Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τσίμπησα και εγώ χθες την kd55xh9096 στα 800 μέσω παραγγελίας τηλεφώνου.
Μου ζήτησαν πρώτα μία προκαταβολή (100 ευρώ) και η παραλαβή έγινε ακριβώς την επόμενη μέρα από τους ίδιους.

• Like 1
  • Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, harris2k είπε

Πάρε τηλ καλυτερα.. εγω την πήρα 800 σε 24 άτοκες.. 33.3 € βγαίνει

Πήρα και την 5ετή εγγύηση μαζί, ένας απο τους λόγους που την θεωρώ value είναι γιατί έχει καλη τιμή μαζι με την εγγύηση  , δεν θα εδινα τόσα λεφτά προσωπικά για TV χωρίς εξτρα εγγύηση για αυτο έψαχνα και προσφορά  απο μεγάλα καταστήματα που την παρέχουν, πόσο μάλλον απο το sony center . 

1 ώρα πριν, ckgfe είπε

Την τσίμπησα και εγώ χθες την kd55xh9096 στα 800 μέσω παραγγελίας τηλεφώνου.
Μου ζήτησαν πρώτα μία προκαταβολή (100 ευρώ) και η παραλαβή έγινε ακριβώς την επόμενη μέρα από τους ίδιους.

Την ανεβάζουν στο χώρο σου και στην ξεπακετάρουν για να δούνε τυχών  χτυπήματα κτλπ;

Επεξ/σία από Rizas
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Rizas είπε

Την ανεβάζουν στο χώρο σου και στην ξεπακετάρουν για να δούνε τυχών  χτυπήματα κτλπ;

Δυστυχώς δεν παρέλαβα εγώ αλλά μια θεία μου οπότε δεν ζήτησε ξεπακετάρισμα.
Το ανέβασαν στον όροφο κανονικά και είπαν να κρατηθεί και το κουτί για ~7μέρες σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Rizas είπε

Κανονικα λογω κοροναιου την αφηνουν και φευγουν.

Τους παρακαλεσα να την ανοιξουμε μαζι και να την δουμε για τυχον προβληματα και ετσι εκαναν.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε να προτείνεται καμιά καλή βάση για τοίχο ;

Επεξ/σία από Rizas
Δημοσ.

χτες η τηλεοραση κουμπωσε παν σε αυτην εδω που την εχω κανα χρονο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/aksesouar-tileorasis/vaseis-toixou/turbo-x-vasi-tileorasis-db-420-32-65-_2695324?gclid=CjwKCAiAzNj9BRBDEiwAPsL0d7H_wNyoE3C_wiNAZsWBwHs6B2nu3Y_m8dRd3M_aMthg5a-WykkC8BoCpQIQAvD_BwE

οικονομικη και χωρις πολλα πολλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sobi1984 είπε

χτες η τηλεοραση κουμπωσε παν σε αυτην εδω που την εχω κανα χρονο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/aksesouar-tileorasis/vaseis-toixou/turbo-x-vasi-tileorasis-db-420-32-65-_2695324?gclid=CjwKCAiAzNj9BRBDEiwAPsL0d7H_wNyoE3C_wiNAZsWBwHs6B2nu3Y_m8dRd3M_aMthg5a-WykkC8BoCpQIQAvD_BwE

οικονομικη και χωρις πολλα πολλα

Φαίνεται καλή αλλά δεν ειμαι σίγουρος ότι θέλω με μπράτσο το σκέφτομαι ακόμα .

Θα είναι ακιβώς απένατι απο τον καναπέ δεν ξέρω κατα πόσο θα χρησιμεύσει .. μόνο άμα κάθομαι στην γωνία να της δίνω μια κλίση ίσως .

Το vesa 30χ30 εννοεί 300χ300 ; Κάνει η βάση που αναφέρεσαι σωστά ;

Επεξ/σία από Rizas
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Rizas είπε

Φαίνεται καλή αλλά δεν ειμαι σίγουρος ότι θέλω με μπράτσο το σκέφτομαι ακόμα .

Θα είναι ακιβώς απένατι απο τον καναπέ δεν ξέρω κατα πόσο θα χρησιμεύσει .. μόνο άμα κάθομαι στην γωνία να της δίνω μια κλίση ίσως .

Το vesa 30χ30 εννοεί 300χ300 ; Κάνει η βάση που αναφέρεσαι σωστά ;

ναι μια χαΡΑ ΚΑΝΕΙ. προχωρα αφοβα.

• Thanks 1
Δημοσ.

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/213593-sony-kd55xh9077-silver-55#homepage-#tab1

Διαφορες η 9077 με την 9096? στα 799 η προσφορα του κωτσου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...