Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι θα τα πάρουμε... αναδρομικά κατά το καλοκαίρι. Δε βλέπω αποτέλεσμα για τώρα. 

Ας είναι καλά ο Αυτιας! 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα παντως η επόμενη δόση είναι στις 23 και μειλ δεν έχω λάβει...να μου πεις 15 χρόνια το πληρώνεις τι θα πάθεις για ένα μήνα;δε βαριέσαι, ας μας τα βάλουν τον επόμενο,θα το καταλάβουμε καλύτερα εν όψη Χριστουγέννων.Δώρα-ρεβεγιόν,πίστες κτλ :)

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, hlias77 είπε

Εμενα παντως η επόμενη δόση είναι στις 23 και μειλ δεν έχω λάβει...να μου πεις 15 χρόνια το πληρώνεις τι θα πάθεις για ένα μήνα;δε βαριέσαι, ας μας τα βάλουν τον επόμενο,θα το καταλάβουμε καλύτερα εν όψη Χριστουγέννων.Δώρα-ρεβεγιόν,πίστες κτλ :)

Είναι πληρωμένο κανονικά ή έχει μικρή καθυστέρηση??

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, hlias77 είπε

Κανονικά.ποτε δεν έχω καθυστερήσει ούτε μια ημέρα.

Τι να πω.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούν εκεί στην υπηρεσία αυτή!!!

Δημοσ.

Έλα μου ντε.πιστεύω υπαρχει και μεταξύ τους ασυνεννοησία,όπως έγραφε και άρθρο που ανέβασε κάποιο παιδι νωρίτερα.τεσπα.υπομονή λίγο ακόμα,και ευχομαι να εγκριθούν όλων όσων έκαναν αίτηση και τα δικαιούνται.είναι ένα σημαντικό βοήθημα για τους επόμενους 9 μήνες.

Δημοσ.

http://www.enikonomia.gr/economy/241135,staikouras-erchetai-rythmisi-gia-tous-idioktites-akiniton-ti-eipe.html

Για το πρόγραμμα Γέφυρα είπε ότι από τη μεθεπόμενη εβδομάδα το κράτος θα πληρώνει έως και το 90% των δόσεων των ενήμερων δανειοληπτών που πλήττονται από την πανδημία και έως το 80% των κόκκινων δανειοληπτών. Οπότε τη δόση Νοεμβρίου σίγουρα την πληρώνουμε κανονικά και ίσως και του Δεκεμβρίου για όσους την έχουν αρχές του μήνα...Είχα μία ελπίδα ότι αυτό θα δούλευε σωστά και στην ώρα του αλλά τελικά τίποτα σε αυτή τη χώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι να μην αναγκαστούμε να πληρώνουμε όλη τη δόση έως την έναρξη της καταβολής της επιδότησης και να ψαχνόμαστε στο τέλος ποιος θα μας δώσει πίσω αυτά που θα έχουμε πληρώσει και να σφυρίζουν όλοι κλέφτικα....

Επεξ/σία από yiankap
  • Confused 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, yiankap είπε

Το θέμα είναι να μην αναγκαστούμε να πληρώνουμε όλη τη δόση έως την έναρξη της καταβολής της επιδότησης και να ψαχνόμαστε στο τέλος ποιος θα μας δώσει πίσω αυτά που θα έχουμε πληρώσει και να σφυρίζουν όλοι κλέφτικα....

Βαδίζουμε στα τυφλά δυστυχώς...

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, yiankap είπε

Μα γιατί σε αγχώνει αυτό;9 μήνες είναι η επιδότηση.όποιον μήνα θα ξεκινήσει η επιδότηση του καθένα,θα υπολογίσει 9 μήνες.σου αφαιρούν πρώτη φορά χρήματα τον Δεκέμβρη;μέχρι και τον Αύγουστο θα πληρώνεις λιγότερα.αν ξεκινήσουν Γενάρη θα πας μέχρι και Σεπτέμβρη.

εκτος και αν δεν έχω καταλάβει σωστά τον προβληματισμό σου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, hlias77 είπε

Μα γιατί σε αγχώνει αυτό;9 μήνες είναι η επιδότηση.όποιον μήνα θα ξεκινήσει η επιδότηση του καθένα,θα υπολογίσει 9 μήνες.σου αφαιρούν πρώτη φορά χρήματα τον Δεκέμβρη;μέχρι και τον Αύγουστο θα πληρώνεις λιγότερα.αν ξεκινήσουν Γενάρη θα πας μέχρι και Σεπτέμβρη.

εκτος και αν δεν έχω καταλάβει σωστά τον προβληματισμό σου. 

Θεωρητικά ξεκινάει η επιδότηση όταν λάβεις  mail.Εμένα πχ.19/11.Δεν πιστώθηκε στον ειδ.λογαριασμό η αναλογία και χρεώθηκα το 100%.Αν πιστωθεί αργότερα θα μείνει στον ειδικό λογαριασμό τον οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ(δοκίμασα ήδη να μεταφέρω ποσό και βγάζει μήνυμα λάθους).Και πες μου εσύ τώρα πως θα εισπράξω την επιδότηση που περάστηκε ετεροχρονισμένα εφόσον ο λογαριασμός δεν είναι διαχειρίσιμος...

ΥΓ. Όχι θεωρητικά...Γράψε λάθος.Ξεκιναει ΚΑΝΟΝΙΚΑ εφόσον αναγράφεται και στην πλατφόρμα η ημ/νία έναρξης.

Επιπλέον , είμαι με κυμαινόμενο και δεν έχω σταθερή δόση, διαφέρει κάθε μηνα.Τα πόσα επιδότησης είναι συγκεκριμένα βάση κάθε δόσης (εξού και το ενημερωτικό mail με τα αναλογικά πόσα),δεν γίνεται να λάβεις ενημέρωση τώρα και να λάβεις άλλο ποσό το Δεκέμβρη.Αν με πιάνεις....

Επεξ/σία από Delavia
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...