Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Delavia είπε

Θεωρητικά ξεκινάει η επιδότηση όταν λάβεις  mail.Εμένα πχ.19/11.Δεν πιστώθηκε στον ειδ.λογαριασμό η αναλογία και χρεώθηκαν το 100%.Αν πιστωθεί αργότερα θα μείνει στον ειδικό λογαριασμό τον οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ(δοκίμασα ήδη να μεταφέρω ποσό και βγάζει μήνυμα λάθους).Και πες μου εσύ τώρα πως θα εισπράξω την επιδότηση που περάστηκε ετεροχρονισμένα εφόσον ο λογαριασμός δεν είναι διαχειρίσιμος...

Ακριβώς αυτό με προβληματίζει  και εμένα hlias77. Εμένα η επιδότηση σύμφωνα; με το mail ξεκίνησε στις 1/11 όπου και πληρώθηκε ολόκληρη η δόση. 

Επεξ/σία από yiankap
  • Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, yiankap είπε

Ακριβώς αυτό με προβληματίζει  και εμένα hlias77. Εμένα η επιδότηση σύμφωνα; με το mail ξεκίνησε στις 1/11 όπου και πληρώθηκε ολόκληρη η δόση. 

Μακάρι να γίνει επιστροφή (του ποσοστού της κρατικής επιδότησης)στους δικούς μας λογαριασμούς (και όχι στους ειδικούς/ακατάσχετους και μη διαχειρίσιμους)από τις τράπεζες που αυθαίρετα μας χρέωσαν το 100% λόγω ελλιπούς ενημέρωσης....

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλη εβδομάδα.

Ενημερωνω πως και εμενα μου τραξηξαν κανονικά σήμερα την δόση.υπενθυμίζω ότι έχουν ανοίξει κανονικά οι λογαριασμού μου,υπαρχει ο αριθμός iban στην αίτηση,το μόνο που λείπει είναι το μειλ.είδωμεν....

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, hlias77 είπε

Καλησπέρα και καλη εβδομάδα.

Ενημερωνω πως και εμενα μου τραξηξαν κανονικά σήμερα την δόση.υπενθυμίζω ότι έχουν ανοίξει κανονικά οι λογαριασμού μου,υπαρχει ο αριθμός iban στην αίτηση,το μόνο που λείπει είναι το μειλ.είδωμεν....

Καλησπέρα!Θυμησέ μου, τράπεζα?

Δημοσ.
Στις 19/11/2020 στις 12:20 ΜΜ, Antoniouk είπε

Καλημέρα και από τον Τσακ Νόρις 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.. 

Σήμερα είναι να πληρωθει πάλι η δόση... 

Μέχρι το απόγευμα θα σας ενημερώσω! 

Καλησπέρα Τσακ και καλή εβδομάδα!

Φαντάζομαι πληρώθηκε και η 2η δόση...

Και ο μύθος συνεχίζεται.

Όταν οι άλλοι δεν είχαν λάβει ούτε την πρώτη πληρωμή των 9 μηνών, ο Antoniouk είχε λάβει τη δεύτερη.

Respect :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

1. Μίλησα σήμερα με τον υπάλληλο που είχε πραγματοποιήσει τις διαδικασίες έκδοσης του δανείου μου (Πειραιώς).

Μου είπε ότι περιμένουν από μέρα σε μέρα την έκδοση υπηρεσιακού σημειώματος για το πως θα χειριστούν την κατάσταση όπως η δικιά μου (μου είπε φυσικά ότι δεν είμαι ο μόνος και ότι και άλλοι έχουν το πρόβλημα) αλλά από ότι ξέρει είτε θα μας επιστρέψει η Τράπεζα το ποσό που μας αναλογεί για την επιδότηση της δόσης που παρακρατήθηκε ολοκληρη  (της 1/11 στην δικιά μου περίπτωση) είτε οι 9 μήνες της επιδότησης θα υπολογιστούν από τον επόμενο μήνα (1/12 στη δικιά μου περίπτωση).

Θα επικοινωνήσω μαζί του την επόμενη εβδομάδα.

2. Έλαβα το παρακάτω mail από το ΗΠΕΠΚ.

Ολοκληρώθηκε το ερώτημα σας με αριθμό 43546. Ακολουθεί η απάντηση:
Καλημέρα σας Σας ενημερώνουμε τα εξής: 1. Το μήνυμα που λάβατε ενώ είχατε ήδη πληρώσει τη δόση σας ήταν πληροφοριακού χαρακτήρα. Μειωμένη είναι η επόμενη δόση του δανείου σας. 2. Η κατάθεση των χρημάτων των δόσεων θα γίνεται στον ίδιο λογαριασμό εξυπηρέτησης δανείου, όπως κάνατε μέχρι σήμερα. 3. Δεν μεταφέρετε χρήματα από τον λογαριασμό που ανοίχτηκε για να εξυπηρετεί την επιδότηση. Με εκτίμηση Ομάδα υποστήριξης της πλατφόρμας επιδότησης Δανείων Κύριας Κατοικίας Πληγέντων Κορωνοϊού.

Οπότε από ότι καταλαβαίνω τελικά η επιδότηση θα υπολογίζεται ότι ξεκινάει από την επόμενη δόση.

Επεξ/σία από yiankap
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά όλα αυτά ρε παιδιά. Σίγουρα δεν θα χαθεί η επιδότηση όσων μας εγκρίθηκε.

Όμως οι πληροφορίες που δίνονται από τους υπαλλήλους τραπεζών δεν είναι "επίσημες" θα πω εγώ...

Διότι δεν συμφωνούν αυτά που μας λένε με αυτά που λάβαμε στα ενημερωτικά mail.Άλλη ενημέρωση πήραμε από το κράτος και άλλο αποτέλεσμα είχαμε από τις τράπεζες...

Μόνο μία εκ των συστημικών τραπεζών έκανε σωστά τη δουλειά της(η Alpha αν δεν κάνω λάθος...).Όλα τα άλλα είναι πολυλογίες και δικαιολογίες των τραπεζών....

(Εξαιρείται ο Antoniouk που νομίζω είναι στη Eurobank και προφανώς έχει και μετοχές εκεί :P )

Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω ότι γίνεστε ανυπόμονοι. Αφού εγκρίθηκε, τέλος, θα γίνει. Μην τρελαίνεσε με το πότε γιατί το δημόσιο έχει διδακτορικό στις καθυστερήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον antoniouk (aka Chuck Norris)  από ότι κατάλαβα μάλλον δεν καταβλήθηκε ουδεμία επιδότηση από το δημόσιο (μπορεί να κάνω και λάθος)

Απλά η τράπεζά του (alpha) είναι πολύ πιο ευέλικτη και κοντά στον πελάτη της και βρίσκεται έτη φωτός μπροστά από τις άλλες συστημικές.

Από την στιγμή που ο πελάτης της πήρε την προέγκριση του Δημοσίου (προφανώς υπάρχει κάποιο εσωτερικό σύστημα Τράπεζας - Δημοσίου που ανταλλάσσουν πληροφορίες), ξεκίνησε να κρατάει από τον πελάτη μόνο το ποσό που έπρεπε να παρακρατηθεί και το υπόλοιπο θα το παρακρατήσει από την επιδότηση (η οποία είναι σιγουράκι) όταν θα μπει.  

Επεξ/σία από yiankap
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, yannis27gr είπε

Εγώ πάλι νομίζω ότι γίνεστε ανυπόμονοι. Αφού εγκρίθηκε, τέλος, θα γίνει. Μην τρελαίνεσε με το πότε γιατί το δημόσιο έχει διδακτορικό στις καθυστερήσεις.

Δεν νομίζω οτι η καθυστέρηση οφείλεται στο δημόσιο(ασχέτως αν συμφωνώ μαζί σου οτι κατέχει τα πρωτεία).

Από τη στιγμή που τα pdf της πλατφόρμας κοινοποιήθηκαν στις τράπεζες για μένα είναι ολότελα δική τους η ευθύνη για την κακή έναρξη...

Όσον αφορά την ανυπομονησία,προφανώς και είμαστε "εν καιρώ ανάγκης" ...Λογικό το βρίσκω...

Μόλις τώρα, yiankap είπε

Στον antoniouk (aka Chuck Norris)  από ότι κατάλαβα μάλλον δεν καταβλήθηκε ουδεμία επιδότηση από το δημόσιο (μπορεί να κάνω και λάθος)

Απλά η τράπεζά του (alpha) είναι πολύ πιο ευέλικτη και κοντά στον πελάτη της και βρίσκεται έτη φωτός μπροστά από τις άλλες συστημικές.

Από την στιγμή που ο πελάτης της πήρε την προέγκριση του Δημοσίου (προφανώς υπάρχει κάποιο εσωτερικό σύστημα Τράπεζας - Δημοσίου που ανταλλάσσουν πληροφορίες), ξεκίνησε να κρατάει από τον πελάτη μόνο το ποσό που έπρεπε να παρακρατηθεί και το υπόλοιπο θα το παρακρατήσει από την επιδότηση (η οποία είναι σιγουράκι) όταν θα μπει.  

Ακριβώς! Έτσι έπρεπε να λειτουργούν όλα ανεξαιρέτως τα πιστωτικά ιδρύματα! Δύσκολο???

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα εισπράχθηκε ολόκληρο το ποσό της δόσεις μου παρόλο που έχω οριστική έγκριση από 17/11. Εθνική τράπεζα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι η ιστορία με τα email ήταν το κερασάκι στην τούρτα σε ένα αξιέπαινο μέτρο που ταλαιπώρησε όμως πολλούς μέχρι να φτάσει ο δικαιούχος στην επιθυμητή επιδότηση.

Αφού στις ερωταπαντήσεις του προγράμματος ήταν σαφές ότι η επιδότηση ξεκινάει τον επόμενο μήνα της οριστικής έγκρισης, τί τα θέλανε τα email ?

Αν δεν κάνω λάθος, μόνο για τα δάνεια της eurobank δεν πήγαν email. Η τράπεζα που στην πορεία φαινόταν το μεγαλύτερο μπάχαλο...

Επεξ/σία από totis13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...