Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stevengreeceGR είπε

Σε προσφορά ο συγκεκριμένος εκτυπωτής, νομίζω στη χαμηλοτερή του τιμή μέχρι τωρα. Είναι διαθέσιμο και σε public, Κωτσόβολο. 

https://www.plaisio.gr/ektiposi/mixanimata-ektiposis/polimixanimata/hp-inkjet-polimixanima-deskjet-2320_3474976

είχε παίξει στα 19,90 από Γερμανό πριν καναδυό χρόνια, τον είχε πάρει η κοπέλα μου. (όχι ότι δεν είναι προσφορά, απλά σχολιάζω ότι δεν είναι η χαμηλότερη του μέχρι τώρα)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε

είχε παίξει στα 19,90 από Γερμανό πριν καναδυό χρόνια, τον είχε πάρει η κοπέλα μου. (όχι ότι δεν είναι προσφορά, απλά σχολιάζω ότι δεν είναι η χαμηλότερη του μέχρι τώρα)

Screenshot_2020-10-17-18-10-45-073_com.android.chrome.jpg.a4ef05fd67bf6daae95f388bbe878d7e.jpg

Λογικά για άλλο μοντέλο μιλάμε. Αυτό είναι καινούργιο στην αγορά. Πάντως και πέρυσι στη black friday είχαν παιχτεί με ένα εικοσαρικο αλλά μοντέλα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, elias99 είπε

μην μπλέκετε σε εκτυπωτές με μελανάκια.έχουν ακριβά αναλώσιμα.πάρτε με τόνερ ή με tank

Αν και λιγο Off topic ο φιλος εχει λογικη. Απο οταν πηρα εκτυπωτη με toner δεν εχω αλλαξει μελανια και εκτυπωνω αρκετες σελιδες καθημερινα, σε αντιθεση με τον παλιο μου εκτυπωτη που αλλαζα μελανια καθε 1-2 μηνες περιπου.

• Like 3
Δημοσ.

Tο θέμα είναι να ξαναβγεί ο hp laser που έδινε ο Γερμανός στα 36€.

Ελπίζω την bf να δούμε τέτοιες τιμές σε entry level οικιακούς laser

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, elias99 είπε

μην μπλέκετε σε εκτυπωτές με μελανάκια.έχουν ακριβά αναλώσιμα.πάρτε με τόνερ ή με tank

Αν θες όμως να μπορείς να εκτυπώνεις και έγρωμα;

Μπορείς να βρεις μηχάνημα με toner ή tank σε τέτοιο εύρος τιμής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, elias99 είπε

Αν θες να τυπώνεις μπρος πίσω, που όσοι τυπώνουν αρκετά το χρειάζονται, ξεκινάς από τα 350Ε σε ινκ τανκ, παρά πολλά ακόμα κι αν συνυπολογίσεις την οικονομία σε μελάνια.

Για τον εκτυπωτή του θέματος, εντάξει 39Ε είχε πριν την προσφορά, δεν είναι για να τρέξει να τον πάρει κάποιος που δεν ενδιαφερόταν ως τώρα.

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω πάρει το προηγούμενο μοντέλο για ελάχιστες έγχρωμες εκτυπώσεις απλά και μόνο γιατι βολεύει το μέγεθος εκεί που έπρεπε να μπει. Μια χαρά εκτυπωτής αλλά για πολλές εκτυπώσεις δεν συμφέρει.

Τώρα πια μόνο Ink Tank και ξεχνάς να ξαναβάλεις μελάνια τα οποία ειναι και φθηνά.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimg19 είπε

Tο θέμα είναι να ξαναβγεί ο hp laser που έδινε ο Γερμανός στα 36€.

Ελπίζω την bf να δούμε τέτοιες τιμές σε entry level οικιακούς laser

Τον έχει ο Κωτσόβολος με 46,90

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

τον αγοράζετε και μόλις τελειώσουν τα μαμίσια μελάνια τον πετάτε

Αυτά δεν φτάνουν ούτε για 50 σελίδες..είναι μισοάδεια τώρα πλέον..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dimigar είπε

Αυτά δεν φτάνουν ούτε για 50 σελίδες..είναι μισοάδεια τώρα πλέον..

Αν πας να αγοράσεις καινούρια μελάνια , θα με θυμηθείς. 

Σε αυτά τα φθηνά μηχανήματα αξία έχουν μόνο τα μελάνια τους (να ρωτάτε πόσα μλ είναι).

Γιατί νομίζετε ότι οι κατασκευαστές τα "χαρίζουν" ένα 20αρικο που όταν αφαιρέσεις φπα/προμήθεια εμπόρου/εξοδα διακίνησης-αποθήκευσης-συσκευασίας μπαίνουν μέσα 20-30$ το κομμάτι?

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.

Πηρα στο 20αρικο τον 2620.

Ναι τα μελανια ειναι μικρα.

Εχω παρει χυμα απο Κινα με ενα 10αρικο και τα ξαναγεμιζω οποτε το κοστος ειναι αστειο.

Αν εχετε διαθεση να μπειτε στη διαδικασια τοτε καντε το.

Αλλιως δειτε κατι αλλο,καθως εχουν 10-15 ευρω τα μελανια σε αυτα τα φθηνα μοντελα και βγαζουν με το ζορι 50 σελιδες.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...