικά, 151/149 ημερήσιες-νυχτερινές...είχα κ το ΚΟΤ-Α

....βοήθησε πολύ ο πιο ήπιος χειμώνας που θυμάμαι στη πόλη...όλη η Ελλάδα αγκάλιαζε τη σόμπα, εδώ δε θυμάμαι καλυτερο/ζεστότερο Φεβρουάριο.

Μέχρι που έκανα κ το ακριβό σέρβις στο αμάξι (ιμάντες, αντλία νερού), που το υπολόγιζα αρχικά μετά το Πάσχα

Επεξ/σία από definitio
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...