Προς το περιεχόμενο

Watch GS Pro, το νέο ανθεκτικό smartwatch της Honor με


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την είσοδό της στα ανθεκτικά smartwatch ανακοίνωσε η Honor, με την κυκλοφορία του Watch GS Pro.

Με AMOLED οθόνη 1.39 ιντσών ανάλυσης 454x454, το Honor Watch GS Pro είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε «extreme» καταστάσεις υποστηρίζοντας περισσότερα από 100 είδη προπόνησης και καταγραφής δεδομένων όπως ορειβασία, πεζοπορία, σκι, τρέξιμο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Για την κατασκευή του, η Honor έχει χρησιμοποιήσει ανοξείδωτο ατσάλι και πολυκαρβονικό πλαστικό για το κυρίως σώμα και πλαστικό λουράκι. Υποστηρίζει ακόμα το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810G για αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, σε έντονες δονήσεις αλλά και στην ανοιχτή θάλασσα.

Η χρήση του κατά την κολύμβηση ακόμα και στην ανοιχτή θάλασσα είναι ένα από τα πλεονεκτήματά του, με δυνατότητα μάλιστα καταγραφής των καρδιακών σας παλμών αλλά και το ποσοστό οξυγόνου στο αίμα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του πάντως είναι η αυτονομία η οποία είναι άμεσα συγκρίσιμη με αντίστοιχες προτάσεις άλλων εταιρειών αφού αυτή φτάνει τις 25 ημέρες κατά τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. 

542856818_HONORWatchGSPro-White.jpg.dd0c5fa7c7909b656ef5ff59f1a083f3.jpg176016560_HONORWatchGSPro-Black.jpg.f550ef75586bef1c9fafbeb20de4cd0d.jpghonor.jpg.cac6f2cf68f3fb873e9ae0d4c98a9e63.jpg

Στο εσωτερικό υπάρχει GPS υψηλής ακρίβειας αλλά και το Kirin A1 chipset της Huawei με το pairing με Android smartphone να πραγματοποιείται μέσω Bluetooth 5.1. To Honor Watch GS Pro αναμένεται και στη χώρα μας τον Οκτώβριο με τιμή €269 και σε τρία χρώματα. 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, AtiX είπε

Watch GS Pro, το νέο ανθεκτικό smartwatch της Honor με

με τι???

Χτυπήθηκε ο συντάκτης πισώπλατα την ώρα που έγραφε τον τίτλο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, gdriver είπε

θα τα πάει πολύ καλά αν συμπεριλάβει και σύνδεση με εξωτερικές συσκευές, όπως μετρητής τα΄χυτητας ποδηλάτου, και hr chest strap.

Πώς θα τα πάει πολύ καλά; σε τέτοιες τιμές παίζουν Garmin που έχουν ήδη τις συνδέσεις που λες. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Amoled οθόνη, άντε γεια..

Σε ρολόι που προορίζεται για extreme sports, δηλαδή κυρίως για εξωτερική χρήση, απαγορεύεται δια ροπάλου η amoled  οθόνη, καθώς και ενέργεια παραπάνω καταναλώνει αλλά και δεν φαίνεται κάτω από τον έντονο ήλιο. Η οθόνη για τέτοιο ρολόι είναι αποκλειστικά η transflective dispaly. Η amoled είναι για φιγούρα σε καμιά σκιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...