Προς το περιεχόμενο

Τι τερμάτισα πρόσφατα και πώς μου φάνηκε


firepc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, dpolal είπε

Tον κρυφό νόμο που θεσμοθετεί την ανθρωποφαγία μάλλον δεν τον ξεκλείδωσες.
Εκεί να δείς ψυχοπλάκωμα. 🙄

Γενικά το παιχνίδι είναι πανέξυπνα δομημένο καθώς το αποτέλεσμα είναι ένα, να επιζήσεις, αλλά ο τρόπος για να το τερματίσεις αλλάζει διαρκώς ανάλογα με τις αποφάσεις και τους νόμους που θεσπίζεις.
Eπίσης με την επιλογή διαφορετικών χαρτών διαφοροποιείς συνεχώς την δυσκολία καθώς μπαίνουν νέες προκλήσεις και πρέπει να προσαρμόζεις την στρατηγική σου σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της κάθε περιοχής.

Το θέμα είναι πως ποτέ δεν πεθαίνεις αμέσως, μια κακή απόφαση ή μία ενέργεια που έγινε σε λάθος χρόνο δεν θα σε οδηγήσουν άμεσα στον τερματισμό του παιχνιδιού, αλλά δημιουργεί μία αλυσίδα γεγονότων που σε εκτροχιάζουν σιγά σιγά και στο τέλος τρέχεις και δεν φτάνεις.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και τα άλλα σενάρια αλλά αφού δεν είναι το στύλ σου πιθανότατα να σε κουράσει.
Πάντως η εταιρεία που το έφτιαξε έχει δώσει παραδείγματα δυστοπικών παιχνιδιών με το This War of Mine παλιότερα. :)

Δεν κατέφυγα σε τέτοιες μεθόδους προσπαθούσα να κάνω καλά τους ανθρώπους και τους κρατούσα ώστε να τους χρησιμοποιήσω αργότερα με τα προσθετικα μέρη. Εμενα γρήγορα από raw food όμως και από δυναμικό. Ασχολήθηκα μόνο με το New home και την default δυσκολία και το πάλεψα αλλά όταν σε στεναχωρεί ένα παιχνίδι για μένα έχει χάσει τον σκοπό του. Είναι όντως πανέξυπνα φτιαγμένο και solid όσο δεν πάει. Αν αρχίσει η κατηφόρα είναι δύσκολα τα πράγματα μετά και απλά περιμένεις το αναπόφευκτο. Είχα στο πρόγραμμα και το this war of mine αλλα εφόσον είναι στο ίδιο mood και με παρόμοιους μηχανισμούς απλά δεν είναι για μένα. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι όμως και μοναδικό σε αυτό που υπόσχετε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

spacer.png

Dungeons 2

Ένα κλασσικό dungeon management ψιλο-strategy παιχνίδι που το δυνατό του στοιχείο είναι η κωμική αφήγηση που σατιρίζει το Game of Thrones.
Σαν παιχνίδι δεν έχει να παουσιάσει κάτι διαφορετικό ή ιδιαίτερο σε σχέση με άλλα του είδους, παρόλα αυτά παίζεται ευχάριστα σε χαλαρωτικούς ρυθμούς. Στο normal επίπεδο δυσκολίας, με 2-3 παγίδες το μπουντούμι είναι πλήρως οχηρωμένο και δεν μπορεί να μπεί κανείς, οπότε μπορείς ήσυχα να αφοσιωθείς στο upgrading και μετά στην επίθεση. Έχει και παραπάνω επίπεδα δυσκολίας τα οποία όμως δεν δοκίμασα για να ξέρω πόσο πιο challenging είναι.
Καλούτσικα γραφικά, οκ ήχος, κωμική ιστορία και ανάλογη αφήγηση. Έχει κάποιο βάθος στα upgrades αλλά μετά απο μερικές πίστες το upgrade mechanics γίνεται κουραστικό.

Η βαθμολογία μου:
Γραφικά: 7/10
Ήχος: 7/10
Χειρισμός: 8/10
Story: 8/10
Replayability 5/10
Συνολικά: 7/10

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

GNOG:
https://store.steampowered.com/app/290510/GNOG/

Το πήρα από τα πρόσφατα δωρεάν του Epic store.

Puzzle game με ιδιαίτερα γραφικά και απλοϊκο αλλά ωραίο gameplay. Παίζεται καλύτερα με controller.

Μειονέκτημα πως είναι πολύ μικρό, το πολύ 2 ώρες.

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Little Nightmares Secrets of The Maw[ALL DLCS][100%]

m-HP1742-1024x1024.jpg

Ενα μικρο indie παιχνιδι που θα ξυπνησει τους χειροτερους σας εφιαλτες. Σκοτεινο με πολυ ιδιαιτερους χαρακτηρες φτιαγμενοι απο εναν φανταστικο εφιαλτικο κοσμο ενος παιδιου. Σε πολλες στιγμες θα νιωσετε ανατριχιλα. Το main story χωριζετε σε 5 chapters το πρωτο αρκετα εισαγωγικο ωστε να μας βαλει στο νοημα και στους μηχανισμους του παιχνιδιου. Τα επομενα στο καθενα θα γνωρισουμε τους εχθρους μας που μολις μας παρουν χαμπαρι θα αρχισουν να μας κυνηγάνε. Θα χρειαστει αρκετο stealth και σε καποια σημεια τρεξιμο ωστε να γλιτωσουμε. Οι μηχανισμοι αρκετα απλοι και θα τους μαθετε γρηγορα. Η ιστορια μας εχει να κανει με ενα κοριτσι την Six η οποια ξυπναει απο εναν εφιαλτη και ξεκιναει το ταξιδι της στην διαφυγη και στην επιβιωση απο ολα τα πλασματα που θα συναντησουμε. Στη διαρκεια χρειαζεται να φαει ωστε να προχωρησει. Για να ξεδιψασει την μανια της για κρεας θα φαει οτιδηποτε(περισσοτερα οταν το παιξετε). Εβγαλα 2 playthroughs για τα collectibles και το 100% μιας και μου ειχαν διαφυγει καποια. Παμε τωρα και στα 3 DLC. Εδω εχουμε να κανουμε με ενα παιδακι που το εσκασε και θα περασει και αυτο τον δικο του γολγοθα ωστε να σωθει. Στο πρωτο DLC θα συναντησουμε εναν νεο εχθρο αυτη τη φορα μεσα στη θαλασσα. Στο δευτερο DLC θα μαθουμε πως λειτουργει ολο αυτο το σκαφος στο οποιο βρισκομαστε και με την βοηθεια τον Nomes(μικρα ανθρωπακια) θα περασουμε στο τριτο στο οποιο εχουμε να κανουμε με τον κυριο εχθρο μας που ειναι η κυρια που κυβερναει αυτο το σκαφος και που θα δουμε και στο τελος του main story. Τι μυστικο κρυβει τελικα? Και τι θα συμβει στο τελος στο παιδι που το εσκασε? Νομιζω καπου εδω η ιστορια με κερδισε απολυτα με την ολη συνδεση και το μυστικο με το κυριο παιχνιδι και απλα θα πω παιξτε το. Διαμαντακι με εξαιρετικη ατμοσφαιρα. 9/10

Βγηκαν 259 φωτογραφιες σε ολο το παιχνιδι στο τελος εχω τα collectibles απολαυστε το

https://postimg.cc/gallery/mq28nsf8/


 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 24/10/2019 στις 1:17 ΠΜ, Arkin είπε

Ελπιζω να μην το γραφεις ειρωνικα φιλε μου. 

Φίλε μου δεν παιζει κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι όπως όλοι μας  έτσι και ο Φιλος απολαμβάνουμε όλα σου τα post, να συμπληρώσω για εμένα ότι πριν ασχοληθώ με οτιδήποτε ελέγχω αν έχεις γράψει κάτι. Συνέχισε αυτό που κανείς 

  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Lakou είπε

Φίλε μου δεν παιζει κάτι τέτοιο είμαι σίγουρος ότι όπως όλοι μας  έτσι και ο Φιλος απολαμβάνουμε όλα σου τα post, να συμπληρώσω για εμένα ότι πριν ασχοληθώ με οτιδήποτε ελέγχω αν έχεις γράψει κάτι. Συνέχισε αυτό που κανείς 

Να είστε καλά. 

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Last Day of June:

https://store.steampowered.com/app/635320/Last_Day_of_June/

Πάλι από τα δωρεάν του Epic.

Μια ιδιαίτερη ιστορία-εμπειρία που πλησιάζει,  κατά τη γνώμη μου, το εξαιρετικό Edith Finch.

Διάρκεια 3-4 ώρες αλλά θεωρώ πως αξίζει να το δείτε.

 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FAR: Lone Sails

2020846649_H2x1_NSwitchDS_FarLoneSails_image1600w(Small).jpg.df8b93e7edd66391aed03faf229010fa.jpg

Ένα παιχνίδι που το είχα δεί πριν από κάνα 6μηνο και είχα στα υπόψιν.
Το πέτυχα σε sale στο Steam και το πήρα στα 12 ευρώ απλά για να ανακαλύψω λίγο μετά ότι σε άλλο site πουλιόταν στα 9. 🙄 (ας πρόσεχα 😐 )

Μου πήρε ένα 3ωρο να το ολοκληρώσω αν και μπορείς να το βγάλεις πολύ ποιό γρήγορα ειδικά αν γνωρίζεις από πριν τους γρίφους.
Αναφέρεται σε ένα παιδί (μάλλον κορίτσι) που μένει μόνο του ύστερα από τον θάνατο του πατέρα του.
Σκοπός του παιχνιδιού είναι να οδηγήσεις το όχημα σου, ένα μείγμα steampunk ατμομηχανής και ιστιοφόρου μέσα από το wasteland ενός έρημου κόσμου.
Η κίνηση δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, απλά βάζεις μπρος και το όχημα κινείται πάντα από τα αριστερά προς τα δεξιά ενώ μπορείς μόνο να επεμβαίνεις στην ταχύτητα του ή να το σταματήσεις όποτε χρειαστεί.
Οι δουλειές που πρέπει να εκτελείς διαρκώς είναι κάμποσσες, από το να τροφοδοτείς συνέχεια την μηχανή με ενέργεια, να πατάς το κουμπί της κίνησης, να ενεργοποιείς την βαλβίδα διαφυγής για να μην ανατιναχτεί ο καυστήρας, να ανοίγεις και να κλείνεις τα πανιά ανάλογα με τον άνεμο, να μαζεύεις resources κλπ.
Στο δρόμο μπορείς να μαζέψεις διάφορα καθημερινά αντικειμένα που τα καίς για να τα μετατρέψεις σε ενέργεια ενώ σε διάφορα σημεία υπάρχουν εμπόδια όπου η κίνηση ανακόπτεται και αναγκαστικά κατεβαίνεις για να βρείς τον τρόπο να τα ξεπεράσεις.
Εδώ ξεκινάνε και οι γρίφοι που πρέπει να λύσεις αλλά στην ουσία είναι διάφοροι μηχανισμοί που ενεργοποιούνται προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και να συνεχίσει το όχημα και εσύ καλείσαι να ανακαλύψεις πώς γίνεται αυτό.
Γενικά είναι εύκολοι και καταλαβαίνεις σχεδόν αμέσως τί πρέπει να κάνεις εκτός ίσως από ένα/δύο σημεία που χρειάζεται να αυτοσχεδιάσεις.
Στον δρόμο αναβαθμίζεις το όχημα σου με την προσθήκη διαφόρων συσκευών που συνήθως είναι ενσωματωμένοι στους παραπάνω γρίφους.
Τα πάντα είναι έρημα και δεν συναντάς ψυχή, εκτός από λίγα πουλιά και ζώα στην πορεία σου ενώ ο μόνος εχθρός σου είναι τα στοιχεία της φύσης (καταιγίδες, ηφαίστεια κλπ) που προκαλούν ζημιές στο όχημα.

Τα γραφικά είναι 2D και αρκετά όμορφα και πρωτότυπα καθώς όλα είναι χρωματισμένα με τόνους του γκρί ή του μαύρου συμβάλλοντας στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού εκτός μόνο από το παιδί και το όχημα που είναι έγχρωμα.
Άλλη μία πρωτοτυπία του είναι ότι με το zoom out έχεις μια γενική εικόνα του οχήματος απέξω, ενώ κάνωντας zoom in βρίσκεσαι μέσα σε αυτό.
Η μουσική είναι πολύ καλή αν και μελαγχολική.
Γενικά όλο το παιχνίδια έχει μία βαριά ατμόσφαιρα που το συνοδεύει μέχρι το τέλος.
Το σενάριο γίνεται εύκολα κατανοητό αν και ορισμένα στοιχεία του δεν καταλαβαίνεις τελικά σε τί μπορεί να εξυπηρετούν, πιθανότατα σε τίποτα, π.χ. το ραδιόφωνο που παίζει μουσική όποτε του καπνίσει, ενώ το τέλος του παιχνιδιού σε αφήνει γενικά με μια απορία χωρίς να είναι το κλασσικό happy end που μπορεί να περιμένουμε.

Αν το ολοκληρώσεις μία φορά πιθανότατα να μην ξανασχοληθείς μαζί του εκτός μόνο αν σου αρέσουν τα γραφικά του και οι εικόνες του και θέλεις να τα ξαναβλέπεις.
Ωραίο παιχνίδι για τους φαν του είδους πάντως. :)


 

 

 

 

46471220035_34bcf6fbfd_c.jpg

600x300.jpg

FARLoneSails-Screenshot03-InsideVehicle-1024x576.jpg

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιος dpolal. Εχει μπει στο προγραμμα το παιχνιδι πολυ ομορφα και ιδιαιτερα τα γραφικα και στο indie στυλ που μου αρεσει. Πολυ αναλυτικο και περιεκτικο review.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, Arkin είπε

Ωραιος dpolal. Εχει μπει στο προγραμμα το παιχνιδι πολυ ομορφα και ιδιαιτερα τα γραφικα και στο indie στυλ που μου αρεσει. Πολυ αναλυτικο και περιεκτικο review.

Συμφωνώ! Δεν το είχα δει καν το παιχνίδι αλλά λόγω περιγραφής και περιεχομένου (τρελαίνομαι για steampunk) το έχω βάλει πολύ ψηλά στη λίστα μου! Ευχαριστούμε @dpolal :D 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, kate23 είπε

Συμφωνώ! Δεν το είχα δει καν το παιχνίδι αλλά λόγω περιγραφής και περιεχομένου (τρελαίνομαι για steampunk) το έχω βάλει πολύ ψηλά στη λίστα μου! Ευχαριστούμε @dpolal :D 

Ευχαριστώ. :)
Αφού σου αρέσει η steampunk ατμόσφαιρα δες οπωσδήποτε και το Frostpunk, απείρως ποιό δύσκολο σαν gameplay αλλά με τρομερό βάθος και πρωτοτυπία.

(Τα περισσότερα σχόλια στο νήμα πλέον δεν ισχύουν καθώς το παιχνίδι έχει εμπλουτιστεί με επιπλέον σενάρια και πίστες ;) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
5 ώρες πριν, kate23 είπε

Συμφωνώ! Δεν το είχα δει καν το παιχνίδι αλλά λόγω περιγραφής και περιεχομένου (τρελαίνομαι για steampunk) το έχω βάλει πολύ ψηλά στη λίστα μου! Ευχαριστούμε @dpolal :D 

Η ιδέα του σκάφους είναι εξαιρετική: η ανάγκη για καύσιμα, η προσπάθεια να εκμεταλλευτείς τον άνεμο, ο αγώνας να συντηρήσεις αυτό το πελώριο όχημα που είναι το καταφύγιό σου καθώς κινείσαι σε έναν απέραντο, έρημο κόσμο.

Όμως, παρά τη συγκινητική ατμόσφαιρα, το παιχνίδι δεν με κράτησε. Από ένα σημείο και μετά το βρήκα πολύ επαναλαμβανόμενο, οι γρίφοι ήταν οκ, η διάρκεια πολύ σύντομη. 

Θα ήθελα κάτι μεγαλύτερο και συνθετότερο, για να είμαι ειλικρινής. Γενικά η ιδέα του να κινούμαι σε έναν κόσμο εχθρικό έχοντας για καταφύγιο ένα (περισσότερο ή λιγότερο) παράξενο όχημα είναι κάτι που με ενδιαφέρει, αλλά παρότι έχω ψάξει αρκετές περιπτώσεις, δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι που να με ενθουσιάσει πραγματικά:

Το Convoy δεν μου έκανε κλικ, παρότι ποιος δεν θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει στο δικό του Mad Max; Η ιδέα να συνοδεύεις ένα πελώριο όχημα και να το προστατεύεις με τα μικρότερα οχήματα της φάλαγγας, τα οποία επιδέχονται αναβαθμίσεις και εξειδίκευση είναι εξαιρετική, αλλά στην πράξη δεν με τράβηξε. Είχα και κάποια θέματα χειρισμού, να κάνουν τα συνοδευτικά οχήματα αυτό που θέλω και, γενικά, δεν "τα βρήκα" με το παιχνίδι. (Βέβαια, έχει βγει κατά καιρούς από πάμφθηνα έως δωρεάν, άρα αν το πετύχετε κάπου αξίζει να το δείτε)

Αυτό το Mad Max έψαχνα και στο Bedlam (που στην πορεία για λόγους copyright μετονομάστηκε σε Skyshine's Bedlam) το οποίο στήριξα μέσω ΚS. Στα χαρτιά, ήταν υπέροχο: Ένα πελώριο όχημα, σαν το Sandcrawler των Star Wars, να διασχίζει έναν post-apocalyptic κόσμο γεμάτο μεταλλαγμένους, τέρατα, ληστές και κάθε λογής κινδύνους, turn-based combat, random events κτλ., με επιπλέον unlockable οχήματα (α λα FTL), μοναδικούς χαρακτήρες. Στην πράξη, έπασχε από σοβαρά προβλήματα σχεδιασμού, οι μάχες είχαν θέματα ισορροπίας, ο επανασχεδιασμός δεν βοήθησε και το αποτέλεσμα πολύ σύντομα να βγει το παιχνίδι σε εξευτελιστικές προσφορές. Σε αυτές τις τιμές, αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, αν μη τι άλλο για να δείτε πώς χαραμίστηκε μια σπουδαία ευκαιρία.

Το Bounty Train έχει και πάλι το όχημα για πρωταγωνιστή, αυτή τη φορά ένα τρένο της Άγριας Δύσης. Καουμπόηδες, ινδιάνοι, παράνομοι, ενέδρες, επιβάτες που πρέπει να ταξιδέψουν, δημιουργία ομάδας που προστατεύει το τρένο: τέλεια ιδέα, μέτρια εκτέλεση. Πάντως, θα το βρείτε κι αυτό πάμφθηνα στις εκπτώσεις, οπότε αν σας συγκινεί η ιδέα, ρίξτε του μια ματιά.

Ένα άλλο τρένο ήταν πρωταγωνιστής στο Τhe Final Station, το οποίο είναι κάτι ανάμεσα στο Far Sails και Bounty Train. Πάλι post apocalyptic κόσμος, pixel art, ζόμπι και προσπάθεια επιβίωσης έχοντας για καταφύγιο αυτο το τρένο. Πάλι τρέχεις να το συντηρήσεις, στους σταθμούς πολεμάς τα ζόμπι για να μαζέψεις εφόδια (πολύ περισσότερη δράση από ό,τι το λυρικό Far Sails), εξαιρετικές κριτικές (όπως και το Far Sails) αλλά και πάλι δεν μου έκανε κλικ. Όπως και στο Far Sails, η συντήρηση του οχήματος κάποια στιγμή καταλήγει κουραστική, προκύπτουν προβλήματα απλά για να προκύψουν και -εκεί που το Far Sails έχει την απόλυτη μοναξιά να εξηγεί γιατί πρέπει να τα κάνεις όλα εσύ- το Final Station με τους απαθείς επιβάτες που δεν σηκώνουν το δαχτυλάκι τους να βοηθήσουν το βρήκα... κάπως. Έχει βγει και αυτό κατά καιρούς σε προσφορές, σίγουρα αξίζει να το δείτε, αλλά κανένα από τα παιχνίδια αυτά δεν θα το πρότεινα στην τιμή που κυκλοφόρησε, παρά τις διθυραμβικές βαθμολογίες ορισμένων, αν μη τι άλλο λόγω της μικρής διάρκειας και του περιορισμένου replayability.

  • Like 5
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τερμάτισα πρόσφατα το witcher 3 και τα expansions του. Πολύ καλό παιχνίδι με ωραία ιστορία και ωραία σκηνοθέτημενο. Αυτό που δεν μου άρεσε (κυρίως στο κυρίως παιχνίδι) ήταν πως πολλές φορές ήταν σε σημεία αρκετά μεγάλο που κατ'εμε δεν χρειαζόταν. Μου έχουν μείνει τα side quests στο κυρίως και στα  dlc αν και καθώς έπαιζα έκανα όσα μπορούσα ή όσα έμπαιναν απευθείας. Βέβαια έχω και το Modern warfare - guild wars 2 που δεν ξέρω εάν μπορώ - αξίζει να δω τα sidequests. Κατά η γνώμη σας αξίζουν τα side quests? Έχω παίξει από το κυρίως όλα τα κύρια side quests και γενικά τα πιο σημαντικά. Στα dlc όχι πολλά side quests. Ειδικά στο blood and wine. Αυτά. Ελπίζω να απαντήσετε όσοι μπορείτε. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 31/10/2019 στις 1:36 ΜΜ, jerry banana είπε

Τερμάτισα πρόσφατα το witcher 3 και τα expansions του. Πολύ καλό παιχνίδι με ωραία ιστορία και ωραία σκηνοθέτημενο. Αυτό που δεν μου άρεσε (κυρίως στο κυρίως παιχνίδι) ήταν πως πολλές φορές ήταν σε σημεία αρκετά μεγάλο που κατ'εμε δεν χρειαζόταν. Μου έχουν μείνει τα side quests στο κυρίως και στα  dlc αν και καθώς έπαιζα έκανα όσα μπορούσα ή όσα έμπαιναν απευθείας. Βέβαια έχω και το Modern warfare - guild wars 2 που δεν ξέρω εάν μπορώ - αξίζει να δω τα sidequests. Κατά η γνώμη σας αξίζουν τα side quests? Έχω παίξει από το κυρίως όλα τα κύρια side quests και γενικά τα πιο σημαντικά. Στα dlc όχι πολλά side quests. Ειδικά στο blood and wine. Αυτά. Ελπίζω να απαντήσετε όσοι μπορείτε. 

To blood and wine λένε είναι καλύτερο από το original παιχνίδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

31 λεπτά πριν, kostasgpa είπε

To blood and wine λένε είναι καλύτερο από το original παιχνίδι.

Δεν συμφωνώ(προσωπικά μιλοντας πάντα) και για να πω την αλήθεια  το heart of stone dlc μου άρεσε περισσότερο από το blood and wine γιατί έβγαζε ένα πιο τρομαχτικό συναίσθημα. 

32 λεπτά πριν, kostasgpa είπε

To blood and wine λένε είναι καλύτερο από το original παιχνίδι.

Έχω τερματίσει και τα dlc και το κυρίως τώρα που σου γράφω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...