jimakos234 1.504 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, elias99 είπε μήπως μπορεί κάποιος που παρέλαβε να τσεκάρει αν μπορει να ενεργοποιηθεί το wifi call από COSMOTE? Λογικα θα γινεται και ας μην το υποστηριζει η cosmote επισημα. Αρκει να υπαρχει το hardware. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
paan71 33 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μόλις επικοινωνώ με το chat και για το 64αρι μου λένε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και πρέπει να πάρω κάτι άλλο. Πέφτει κραξιμο Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators alexzzz 4.352 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, elias99 είπε μήπως μπορεί κάποιος που παρέλαβε να τσεκάρει αν μπορει να ενεργοποιηθεί το wifi call από COSMOTE? Βοηθάει αν πω ότι το wifi call δουλεύει σε vodafone με Cosmote σταθερή; 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
nk9 125 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, paan71 είπε Μόλις επικοινωνώ με το chat και για το 64αρι μου λένε ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και πρέπει να πάρω κάτι άλλο. Πέφτει κραξιμο Ποια ημερομηνία αποστολής σου είχαν δώσει αρχικά; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
paan71 33 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέχρι και αυτή την στιγμη, γραφει 29/9 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
greekfragma 789 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, elias99 είπε μήπως μπορεί κάποιος που παρέλαβε να τσεκάρει αν μπορει να ενεργοποιηθεί το wifi call από COSMOTE? στο απαντητικό sms της cosmote αναφέρει οτι η συσκευή δεν είναι στη λίστα με τις συμβατές συσκευές. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
paan71 33 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μόλις ακυρώθηκε η παραγγελία. Πρώτη φορά μου δημιουργεί πρόβλημα το banggood. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
redmanftw 96 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Καλα κρασια δηλαδη Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
jimakos234 1.504 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, greekfragma είπε στο απαντητικό sms της cosmote αναφέρει οτι η συσκευή δεν είναι στη λίστα με τις συμβατές συσκευές. Kαλα πολλες συσκευες δεν εχει στην λιστα της, αλλα παιζουν κανονικα. Εκ πειρας με το Poco F1 δεν το ειχαν στην λιστα, εβαλα την SIM σε αλλο κινητο που το ειχαν στην λιστα που υποστηριζαν, ενεργοποιησα την υπηρεσια σε αυτο, και μετα τις αλλαξα πισω. Επαιζε κανονικα. Για να ενεργοποιηθουν τα αντιστοιχα μενου volte και voWifi στο MIUI πατησα στον dialer: *#*#869434#*#* ---> vowifi *#*#86583#*#* --->volte Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από jimakos234 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
greekfragma 789 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Kαλα πολλες συσκευες δεν εχει στην λιστα της, αλλα παιζουν κανονικα. Εκ πειρας με το Poco F1 δεν το ειχαν στην λιστα, εβαλα την SIM σε αλλο κινητο που το ειχαν στην λιστα που υποστηριζαν, ενεργοποιησα την υπηρεσια σε αυτο, και μετα τις αλλαξα πισω. Επαιζε κανονικα. Για να ενεργοποιηθουν τα αντιστοιχα μενου volte και voWifi στο MIUI πατησα στον dialer: *#*#869434#*#* ---> vowifi *#*#86583#*#* --->volte Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
lionheart75 5.458 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Επιτέλους έφτασε σήμερα το βράδυ Ελλάδα, επομένως αύριο ή την Παρασκευή λογικά θα παραλάβω. Sep 30, 2020 20:17 The shipment has arrived in the destination country/destination area Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
valkon 1.851 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά κάτι άκυρο, αν δεν μας βρει σπίτι η DHL τι γίνεται; Αφήνουν χαρτάκι φαντάζομαι έτσι κλασικά; Από Κίνα μόνο με ΕΛΤΑ έχω μπλέξει. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
jimakos234 1.504 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 @greekfragma Τι κοιταω ακριβως? Xρειαζεται και ενεργοποιηση σε επιπεδο SIM. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
greekfragma 789 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, jimakos234 είπε @greekfragma Τι κοιταω ακριβως? Xρειαζεται και ενεργοποιηση σε επιπεδο SIM. για επιβεβαίωση το έβαλα οτι θέλω μόνο ενεργοποίηση στη sim. θα παρω και την cosmote αυριο ενα τηλέφωνο βέβαια αλλά νομίζω καλή φάση εφόσον δεν έχει και έξτρα χρέωση. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
jimakos234 1.504 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε για επιβεβαίωση το έβαλα οτι θέλω μόνο ενεργοποίηση στη sim. θα παρω και την cosmote αυριο ενα τηλέφωνο βέβαια αλλά νομίζω καλή φάση εφόσον δεν έχει και έξτρα χρέωση. Το πιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι αν εχεις γνωστο / φιλο με συμβατη συσκευη απο την λιστα της cosmote. βαζεις εκει την sim, στελνεις το SMS απο το εκαστοτε συμβατο κινητο, ερχεται η επιβεβαιωση ενεργοποιησης στην sim και το βαζεις πισω στο δικο σου Δεν πιστευω να βγαλεις καποια ακρη απο το τηλεφωνο παντως. Ειναι καθετοι -> θα πουν οτι βλεπεις στην σελιδα και μα-μου μετα. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα