Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα

όσοι έχουν δάνειο στην Εθνική, για να βλέπουν τους νέους λογαριασμούς που ανοίχθηκαν, θα πρέπει να πάνε στις ρυθμίσεις

του webanking και στο προβολή λογαριασμών, να επιλέξουν τους νέους λογαριασμούς!

Δεν πρόκειται να φανούν αυτόματα στο  webanking!!!!

η δική μου δόση ήταν εχθές, και ενώ έχουν γίνει όλα ( έλαβα μαιλ, υπάρχει η βεβαίωση στην πλατφόρμα, ανοίχθηκαν λογαριασμοί) , σήμερα τράβηξε την δόση ολόκληρη!!!!!

Εδώ:

https://www.cnn.gr/oikonomia/story/244893/plirothikan-9-9-ekat-eyro-apo-to-programma-gefyra-epidotisi-42-449-daneion-kai-26-059-dikaioyxon

λέει ότι πληρώθηκαν οι επιδοτήσεις!!!! Υπάρχει άλλος με δάνειο στην Εθνική να με πληροφορήσει αν πληρώθηκε η δική του επιδότηση, γιατί η αλήθεια είναι οτι με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν μπήκαν τα χρήματα!!!!

μόλις μπήκα στην πλατφόρμα τώρα, και υπάρχει και ένα νέο πεδίο με την ονομασία πληρωμές, και εκεί φαίνεται να έχει καταβληθεί το ποσό!!!! 

Επεξ/σία από tsirvoul
  • Like 1
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsirvoul είπε

καλησπέρα

όσοι έχουν δάνειο στην Εθνική, για να βλέπουν τους νέους λογαριασμούς που ανοίχθηκαν, θα πρέπει να πάνε στις ρυθμίσεις

του webanking και στο προβολή λογαριασμών, να επιλέξουν τους νέους λογαριασμούς!

η δική μου δόση ήταν εχθές, και ενώ έχουν γίνει όλα ( έλαβα μαιλ, υπάρχει η βεβαίωση στην πλατφόρμα, ανοίχθηκαν λογαριασμοί) , σήμερα τράβηξε την δόση ολόκληρη!!!!!

Εδώ:

https://www.cnn.gr/oikonomia/story/244893/plirothikan-9-9-ekat-eyro-apo-to-programma-gefyra-epidotisi-42-449-daneion-kai-26-059-dikaioyxon

λέει ότι πληρώθηκαν οι επιδοτήσεις!!!! Υπάρχει άλλος με δάνειο στην Εθνική να με πληροφορήσει αν πληρώθηκε η δική του επιδότηση, γιατί η αλήθεια είναι οτι με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν μπήκαν τα χρήματα!!!!

Εγώ βλέπω κανονικά τον λογαριασμό, αλλά δεν έχει μπει κάποιο ποσό μέχρι τώρα, ενώ η δόση είναι να πληρωθεί αύριο.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, tsirvoul είπε

καλησπέρα

Εδώ:

μόλις μπήκα στην πλατφόρμα τώρα, και υπάρχει και ένα νέο πεδίο με την ονομασία πληρωμές, και εκεί φαίνεται να έχει καταβληθεί το ποσό!!!! 

Έκανα αυτό που είπες και εμφανίστηκε και σε μένα ο λογαριασμός που δεν έβλεπα τόσον καιρό. Κατά τα άλλα όπως τα λες και εσύ. Έχω λάβει μέιλ έγκρισης επιδότησης εδώ και 2 βδομάδες και ακόμα δεν έχουν μπει χρήματα. Επόμενη δόση είναι στις 8/12. Απλά όπως έγραψα και παραπάνω, μόνο 26.000 δικαιούχοι είδαν λεφτά σήμερα. Το 1/4 δηλαδή από όσους έχουν λάβει έγκριση.

Δημοσ.

Λοιπόν σε εμένα μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πρώτης δόσης της επιδότησης.

Να πω οτι το email που μου ήρθε ανέφερε: "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία καταβολής της μηνιαίας δόσης  για την οφειλή σας με ταυτότητα οφειλής [xxxxxx xxxxxxxxxxx] είναι η [28/11/2020]. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι [655,29€€], η εγκεκριμένη επιδότηση του Δημοσίου ανέρχεται σε [90,00%] [589,76€] του συνολικού ποσού της δόσης, επομένως καλείσθε να καταβάλετε το ποσό των [65,53€]."

Ανοίχθηκε αυτόματα ενας λογαριασμός στην Πειραιώς που ονομάζεται ΕΙΔ.ΛΟΓ.ΕΠΙΔ. COVID-19 και προχθές μπήκαν στο λογαριασμό τα 589,76 ευρώ. Αυτά τα χρήματα δε μου δίνει δικαίωμα να τα μεταφέρω ή να τα πειράξω (αναφέρει "λάθος τύπος λογαριασμού"). 

Σήμερα δεσμεύτηκαν αυτόματα τα 65,53 ευρώ απο τον προσωπικό μου λογαριασμό που πληρώνω το δάνειο κάθε μήνα. 

Οπότε αυτή είναι όλη η διαδικασία για την περίπτωσή μου. Φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα γίνει και για τους υπόλοιπους...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kavouras είπε

Λοιπόν σε εμένα μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πρώτης δόσης της επιδότησης.

Να πω οτι το email που μου ήρθε ανέφερε: "Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία καταβολής της μηνιαίας δόσης  για την οφειλή σας με ταυτότητα οφειλής [xxxxxx xxxxxxxxxxx] είναι η [28/11/2020]. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι [655,29€€], η εγκεκριμένη επιδότηση του Δημοσίου ανέρχεται σε [90,00%] [589,76€] του συνολικού ποσού της δόσης, επομένως καλείσθε να καταβάλετε το ποσό των [65,53€]."

Ανοίχθηκε αυτόματα ενας λογαριασμός στην Πειραιώς που ονομάζεται ΕΙΔ.ΛΟΓ.ΕΠΙΔ. COVID-19 και προχθές μπήκαν στο λογαριασμό τα 589,76 ευρώ. Αυτά τα χρήματα δε μου δίνει δικαίωμα να τα μεταφέρω ή να τα πειράξω (αναφέρει "λάθος τύπος λογαριασμού"). 

Σήμερα δεσμεύτηκαν αυτόματα τα 65,53 ευρώ απο τον προσωπικό μου λογαριασμό που πληρώνω το δάνειο κάθε μήνα. 

Οπότε αυτή είναι όλη η διαδικασία για την περίπτωσή μου. Φαντάζομαι κάτι ανάλογο θα γίνει και για τους υπόλοιπους...

Δηλαδή τα χρήματα μπήκαν την ίδια μέρα που ήταν να πληρωθεί η δόση;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kavouras είπε

Καλησπέρα, να ρωτήσω και εγώ σε όσους με το καλό πήρατε την επιδότηση και κατατέθηκαν και τα χρήματα στον λογαριασμό που άνοιξε η τράπεζα, στο σύστημα γέφυρα στις οφειλές - ενέργειες - στο Ημ/νία Έγκρισης Επιδότησης από Δημόσιο σας έχει κάποια ένδειξη? και στην Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Σταδίου φαίνεται κάτι? γιατίσε εμένα από Eurobank το έχει ακόμα κενό παρόλο που έχω λάβει το πρώτο mail και από τότε δεν μου έχουν στείλει κάτι άλλο.

ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Arwindan είπε

Έτυχε...Σε αρκετούς μπήκαν 27/11 λόγω έναρξης πληρωμών του προγράμματος.Τους επόμενους μήνες θα δείξει αν μπαίνουν μαζικά οι επιδοτήσεις(πχ τέλη κάθε μήνα) ή ατομικά(σύμφωνα με το πότε λήγει η δόση καθενός).

12 ώρες πριν, k.perdikoulis είπε

Καλησπέρα, να ρωτήσω και εγώ σε όσους με το καλό πήρατε την επιδότηση και κατατέθηκαν και τα χρήματα στον λογαριασμό που άνοιξε η τράπεζα, στο σύστημα γέφυρα στις οφειλές - ενέργειες - στο Ημ/νία Έγκρισης Επιδότησης από Δημόσιο σας έχει κάποια ένδειξη? και στην Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Σταδίου φαίνεται κάτι? γιατίσε εμένα από Eurobank το έχει ακόμα κενό παρόλο που έχω λάβει το πρώτο mail και από τότε δεν μου έχουν στείλει κάτι άλλο.

ευχαριστώ

Αντίστοιχα και εμένα (Πειραιώς). Δεν υπάρχει εκτιμωμενη ημ/νία ολοκληρωσης,ούτε ημ/νία από δημόσιο,ούτε ημ/νία από πιστωτή.Ωστόσο εγώ έλαβα και την πρώτη επιδότηση τις 27/11 που ξεκίνησαν οι πρώτες πληρωμές στον ειδικό λογαριασμό(άσχετα που η δόση μου έληξε 19/11, χρεώθηκα ολόκληρη τη δοση και η επιδότηση του Νοέμβρη "εγκλωβίστηκε" στον ειδικό λογαριασμο).Επισης σήμερα άνοιξε νέα καρτέλα στην πλατφόρμα με την ένδειξη "πληρωμές" και φαίνεται να έχει πληρωθεί από το πρόγραμμα η πρώτη δόση.

Επεξ/σία από Delavia
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Βασικά μπήκαν 27/11, ενω η δόση ήταν να πληρωθεί 28/11.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsirvoul είπε

καλησπέρα

Εδώ:

Σε ευχαριστώ! Και εγώ τώρα κατάφερα να δω το λογαριασμό ο οποιός είναι και σε εμένα 0€. Πλήρωσα κανονικά ολόκληρη τη δόση 24/11. Συνάδελφος σε Πειραιώς είδε τα λεφτά εδώ και 2-3 μέρες στον ειδικό λογαριασμό και σήμερα πλήρωσε 10% της δόσης του. Οπότε Πειραιώς μάλλον έχουν μπει, Εθνική βλέπουμε...

Επίσης στην αίτηση έχει ανοίξει νέα καρτέλα όπου φαίνεται πληρωμένη η πρώτη δόση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι κατάλαβα το Δημόσιο πληρώνει μια φορά το μήνα  μαζί με τα άλλα επιδόματα (ΚΕΑ κλπ) και όχι στην ημερομηνία που λήγει η δόση του καθένα μας (είναι πρακτικά δύσκολο να παρακολουθεί μια μία περίπτωση σε 140.000 αιτήσεις). Οπότε επόμενη πληρωμή τέλη Δεκέμβρη για όλους.

Προς τους συμφορουμίτες που έχουν δάνειο στην Εθνική, πότε έγραφε ότι ήταν η "καταληκτική ημερομηνία καταβολής μηνιαίας δόσης" στο mail που λάβατε;

1. Αν έγραφε ημερομηνία Δεκεμβρίου (άσχετα αν η δόση σας έληγε το Νοέμβριο), τότε να περιμένετε καταβολή από τον επόμενο μήνα (τέλη Δεκεμβρίου).

Παρακολουθήστε λοιπόν τις ανακοινώσεις για ημερομηνίες πληρωμής επιδομάτων κλπ (υπολογίστε επίσης ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από το απόγευμα της προηγούμενης).

2. Αν έγραφε όμως Νοεμβρίο, τότε λογικά θα έπρεπε να έχετε πληρωθεί.

Για παράδειγμα, από ότι έχω διαβάσει στο thread :

Εμένα η καταληκτική ημερομηνία στο mail ήταν 1/11 - Πληρώθηκα.

Του kavouras η καταληκτική ήταν 28/11 - Πληρώθηκε.

Του delavia η καταληκτική ήταν 19/11 (αν θυμάμαι καλά) - Πληρώθηκε.

Και οι τρεις μας είμαστε ωστόσο στην Πειραιώς. Αν και σε εσάς η καταληκτική ήταν εντός του Νοεμβρίου και όπως διαπιστώσατε δεν πληρωθήκατε, κάντε ένα ερώτημα και στην πλατφόρμα και στη τράπεζά σας. 

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.

Καλημέρα και καλό μήνα.εμένα ήταν 23-11 και δεν πληρώθηκε.πήρα τηλ την Πειραιώς και απλά μου είπαν ότι το κράτος βάζει τα χρήματα στο λογαριασμό μου.εκείνοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. 

Δημοσ.

καλημέρα

εμένα στην εθνική η δόση ήταν 28/11 !

αν δεν μπουν χρήματα αύριο, θα τους στείλω μήνυμα στην πλατφόρμα, να δώ τι θα απαντήσουν όταν θα απαντήσουν.

το κακό με εμένα είναι ότι μου έχουν απομείνει 9 δόσεις στο δάνειο ( μαζί με αυτή που πλήρωσα προχθές), οπότε δεν υπάρχει περίπτωση συμψηφισμού, με άλλες μελλοντικές δόσεις.

για να δούμε τι θα γίνει!!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiankap είπε

Από ότι κατάλαβα το Δημόσιο πληρώνει μια φορά το μήνα  μαζί με τα άλλα επιδόματα (ΚΕΑ κλπ) και όχι στην ημερομηνία που λήγει η δόση του καθένα μας (είναι πρακτικά δύσκολο να παρακολουθεί μια μία περίπτωση σε 140.000 αιτήσεις). Οπότε επόμενη πληρωμή τέλη Δεκέμβρη για όλους.

Προς τους συμφορουμίτες που έχουν δάνειο στην Εθνική, πότε έγραφε ότι ήταν η "καταληκτική ημερομηνία καταβολής μηνιαίας δόσης" στο mail που λάβατε;

1. Αν έγραφε ημερομηνία Δεκεμβρίου (άσχετα αν η δόση σας έληγε το Νοέμβριο), τότε να περιμένετε καταβολή από τον επόμενο μήνα (τέλη Δεκεμβρίου).

Παρακολουθήστε λοιπόν τις ανακοινώσεις για ημερομηνίες πληρωμής επιδομάτων κλπ (υπολογίστε επίσης ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από το απόγευμα της προηγούμενης).

2. Αν έγραφε όμως Νοεμβρίο, τότε λογικά θα έπρεπε να έχετε πληρωθεί.

Για παράδειγμα, από ότι έχω διαβάσει στο thread :

Εμένα η καταληκτική ημερομηνία στο mail ήταν 1/11 - Πληρώθηκα.

Του kavouras η καταληκτική ήταν 28/11 - Πληρώθηκε.

Του delavia η καταληκτική ήταν 19/11 (αν θυμάμαι καλά) - Πληρώθηκε.

Και οι τρεις μας είμαστε ωστόσο στην Πειραιώς. Αν και σε εσάς η καταληκτική ήταν εντός του Νοεμβρίου και όπως διαπιστώσατε δεν πληρωθήκατε, κάντε ένα ερώτημα και στην πλατφόρμα και στη τράπεζά σας. 

Καλά θυμάσαι 😉

1 ώρα πριν, tsirvoul είπε

καλημέρα

εμένα στην εθνική η δόση ήταν 28/11 !

αν δεν μπουν χρήματα αύριο, θα τους στείλω μήνυμα στην πλατφόρμα, να δώ τι θα απαντήσουν όταν θα απαντήσουν.

το κακό με εμένα είναι ότι μου έχουν απομείνει 9 δόσεις στο δάνειο ( μαζί με αυτή που πλήρωσα προχθές), οπότε δεν υπάρχει περίπτωση συμψηφισμού, με άλλες μελλοντικές δόσεις.

για να δούμε τι θα γίνει!!!!

Είναι λίγο αγχωτική η περίπτωσή σου...Δεν είναι ότι θα τα χάσεις αλλά δυστυχώς δεσμεύονται σε λογαριασμό όπου δεν μπορείς να τον διαχειριστείς και να πάρεις τα χρήματα....

Δημοσ.

ενημερώνω οτί μόλις μπήκαν τα χρήματα στους ειδικούς λογαριασμούς της Εθνικής!!!

να δούμε τώρα πως θα βρούμε άκρη με τα χρήματα που πληρώσαμε!!!!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...