Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-shop.gr/srihome-sh024-wireless-ip-outdoor-camera-1296p-night-vision-ip66-p-PER.579908

SRIHOME SH024 WIRELESS IP OUTDOOR CAMERA 

Spoiler

https://c.scdn.gr/images/sku_main_images/017142/17142885/20190215134731_sricam_srihome_sh024.jpeg

• Τύπος κάμερας: Aδιάβροχη κάμερα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.
• Επεξεργαστής: HiSilicon 3516E.
• Αισθητήρας: 1/2.7", 3 Megapixel progressive scan CMOS.
• Συμπίεση εικόνας: H.264 / H.265.
• Γωνία θέασης: 73° (Ο), 53.6° (Κ), 95.2° (Διαγώνια).
• Ανάλυση: 1296P (2304x1296), 1080P (1920x1080), 720P (1280x720), VGA (640x480).
• Ρυθμός καρέ εικόνας: Main Stream: 15fps-25fps. Sub Stream: 25fps.
• Λειτουργία υπερύθρων: Αυτόματη.
• Νυχτερινή όραση: IR 15 μέτρα.
• Μέγιστη φωτεινότητα: 0.01 Lux, F1.2 (Με φωτισμό IR).
• Filter Switch (IR-Cut): Ενσωματωμένο IR Cut, για μηδενική χρωματική απόκλειση.
• Zoom: Η εφαρμογή υποστηρίζει 3x ψηφιακό zoom.
• Ήχος: Two Way Audio
• Τεχνολογία AI: Ανίχνευση ανθρώπων.
• Alarm: Alarm με αισθητήρα κίνησης.
• Privacy Block: Επιλέξτε μέχρι 4 ιδιωτικές περιοχές.
• Απομακρυσμένη πρόσβαση: P2P.
• Ενσύρματη σύνδεση: Rj-45.
• Ασύρματη σύνδεση: 2.4GHz IEEE 802.11 b/g/n, υποστηρίζει κωδικοποίηση WEP, WPA, WPA2.
• Hotspot: Με ασύρματο access point, η κάμερα μπορεί να συνδεθεί στο τηλέφωνο απευθείας.
• Πρωτόκολλα: IPv4, HTTP, HTTPS, TCP/IP, UDP, UPNP, ICMP, IGMP, RTSP, RTP, SMTP, NTP, DHCP, DNS, DDNS, FTP, IP Filter, QoS.
• Εγγραφη: Με ανιχνευση κίνησης, 7/24 εγγραφή.
• Πρότυπα εγγραφής: HD (1296P/1080P/720P). SD (360P).
• Αποθήκευση: Υποστηρίζει MicroSD έως 128GΒ.

Τιμή για μια βδομάδα, με παραλαβή από κατάστημα.

Skroutz 49,5

https://www.skroutz.gr/s/17142885/Sricam-Srihome-SH024.html

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.

Η κάμερα κανει καταγραφή σε καρτα sd. Για να δεις τι εχει καταγράψει σε playback πρεπει να βγαλεις την καρτα και μα την βαλεις σε υπολογιστή ή μπορεις και μέσω κινητού;

Δημοσ.

Μια sricam που πηρα εγω ειναι άχρηστη πλεον μετα απο καποια υποχρεωτικά firmware updates.

Αλλεπάλληλα resets,δεν διόρθωσαν κανενα προβλημα και ειναι για πέταμα αφου χάλασε και η Νυχτερινή λειτουργία,αλλά και οι ειδοποιήσεις,

αρα καμια εμπιστοσύνη στην Εταιρια αυτη απο εμένα πολυ περισσοτερο αν υπάρχουν διαμάντια με λιγα ευρω παραπάνω..

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Μια sricam που πηρα εγω ειναι άχρηστη πλεον μετα απο καποια υποχρεωτικά firmware updates.

Αλλεπάλληλα resets,δεν διόρθωσαν κανενα προβλημα και ειναι για πέταμα αφου χάλασε και η Νυχτερινή λειτουργία,αλλά και οι ειδοποιήσεις,

αρα καμια εμπιστοσύνη στην Εταιρια αυτη απο εμένα πολυ περισσοτερο αν υπάρχουν διαμάντια με λιγα ευρω παραπάνω..

Συνήθως αυτές οι κινεζιές έχουν χαμηλής ποιότητας app και firmware. Ωστόσο αν είναι onvif και συνδεθούν σε nvr δουλέυουν καλά διότι τις χειρίζεται το καταγραφικό χωρίς ενδιάμεση τρίτη εφαρμογή.

• 2 μήνες μετά...
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την αγόρασα 32 ευρώ από το e-shop. Την εγκατέστησα σήμερα πολύ εύκολα αλλά δεν βρίσκω που μπαίνει η sd. Καμιά βοήθεια?

Επεξ/σία από dimapos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimapos είπε

Την αγόρασα 32 ευρώ από το e-shop. Την εγκατέστησα σήμερα πολύ εύκολα αλλά δεν βρίσκω που μπαίνει η sd. Καμιά βοήθεια?

image.png.9e2eea6ba8bb8ff35f010b5f8e80e032.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AzaZyL είπε

κάμερα 720p με H264 το 2021? 

Απαντάς σε ένα ποστ από 9/2020

πέρα απο αυτό για την δική μου χρήση είναι τέλεια ακόμα και σήμερα..

Στις 20/9/2020 στις 7:45 ΜΜ, MoviemakerGr είπε

Παραθετω ομως και το αρχικό ποστ που εξηγώ οτι η εταιρία (SRI) με ενα firmware update μου εβγαλε άχρηστη την προηγούμενη.. αρα και 4Κ να ηταν δεν λεει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...