tutuyo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Εχω κάνει td την βενζινη με τον 1.2/130 και στις 3 υλοποιήσεις του C5,3008 και Grandland X,ο οποίος ειναι εξαιρετικός σε ροπη και απόκριση - φυσικα μην περιμένεις σπορ επιδόσεις Προσωπικά αισθάνθηκα οτι απο τα εν λογω 3 το C5 έπλεε περισσότερο ενώ βρήκα κουραστική την έλλειψη φυσικών διακοπτών. Νομίζω εκ των 3 η ανάρτηση του 3008 ειναι λίγο καλύτερη, το Grandland πετυχαίνει ελαφρως καλύτερη κατανάλωση λόγο μικρότερου βάρους Σαν σχεδιασμός είναι το πιο ιδιαίτερο και απο τα 3 με ελαφρώς μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ γιατί αν παρατηρήσεις οι πίσω κολόνες δεν είναι πλάγιες, δεν "κουπιζει" τοσο πολυ οσο το 3008 και Grandland. Επίσης ειναι το ακριβότερο των τριων. Από την στιγμή που και τα 3 μοντέλα μοιράζονται την ιδια πλατφόρμα, ανάρτηση, κιβώτιο, κινητήρα η διαφορά στην τιμή είναι καθαρά για σχεδιαστικούς λόγους - ποιο σου αρέσει περισσότερο. 1
vagos789 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Τα citroen πλεουν,ειναι η λογικη του στησιματος για να επιτευχθει μεγιστη ανεση. Και προσωπικα αν αγοραζα citroen θα το εκανα για την ανεση,και σιγουρα δεν θα εβαζα 19αρες ζαντες γιατι μετα παει και αυτη,πληρωσες και δεν την πηρες.
xx1100 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Στις 1/8/2020 στις 6:02 ΜΜ, achilles_g_ είπε DS7 Eχω τωρα το ds5 hybrid4 που φυσικά είναι τελείως διαφορετικό αμάξι (αν και υπάρχουν αρκετές ομοιότητες εσωτερικά. Είδα αναλυτικά βίντεο στο YouTube... Οδηγώντας λιγο το aircross, ειχα μια όμορφη αίσθηση και μάλλον λίγο πιο ευχάριστη εν συγκρίσει με το δικό μου ds (αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό φυσικά)
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 20 ώρες πριν, xx1100 είπε Έχω μπει στις σελίδες τους. Με 30.000 δεν παίρνεις τπτ που να κινείται στοιχειωδώς (μη μιλάμε για αυτ/το με 100 ίππους) Κανεις το τεράστιο λάθος που κανει το 90% των αγοραστών αυτοκινήτων... παιζεις με τους ονλαιν τιμοκαταλόγους... Οι γερμανοι ομως πατανε σε αυτους τους καταλόγους ΠΟΛΥ γενναίες εκπτωσεις... Εν κατακλέιδι, με 30-32 χιλιαρικα που θες να δώσεις (με τριτεκνικό κιολας) παιρνεις ΤΟΥΜΠΑΝΟ-φορτωμένο το Audi Q3... 1
xx1100 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, paylidis είπε Κανεις το τεράστιο λάθος που κανει το 90% των αγοραστών αυτοκινήτων... παιζεις με τους ονλαιν τιμοκαταλόγους... Οι γερμανοι ομως πατανε σε αυτους τους καταλόγους ΠΟΛΥ γενναίες εκπτωσεις... Εν κατακλέιδι, με 30-32 χιλιαρικα που θες να δώσεις (με τριτεκνικό κιολας) παιρνεις ΤΟΥΜΠΑΝΟ-φορτωμένο το Audi Q3... Εγώ κάνω λάθος ή κάνουν λάθος όσοι σχεδιάζουν τα ελληνικά sites?? Sorry αλλά το ύφος σου ειναι τουλάχιστον αστείο. Τι να κανω δηλαδή; Να ακολουθώ μια λογική διαδικασία αλλά να υποθέτω ότι αυτό που μου δείχνουν δεν ισχύει;; 1
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, xx1100 είπε Εγώ κάνω λάθος ή κάνουν λάθος όσοι σχεδιάζουν τα ελληνικά sites?? Sorry αλλά το ύφος σου ειναι τουλάχιστον αστείο. Τι να κανω δηλαδή; Να ακολουθώ μια λογική διαδικασία αλλά να υποθέτω ότι αυτό που μου δείχνουν δεν ισχύει;; Αν δε σου αρεσει το υφος μου κατσε στους τιμοκαταλόγους των site.... Αν επιανες αυτό που θέλω να πω θα καταλαβαινες ότι η λογική διαδικασία ειναι να πας στην αντιπροσωπεία (και μαλιστα σε 2-3 της ιδιας μαρκας), καθως μονο απο εκει θα παρεις κανονικές τιμές... Ουτε λαθος στα σαιτ ουτε τιποτα, εμπορική τακτική είναι και το 90% πεφτουν στην παγιδα και δε πανε καν να τα δουν απο κοντα... 4
xx1100 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, paylidis είπε ... το 90% πεφτουν στην παγιδα και δε πανε καν να τα δουν απο κοντα... Δηλαδή, εγω που μενω επαρχία και δεν εχω Audi κοντά θα πρέπει να κανω ταξίδι 3-4 ώρες για να δω ενα αμάξι που στο ίντερνετ μου φαίνεται απαγορευτικό για το πορτοφόλι μου; Εμένα προσωπικά μου φαίνεται απίθανα βλακώδες κι όχι ... παγίδα. Τεσπα... Από περιέργεια μπήκα να δω και το. Ωραίο δε λέω 👍 2
HALF EVIL Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, xx1100 είπε Δηλαδή, εγω που μενω επαρχία και δεν εχω Audi κοντά θα πρέπει να κανω ταξίδι 3-4 ώρες για να δω ενα αμάξι που στο ίντερνετ μου φαίνεται απαγορευτικό για το πορτοφόλι μου; Εμένα προσωπικά μου φαίνεται απίθανα βλακώδες κι όχι ... παγίδα. Τεσπα... Από περιέργεια μπήκα να δω και το. Ωραίο δε λέω 👍 Στα τριεθνή μενεις και θες 4 ωρες ταξίδι; Ο @paylidis το έχει ψάξει το θέμα και σου λέει ότι οι τιμές αντιπροσωπεία είναι 2, ίσως και 3 χιλιάρικα κάτω από καταλόγου με κάποια διαπραγμάτευση. Και τον προσβάλεις και από πάνω. 👎 1
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, xx1100 είπε Δηλαδή, εγω που μενω επαρχία και δεν εχω Audi κοντά θα πρέπει να κανω ταξίδι 3-4 ώρες για να δω ενα αμάξι που στο ίντερνετ μου φαίνεται απαγορευτικό για το πορτοφόλι μου; Εμένα προσωπικά μου φαίνεται απίθανα βλακώδες κι όχι ... παγίδα. δυστυχως ναι... βεβαια υπαρχουν εξαιρετικες αντιπροσωπείες και στην επαρχία αλλα ειναι θεμα τυχης... πχ θεσσαλια και σερρες η audi εχει εξαιρετικές τιμές... 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Ο @paylidis το έχει ψάξει το θέμα και σου λέει ότι οι τιμές αντιπροσωπεία είναι 2, ίσως και 3 χιλιάρικα κάτω από καταλόγου με κάποια διαπραγμάτευση. μπηκα απο περιεργεια στο configurator και η διαφορά αυτου που εχω με αυτο που πλήρωσα ειναι..... πανω απο 4000 !!!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, xx1100 είπε Δηλαδή, εγω που μενω επαρχία και δεν εχω Audi κοντά θα πρέπει να κανω ταξίδι 3-4 ώρες για να δω ενα αμάξι που στο ίντερνετ μου φαίνεται απαγορευτικό για το πορτοφόλι μου; Εμένα προσωπικά μου φαίνεται απίθανα βλακώδες κι όχι ... παγίδα. Τεσπα... Από περιέργεια μπήκα να δω και το. Ωραίο δε λέω 👍 Ναι, αν η διαφορά είναι C5 ή Q3 στα ίδια λεφτά, και παραπάνω χιλιόμετρα θα άξιζε να κάνεις. Και 200-300€ καύσιμα να χαλάσεις, προφανώς κι αξίζει όταν με το ίδιο μπάτζετ θα πάρεις κάτι πολύ πολύ καλύτερο. Η τιμή στο configurator είναι το άνω όριο που θα πάρεις το συγκεκριμένο αμάξι. Αυτό είναι κανόνας που ισχύει σε όλες τις χώρες στην αγορά καινούριου αυτοκινήτου. Κανένας δεν αγοράζει τιμή καταλόγου.
plasTOST Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 57 λεπτά πριν, paylidis είπε δυστυχως ναι... βεβαια υπαρχουν εξαιρετικες αντιπροσωπείες και στην επαρχία αλλα ειναι θεμα τυχης... πχ θεσσαλια και σερρες η audi εχει εξαιρετικές τιμές... Φίλος από Θεσσαλία πέτυχε καλύτερη τιμή στην Αθήνα και η δεύτερη καλύτερη στην Βόρειο Ελλάδα!! Πάντως έχεις δίκιο: Οι τιμές online είναι όπως οι τιμές των παρόχων τηλεπικοινωνιών. Άλλες τιμές online, άλλες από κοντά!
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, plasTOST είπε Φίλος από Θεσσαλία πέτυχε καλύτερη τιμή στην Αθήνα και η δεύτερη καλύτερη στην Βόρειο Ελλάδα!! Πάντως έχεις δίκιο: Οι τιμές online είναι όπως οι τιμές των παρόχων τηλεπικοινωνιών. Άλλες τιμές online, άλλες από κοντά! Απο δική μου έρευνα κατα σειρά οικονομίας: 1) Αθήνα - ενας συγκεκριμενος κ με μικρη διαφορά ακολουθει δευτερος (προτιμησα τον οικονομικότερο λογω του ότι μενει το συνεργει οανοιχτό εως τις 19.00, και ας ήταν πιο μακρυα) 2) Β. Ελλαδα (λογικα τον ιδιο λεμε) (<-- παιζει πολύ με βασικές εκδόσεις και εγκαταστασεις των εξτρα στην Ελλαδα) 3) Θεσσαλία Οι υπολοιποι Αττικης και Θεσ/νικης απλησιαστοι... τα εξω ξαναπει διαφορά 1ης με τελική προσφορά μεταξυ αντιπροσωπων σε αποσταση 15 χλμ πανω απο 3500€ Για αυτο επιμένω, θελει ψαξιμο, υπομονή και πιεση στους πωλητές... παντοτε υπαρχει πολυ καλυτερη τιμή απο την Online... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2020 από paylidis 1
plasTOST Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Απο δική μου έρευνα κατα σειρά οικονομίας: 1) Αθήνα - ενας συγκεκριμενος κ με μικρη διαφορά ακολουθει δευτερος (προτιμησα τον οικονομικότερο λογω του ότι μενει το συνεργει οανοιχτό εως τις 19.00, και ας ήταν πιο μακρυα) 2) Β. Ελλαδα (λογικα τον ιδιο λεμε) (<-- παιζει πολύ με βασικές εκδόσεις και εγκαταστασεις των εξτρα στην Ελλαδα) 3) Θεσσαλία Οι υπολοιποι Αττικης και Θεσ/νικης απλησιαστοι... τα εξω ξαναπει διαφορά 1ης με τελική προσφορά μεταξυ αντιπροσωπων σε αποσταση 15 χλμ πανω απο 3500€ Για αυτο επιμένω, θελει ψαξιμο, υπομονή και πιεση στους πωλητές... παντοτε υπαρχει πολυ καλυτερη τιμή απο την Online... Συνυπογράφω στα γραφόμενά σου 1
xgol Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, paylidis είπε Απο δική μου έρευνα κατα σειρά οικονομίας: 1) Αθήνα - ενας συγκεκριμενος κ με μικρη διαφορά ακολουθει δευτερος (προτιμησα τον οικονομικότερο λογω του ότι μενει το συνεργει οανοιχτό εως τις 19.00, και ας ήταν πιο μακρυα) 2) Β. Ελλαδα (λογικα τον ιδιο λεμε) (<-- παιζει πολύ με βασικές εκδόσεις και εγκαταστασεις των εξτρα στην Ελλαδα) 3) Θεσσαλία Οι υπολοιποι Αττικης και Θεσ/νικης απλησιαστοι... τα εξω ξαναπει διαφορά 1ης με τελική προσφορά μεταξυ αντιπροσωπων σε αποσταση 15 χλμ πανω απο 3500€ Για αυτο επιμένω, θελει ψαξιμο, υπομονή και πιεση στους πωλητές... παντοτε υπαρχει πολυ καλυτερη τιμή απο την Online... Πως γίνεται να κάνει τις εγκαταστάσεις εδω? Δηλαδή σου βάζει τα ματριξ λεντ εδω, και σου παρέχει και εγγύηση? Προς Θεού δε σε αμφισβητώ, απλά μου φαίνεται ανήκουστο να σου λέει επίσημος αντιπρόσωπος οτι εγκαθιστά εδώ εργοστασιακά έξτρα.
paylidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, xgol είπε Πως γίνεται να κάνει τις εγκαταστάσεις εδω? Δηλαδή σου βάζει τα ματριξ λεντ εδω, και σου παρέχει και εγγύηση? Προς Θεού δε σε αμφισβητώ, απλά μου φαίνεται ανήκουστο να σου λέει επίσημος αντιπρόσωπος οτι εγκαθιστά εδώ εργοστασιακά έξτρα. Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Για τα matrix led δε ξέρω (πιθανότατα γίνεται αλλά μάλλον δε συμφέρει) αλλά βάζουν σίγουρα αισθητήρες μπρος πίσω εργοστασιακούς, κάμερα οπισθοπορείας (θα πάω κ εγώ να τη βάλω), cruise control, smartphone interface κλπ... φυσικά με εγγύηση χωρίς να επηρεαστεί η εργοστασιακή καθως μιλάμε ότι το δίνει η εταιρεία εργοστασιακό κωδικό μαζί με το installation procedure. Σκεψου πιο δύσκολο είναι να βάλεις εργοστασιακο κοτσαδόρο παρά όλα τα παραπάνω που ανέφερα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα