Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μια ερώτηση να κάνω, έχω ασχοληθεί με μερικά παλιότερα αλλά για ψηλά, τύπου 50 ευρω προφιτ το δίμηνο. 

Με την εφορία τι γίνεται; πρέπει να κάνεις έναρξη κτλ; πες ότι βγάζεις 500 τον μήνα π.χ. Τι γίνεται εκεί; σε τρόπους όπου επενδύεις ή κάνεις dropship π.χ. Δίνεις 1000 ευρώ τον μήνα και παίρνεις πίσω 1300. Δεν νομίζω να φαίνεται ότι εσύ είχες 300 ευρω profit, αλλά μια μεγάλη κατάθεση των 1300. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα ειναι μικροποσα.

Οταν θα εχεις συνεχομενα & σταθερα εσοδα απο την δραστηριοτητα, τοτε ισως να ιδρυσεις καμια ΙΚΕ.

Θα καταλαβεις ποτε θα δημιουργηθει προβλημα οταν κλειδωσει τον λογαριασμο σου η paypal για υποπτες & αυξημενες συναλλαγες και ζητησουν αποδεικτικα στοιχεια της εταιρειας σου. (site, προιοντα, tracking numbers, εγγραφα απο εφορια)  😁

Συνηθως αυτο συμβαινει με κατι τζιρους εκατονταδων χιλιαδων  € σε λιγες μερες, οταν εχει πεσει αγριο FB ad scaling . (πχ Black Friday )  🤑

Επεξ/σία από Damianus
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Damianus είπε

Αυτα ειναι μικροποσα.

Οταν θα εχεις συνεχομενα & σταθερα εσοδα απο την δραστηριοτητα, τοτε ισως να ιδρυσεις καμια ΙΚΕ.

Θα καταλαβεις ποτε θα δημιουργηθει προβλημα οταν κλειδωσει τον λογαριασμο σου η paypal για υποπτες & αυξημενες συναλλαγες και ζητησουν αποδεικτικα στοιχεια της εταιρειας σου. (site, προιοντα, tracking numbers, εγγραφα απο εφορια)  😁

Συνηθως αυτο συμβαινει με κατι τζιρους εκατονταδων χιλιαδων  € σε λιγες μερες, οταν εχει πεσει αγριο FB ad scaling . (πχ Black Friday )  🤑

πολύ μακριά το πήγαμε. Ας βγάζουμε 200 - 300 το μήνα για αρχή και μια χαρά

Επεξ/σία από newfather
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ενα παραδειγμα απο την επικαιροτητα.

Στα νέα, γινεται αναφορα  στον νεαρο απο το GNTM, που αναφερει πως εγινε εκατομμυριουχος σε μικρη ηλικια.

Ειναι η περιπτωση που ανεφερα παραπανω , των συνδυαστικων τροπων, 1) fiverr , 5 ) πωληση ebook (μεσω landing page) 6) course (στη περιπτωση του mentoring,Counseling σε amazon πωλητες)  9) copywriting.

H κυρια ικανοτητα εδω ειναι το copywriting (κειμενογραφια/συγγραφή διαφημιστικών κειμένων), με το οποιο πουλουσε αρχικα την υπηρεσια του στο fiverr για περιγραφες προιοντων στο amazon,

στη συνεχεια ιδρυσε δικη του επιχειρηση και αναλαμβανε συμβολαια απο μεγαλες εταιρειες για διαφημιστικες εκστρατειες.

Το traffic (πελατες) το αντλει συνεπικουρικα απο το website του,  το instagram, το twitter.

Επεξ/σία από Damianus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Damianus είπε

Και ενα παραδειγμα απο την επικαιροτητα.

Στα νέα, γινεται αναφορα  στον νεαρο απο το GNTM, που αναφερει πως εγινε εκατομμυριουχος σε μικρη ηλικια.

Ειναι η περιπτωση που ανεφερα παραπανω , των συνδυαστικων τροπων, 1) fiverr , 5 ) πωληση ebook (μεσω landing page) 6) course (στη περιπτωση του mentoring,Counseling σε amazon πωλητες)  9) copywriting.

H κυρια ικανοτητα εδω ειναι το copywriting (κειμενογραφια/συγγραφή διαφημιστικών κειμένων), με το οποιο πουλουσε αρχικα την υπηρεσια του στο fiverr για περιγραφες προιοντων στο amazon,

στη συνεχεια ιδρυσε δικη του επιχειρηση και αναλαμβανε συμβολαια απο μεγαλες εταιρειες για διαφημιστικες εκστρατειες.

Το traffic (πελατες) το αντλει συνεπικουρικα απο το website του,  το instagram, το twitter.

Fraud μυρίζει μην τσιμπάς.

• Like 2
Δημοσ.

Μπορείς να γίνεις video game beta tester όπως εγώ, 6 ευρώ την ώρα παίρνω και δοκιμάζω παιχνίδια κι εφαρμογές για κονσόλες και κινητά, υπολογιστές. Πρέπει να έχεις απ όλες τις κονσόλες όμως για να κάνεις πολλά session. Απλά οι ώρες είναι πολύ κουραστικές συνήθως ξημερώματα ή απογέυματα. Αξίζει όμως, κάποιες φορές σου μένουν και τα παιχνίδια που δοκιμάζεις.

• Like 2
Δημοσ.

αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσοι ψάχνουν δουλειά-να βγάλουν λεφτά μέσω του νετ, είναι άτομα που θέλουν να βγάλουν χρήματα χωρίς να κοπιάσουν.

Έχουν τη λογική , να κάθομαι να ξύνομαι και να βγαίνει χρήμα, Έστω κι ένα μικρό πόσο.

Όσο για τη mintos Που αναφέρθηκε, επειδή ασχολούμαι το λέω, καλά είμαστε σοβαροί; Προτείνουμε τη mintos αυτή την περίοδο; Εγώ κάνω ανάληψη ότι χρήματα μπορώ και ελπίζω μην έχω απώλειες. Για κέρδος δε το συζητάω. ο ένας LO σκάει μετά τον άλλον, κανείς δε πληρώνει και πολλές φορές με τις ευλογίες των νόμων των κρατών. Όπου φύγει φύγει πλέον μέχρι να περάσει η μπόρα, μετά βλέπουμε

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στις 6/9/2020 στις 3:48 ΜΜ, Damianus είπε

Αυτα ειναι μικροποσα.

Καλημέρα! Γνωρίζεις αν χρειάζεται στην Ελλάδα δημιουργία εταιρείας για ενασχόληση με FBA ή με site τύπου Shopify;

Δημοσ.

Προφανώς αν θες να είσαι νόμιμος.. ότι μπορεί να σου βγάλει εισόδημα πρέπει να το δηλώσεις πόσο μάλλον αν θες να ανοίξεις μια επιχείρηση γιατί περί αυτού αναφέρεσαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Rizas είπε

Προφανώς αν θες να είσαι νόμιμος.. ότι μπορεί να σου βγάλει εισόδημα πρέπει να το δηλώσεις πόσο μάλλον αν θες να ανοίξεις μια επιχείρηση γιατί περί αυτού αναφέρεσαι.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω την εντύπωση ότι μπορείς να το κάνεις κ χωρίς να ανοίξεις, όπως έγραψε ο φίλος παραπάνω, ΙΚΕ αλλά μόνο για μικροποσά που δεν φτάνουν καν τα 5000 ευρώ το χρόνο. 
Καταλαβαίνω, βέβαια, ότι αυτήν την ερώτηση πρέπει να την κάνω σε λογιστή, κ όχι σε αγνώστους στο διαδίκτυο. Ευχαριστώ όπως κ να έχει. :)

έντιτ: εννοείται ότι μιλάμε πάντα για τον νόμιμο κ το σωστό τρόπο.

Επεξ/σία από MenelmacarGR
Δημοσ.
7 ώρες πριν, MenelmacarGR είπε

εννοείται ότι μιλάμε πάντα για τον νόμιμο κ το σωστό τρόπο.

Σωστός και νόμιμος τρόπος χωρίς έναρξη στην Εφορία;;;  Λίγο δύσκολο αυτό.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 10/9/2020 στις 4:42 ΜΜ, Bitbit είπε

αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσοι ψάχνουν δουλειά-να βγάλουν λεφτά μέσω του νετ, είναι άτομα που θέλουν να βγάλουν χρήματα χωρίς να κοπιάσουν.

Έχουν τη λογική , να κάθομαι να ξύνομαι και να βγαίνει χρήμα, Έστω κι ένα μικρό πόσο.

οχι πάντα, πολλές φορές είαι ατομα που μένουν σε απομακρυσμένες περιοχές, αμεα, ατομα που πρέπει να μενουν σπίτι γιατι έχουν την αποκλειστική φροντίδα αλλων ατόμων πχ παιδιων, ηλικιωμένων, ασθενών κλπ. 

δουλευω τα τελευταία δυο χρονια από το σπίτι και βγαζω ενα ικανοποιητικό εισόδημα, μεγαλύτερο από την κυρια απασχόληση μου, πελάτες έχω είτε μέσω ιντερνετ είτε γνωστούς μου και αναλαμβάνω διαφορες δουλειές σε αντικείμενα που κατέχω καλά. για μένα επειδή έχω ήδη εναρξη στην εφορία κλπ δεν είχε πολύ τρέξιμο με τα γραφειοκρατικά ουτε μου βγαίνει πολύ μεγάλο ποσο για εφορία και εισφορές, για καποιον ομως που θέλει να ξεκινήσει τώρα είναι δυσκολο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

δουλευω τα τελευταία δυο χρονια από το σπίτι και βγαζω ενα ικανοποιητικό εισόδημα, μεγαλύτερο από την κυρια απασχόληση μου, πελάτες έχω είτε μέσω ιντερνετ είτε γνωστούς μου και αναλαμβάνω διαφορες δουλειές σε αντικείμενα που κατέχω καλά.

Ποιο είναι το αντικείμενο σου, αν επιτρέπεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...