Προς το περιεχόμενο

Η Microsoft τερματίζει το Cortana app σε iOS και Android το 2021


trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Σκοτώνει τα Windows 10 Mobile (κατά τη γνώμη μου ίσως το πιο εύχρηστο λειτουργικό-και όμορφο-στην εποχή του) την ώρα που είχε αρχίσει να "σπρώχνει" τα UWP που θα του έδιναν ένα market share (περισσότερο από όσο είχε ως τότε). Κάνει tease τα Windows 10 X, για dual screen συσκευές, πολύς κόσμος μπαίνει στο hype train που σημαίνει ότι του αρέσει η ιδέα και θα έχουν κοινό, και πάει και τα σκοτώνει λέγοντας ότι τελικά θα λανσαριστούν σε φθηνές συσκευές, χωρίς δυνατή CPU για virtualization, καταντώντας τα ένα πράμα σαν το Chrome OS. Βγάζει την Cortana, που στην εμφάνισή της ήταν μπροστά τεχνολογικά από άλλες ψηφιακές βοηθούς και υπήρχε και σε μεγάλη γκάμα συσκευών, την παρατάει (σε σχέση με την εξέλιξη που είχαν οι άλλοι) και μετά τη σκοτώνει. Από τα τόσα προϊόντα που έβγαλε, μόνο το Surface δούλεψε και συντηρεί τη γραμμή προϊόντων. Τι σκατά κάνουν εκεί στη Microsoft οι product managers? Λες και παίρνουν κεφάλαια του ΕΣΠΑ για RnD και τα τρώνε  στα σκυλάδικα της Εθνικής δουλεύουν. 

Με τόσα δις που έχουν άνετα μπορεί να είναι trolling όλο αυτό με τα προϊόντα υπηρεσίες που βγάζουν και καταργούν συνεχώς. Ο Gates είναι πρώτος σε αυτά και έχει και trollofatsa. Βγάζει αρκετά εκατομμύρια την ημέρα οπότε γιατί να μην παίξει λίγο με τον κόσμο? Και στα Windows μαντάρα τα έχουν κάνει δεν ξέρουν τι θέλουν να είναι η πως θέλουν να είναι κάνοντας τραγικά λάθη σε κάθε updates. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ότι πιάνει αυτή η εταιρεία σκατα γίνεται. Απορίας άξιο πως έπιασαν και τα Windows. Στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος όμως. 

Αρα MaCos, Linux ειναι οι τυφλοι!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, AtiX είπε

και ακόμα δεν έχει καθαρίσει με τις "βλακείες" του Ballmer...

Πραγματικά, ο Ballmer ήταν ό,τι χειρότερο για την MS. Αυξήθηκαν τα κέρδη βραχυπρόθεσμα, αλλά η μετοχή πήγε στα τάρταρα, μακροπρόθεσμα έχασε όλο το τραίνο της καινοτομίας και marketshare στα mobile devices. Να λέει πάλι καλά που τα Windows είχαν ακόμα δυναμική τότε και κράτησαν την MS, γιατί αλλιώς θα μιλούσαμε για τον αποτυχημένο CEO του αιώνα. Δε διοικείς εταιρία τεχνολογίας με όρους business management. Δες τι έπαθε η MS, η Intel (με CEO από business administration), η Apple παλιότερα με τον Sculley (αν και δεν είχε πτυχίο διοίκησης, έτσι διοίκησε την εταιρία) κλπ. Χρειάζεσαι ανθρώπους είτε με όραμα, είτε με γνώσεις σε τέτοιου είδους εταιρίες (Jobs, Lisa Su, Satya Nadella κλπ).

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, NorgeMan είπε

Κορτανα έλεγε μια γίδα ο παππούς μου στο χωριό...
 

Ακούγεται σαν μία πολύτιμη καθημερινή συνεργάτιδά τους στην καθημερινότητα.

Τί σου είναι η σωστή ονοματολογία...

7 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Ο Γούγλης είναι χειρότερος. Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι η MS τα δικά της projects κάπως πάνε και αυτά που αγοράζει πεθαίνουν και ο Γούγλης τα δικά του projects πεθαίνουν και ότι αγοράζει κυλάει..

Όλα αυτά είναι ΑΙ για συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων. Η διαφορά είναι ότι ο γούγλης πείθει το κόσμο να τα χρησιμοποιήσει. Η Cortana δεν έπεισε. Θα βρουν άλλο τρόπο μελλοντικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 ώρες πριν, akistras1 είπε

Ελα ρε γαμώτο όχι την Cortana,  με τι θα σπαω τα νευρα μου τώρα στο γραφείο κάθε μέρα; 🤬

Τουλαχιστον τωρα εχεις να σπας τα νευρα σου με κατι πριν καν πας στο γραφειο, οπως ο "μεγαλος περιγελος" του Μπακογιαννη 😁

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, pao13 είπε

πως γίνεται αυτή η εταιρία να τερματίζει περισσότερα από αυτά που αρχίζει ένας θεός ξέρει 

να πάρει και το tik tok εύχομαι 

τικ..τοκ   τικ..τοκ    τικ..τοκ    τικ..τοκ   ,,,,μπουμ

 

 

 

ωχ πάει αμα το πάρει η μικρομαλακη το τικ τοκ τύφλα να χει ο Κουλης!... στα βράχια μονοκοπανιά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 3/8/2020 στις 12:52 ΜΜ, Arkin είπε

Ότι πιάνει αυτή η εταιρεία σκατα γίνεται. Απορίας άξιο πως έπιασαν και τα Windows. Στους τυφλούς επικρατεί ο μονόφθαλμος όμως. 

 

Για εμένα προσωπικά είναι 90 % θέμα επιχειρηματικότητας και προώθησης και 10 % θέμα προϊόντος. Τα υπόλοιπα λειτουργικά είναι άξια για το ευρύ κοινό. Άλλωστε ποτέ δεν θα μάθουμε το LInux πως θα εξελισσόταν εάν είχε περισσότερες εμπορικές ευκαιρίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...