Despotas Δημοσ. Τετάρτη στις 08:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:11 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Ναι τα ίδια ακριβώς, το φπα μόνο αφαιρείτε αν βάλω σαν billing country χώρα εκτος EU αλλά και πάλι πριν την πληρωμή στο ξαναγυρίζει Έλλάδα. Αν θες κάνε μια εικονική αγορά (μέχρι το παραπάνω σημείο) απο κάνα private window ή κανα κινητό χωρίς να είσαι logged in να δούμε τι γίνεται. Αν κάνω αγορά χωρίς login έχει φόρο. Μόλις κάνω login δεν υπάρχει φόρος στο καλάθι. Το account το έχω από το 2019 με στοιχεία Ελλάδας φυσικά. Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:13 μμ από Despotas
bad_freddy Δημοσ. Τετάρτη στις 08:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:19 μμ 5 λεπτά πριν, Despotas είπε Αν κάνω αγορά χωρίς login έχει φόρο. Μόλις κάνω login δεν υπάρχει φόρος στο καλάθι. Το account το έχω από το 2019 με στοιχεία Ελλάδας φυσικά. Στοιχεία Ελλάδας στο Address book εννοείς ή και κάπου αλλού? Εχω βάλει εκεί τα πραγματικά μου στοιχεία (τα required fields μόνο) όπως μου είπε και ο @xtrmsnpr αλλά διαφορά δεν είδα.
Despotas Δημοσ. Τετάρτη στις 08:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:51 μμ Ναι, στο address book. Δεν νομίζω πως έχει κάπου αλλού.
xtrmsnpr Δημοσ. Πέμπτη στις 01:16 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:16 πμ 4 ώρες πριν, bad_freddy είπε Στοιχεία Ελλάδας στο Address book εννοείς ή και κάπου αλλού? Εχω βάλει εκεί τα πραγματικά μου στοιχεία (τα required fields μόνο) όπως μου είπε και ο @xtrmsnpr αλλά διαφορά δεν είδα. κουκιζ και κας καθάρισες και μετά αποδέχτηκες τα κούκιζ;
Tablet Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 πμ Στις 26/10/2020 στις 1:36 ΜΜ, SPANK είπε Τόσο με Cdkeys οσο και με eneba δεν ειχα ποτε πρόβλημα , άμεση αγορά και παροχή του κλειδιού τα keys αυτα ενεργοποιούνται στο account στο steam κατευθείαν;
Despotas Δημοσ. Πέμπτη στις 10:43 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:43 πμ (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Tablet είπε τα keys αυτα ενεργοποιούνται στο account στο steam κατευθείαν; Ναι. Δίνουν και κλειδιά για EA App, GOG, Microsoft κλπ που ενεργοποιούνται πάλι με παρόμοιο τρόπο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:47 πμ από Despotas
tommybertsen Δημοσ. Πέμπτη στις 10:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:37 μμ Στις 6/8/2025 στις 7:58 ΜΜ, bad_freddy είπε Δεν ξέρω πότε ξεκίνησε το μέτρο εγω χτές βράδυ το διαπίστωσα όταν πήγα να αγοράσω ενα game. Βέβαια όπως έιπα δεν είχα account, όλες τις αγορές τις έκανα μέσω pp express απευθείας. Να πχ. τώρα για να αγοράσω ενα παιχνίδι μου βγάζει το παρακάτω Και που το προχώρησα, δεν άλλαξε. Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει με σένα 😕 1
vaggos88 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:02 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:02 πμ (επεξεργασμένο) Μια απο τα ιδια, δεν εχει φόρους για την ωρα. @bad_freddy Edit. Τωρα ειδα οτι με login δεν εχεις φορο. Κανε αγορα με login Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:06 πμ από vaggos88
bad_freddy Δημοσ. Παρασκευή στις 03:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:59 μμ 17 ώρες πριν, tommybertsen είπε Και που το προχώρησα, δεν άλλαξε. Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει με σένα 😕 14 ώρες πριν, vaggos88 είπε Μια απο τα ιδια, δεν εχει φόρους για την ωρα. @bad_freddy Edit. Τωρα ειδα οτι με login δεν εχεις φορο. Κανε αγορα με login Και με login το ίδιο είναι, δοκίμασα και απο private window, απο άλλο Pc της δουλειάς, δεν αλλάζει κάτι... Όπως είπα μόνο αν αλλάξω billing country αφαιρείται αλλά όταν παω να ολοκληρώσω την πληρωμή μου το γυρίζει Έλλάδα.
xtrmsnpr Δημοσ. Παρασκευή στις 04:52 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:52 μμ 49 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Και με login το ίδιο είναι, δοκίμασα και απο private window, απο άλλο Pc της δουλειάς, δεν αλλάζει κάτι... Όπως είπα μόνο αν αλλάξω billing country αφαιρείται αλλά όταν παω να ολοκληρώσω την πληρωμή μου το γυρίζει Έλλάδα. Σβήσε τον λογαριασμό σου, και φτιάξε καινούργιο με κανονική εγγραφή, όχι μέσω google ή PayPal, ως ύστατη λύση γιατί προφανώς κάτι με τον λογαριασμό σου είναι, εφόσον οι υπόλοιποι δεν έχουμε θέμα με έξτρα χρεώσεις. Δήλωσε άλλο email από αυτό που έχεις τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα