Billysboy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ HDMI DVI KAI VGA.... ME TI EINAΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΠΣ ΜΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από Billysboy
Iliaskrs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Displayport Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από Iliaskrs
Axelq Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Γενικά πάει ως εξής: DisplayPort > HDMI > DVI > VGA 1
netagra Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Γιατί του λέτε για το displayport αφού δεν έχει; Βάλε απευθείας HDMI για να έχεις και ήχο αν έχει η οθόνη σου ηχεία. 2
panoskatos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Στις 5/10/2020 στις 2:10 ΜΜ, Billysboy είπε ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΟΝΙΤΟΡ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ HDMI DVI KAI VGA.... ME TI EINAΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΠΣ ΜΟΥ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Όσο αφορά την "ποιότητα" και την ανάλυση το hdmi με το Dvi σου δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα με την μόνη διαφορά ότι στο hdmi μπορεί να μεταφερθεί και ήχος και είναι προτιμότερο να βάλεις ένα από αυτά τα δύο παρά το vga. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα