Προς το περιεχόμενο

Vodafone: Αδύνατη η πρόσβαση στο Internet για τους συνδρομητές εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σημαντικά τεχνικά προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα οι πελάτες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας της Vodafone.

Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές και στο forum του insomnia, το πρόβλημα εστιάζεται στη δυνατότητα πρόσβασης στο Internet σε πολλές περιοχές της χώρας, είτε από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είτε από οικιακές ή εταιρικές συνδέσεις. Η ιστοσελίδα της εταιρείας αλλά και το τηλεφωνικό κέντρο αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρά προβλήματα και είναι κατά διαστήματα εκτός λειτουργίας.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση από την εταιρεία για το λόγο του προβλήματος, ενώ θα πρέπει να επισημανθεί ότι είναι η τρίτη φορά που η Vodafone αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα με το δίκτυό της μέσα στο χρόνο και σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα προβλήματα και τις προηγούμενες φορές αφορούσαν κυρίως την αδυναμία σύνδεσης στο Internet.

image.png.b665136e5bc27fee8efcc43829a8af16.png

Ενημέρωση 18:33 - Όπως ενημερωθήκαμε από τη Vodafone, το διεθνές καλώδιο οπτικών ινών έχει κοπεί σε τρία διαφορετικά σημεία μεταξύ της Ιταλίας, της Τουρκίας και της Βουλγαρίας, με την Ελλάδα να είναι απομονωμένη. Ο χρόνος αποκατάστασης του προβλήματος υπολογίζεται σύμφωνα με την εταιρεία μέσα στις επόμενες δύο ώρες.

Ενημέρωση 20:40 - Σύμφωνα με τη Vodafone «Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία), αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής. Έγιναν αμέσως οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες και το πρόβλημα σταδιακά αποκαθίσταται. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.»

Ενημέρωση 1/10 - Με νεότερη ανακοίνωση, η Vodafone αναφέρει τα παρακάτω, προσφέροντας απεριόριστα data για 1 εβδομάδα στους πελάτες της

Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του προβλήματος στις υπηρεσίες Internet για 1,5 ώρες το απόγευμα της Τετάρτης, λόγω του εξαιρετικού συμβάντος ταυτόχρονου κοψίματος οπτικών ινών εκτός συνόρων.

Ως έμπρακτη αναγνώριση, προσφέρουμε σε όλους τους συνδρομητές κινητής δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για εθνική χρήση για 7 ημέρες, και σε όλους τους συνδρομητές ADSL & VDSL σταθερής δωρεάν απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά Ελλάδας μέχρι και τις 8/10.

Για την ενεργοποίηση των απεριόριστων δεδομένων στείλτε Α στο 1252, έως και τις 8/10.

Η ενεργοποίηση των απεριόριστων λεπτών ομιλίας θα γίνει αυτόματα από τις 2/10.

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την έχουν χακαρι σιγουρακι μόνο μην φάγανε κανένα  ransamware και καλά οπτική ίνα όλος ο παροχος επεσε!!!

Επεξ/σία από giwrgosswti
  • Like 7
  • Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διάβασα ότι το πρόβλημα επιβεβαιώνετε και από Vodafone Ιταλίας Γερμανίας Ιρλανδίας κτλ. Οπότε όπως καταλάβατε όσοι είστε Vodafone ( όπως και εγώ ) εφοδιάστηκε με χρόνο και κάρτα διαφορετικού παρόχου για σήμερα και ετοιμάστε το hotspot.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... βόρεια κ ανατολική Πελοπόννησο...τα πάντα off... σιγά-σιγά επανέρχεται η κάλυψη (τόσο σε δίκτυα κινητής όσο κ σταθερής).... αφορά μόνο το ίντερνετ, οι τηλεπικοινωνίες δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Edit:

...... το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί λόγω του ότι κόπηκε ένα διεθνές καλώδιο οπτικών ινών το οποίο συνδέει Ιταλία, Βουλγαρία, Τουρκία, πάνω στο οποίο συνδέεται και η Ελλάδα. .....

 

....Η επίσημη ενημέρωση.

 

 

Επεξ/σία από TechnoState
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν 3 λεπτά άνοιξα τον υπολογιστή και περίμενα αρκετά να φορτώσει το ινσομνια , μετά πάτησα άλλες σελίδες και δεν ανοίγανε , κοιτάω το ρουτερ και είναι όλα οκ ! Τελικά φορτώνει η σελίδα του ινσομνια και διαβάζω πρώτο θέμα αυτο χαχαχα !!!

Πολύ άμεση ενημέση αποτο ινσομνια βλέπω !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε και Αθήνα - Εξάρχεια αλλά ακόμη σε κάποια domains δεν εχω προσβαση π.χ. twitter, speedtest... Και έφαγα πάνω από μισάωρο στην εταιρεία να ψάχνομαι να αλλάζω καλώδια, routers κλπ γιατί άλλες θέσεις είχαν σύνδεση αλλά εγω επειδή βγαίνω από cyta - vodafone ήμουν off

Επεξ/σία από JimxxZe
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταλαβαίνεις έτσι, ότι χωρίς σύνδεση στο Ιντερνετ, ακόμη και αν είσαι στην λεωφόρο Κηφισίας (όπως ήμουν εγώ κάνοντας reboot το κινητό), νιώθεις ότι είσαι σε ένα άγονο νησάκι. Εντελώς αποκομμένος από τον κόσμο. Αν κοβόταν και η τηλεφωνία, τότε θα ήταν πλήρες το blackout

Ενδιαφέρουσα εμπειρία.

  • Like 25
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...