Προς το περιεχόμενο

Soundbar CREATIVE Stage 2.1 High Performance Soundbar 75 ευρο(Public)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=Soundbar+CREATIVE+Stage+2.1+High+Performance+Soundbar

(δεν υπαρχει δυνατοτητα αντικαταβολης στο Public)

Στο κιτρινο μαγαζι 74,90

https://www.e-shop.gr/creative-stage-21-soundbar-with-subwoofer-p-PER.540320

Τελικη τιμη σκρουτζ 92,88 

https://www.skroutz.gr/s/18454804/Creative-Speaker-Stage-2-1.html?o=Soundbar+CREATIVE+Stage+2.1+High+Performance+Soundbar

Ελληνικο ριβιου απ τον US:

Επεξ/σία από hitman 21 original
  • Like 3
  • Thanks 3
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιος φαεινος εγκέφαλος αποφάσισε να μην έχει αντικαταβολή; Να σας δώσω τα ωραία μου φραγκα και να φάω άκυρο περιμένοντας δύο εβδομάδες να πάρω πίσω τα λεφτά μου;;; Μπααααα. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είμαι σε αναζήτηση ηχείων για τον υπολογιστή, λέει τπτ αυτό ή να να πάω για τα logitech 2.1 σύστημα του plaisiou?

Επεξ/σία από koystado
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, manosfp είπε

Ποιος φαεινος εγκέφαλος αποφάσισε να μην έχει αντικαταβολή; Να σας δώσω τα ωραία μου φραγκα και να φάω άκυρο περιμένοντας δύο εβδομάδες να πάρω πίσω τα λεφτά μου;;; Μπααααα. 

Για σενα το κανουν να σε προστατεψουν για να μην πιανεις τα βρωμικα μετρητα στα χερια σου.😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, manosfp είπε

Μη με τρομάζεις και έχω παραγγείλει τηλεόραση...

ΥΓ:Άκυρο μου ήρθε μήνυμα ότι έρχεται.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.

Όταν τηρούν σωστά το απόθεμα καλά κάνουν και θέλουν το χρήμα μπροστά. Όταν όμως μου το εμφανίζεις διαθέσιμο, μου ρίχνεις άκυρο και μετά εξαφανίζεσαι ευχαριστώ δε θα πάρω. Και δεν αναφέρω καν το να έχω πληρώσει με 36 δόσεις... 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

TS Ευχαριστούμε!! Βάλε αν θέλεις και το λινκ από το eshop που έχει αναφέρει ένα παιδί καθώς έχει μέθοδο αντικαταβολής!!( καλά πλέον από public μετά  από πολλά σκηνικά που έχουν γίνει δεν αγοράζω ούτε γλυφιτζούρι αλλά τώρα το πήγαν σε άλλο επίπεδο με το να μην έχουν αντικαταβολή)!

Επεξ/σία από MistoklaS26
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημερα! Εχω ένα ηχοσυστημα lg cm2760 το οποιο εχω συνδεσει με καλωδιο jack με την τηλεοραση. Παίρνοντας τη συγκεκριμενη soundbar αντικαθιστωντας το ηχοσυστημα θα δω βελτίωση στον ηχο; 

Να αναφέρω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του lg παντως.

Δημοσ.

η ηχομπαρα αυτή είναι "under monitor". Eίναι πολύ μικρή σε μέγεθος (60CM). Mην περιμένει κανείς να ειναι σαν τις μεγαλες (90+ cm)

Είναι πάντως εξαιρετικη. Και αν κάποιος ακούει από τα ηχεία της TV είναι μεγάλη αναβάθμιση.
Εγω την εχω στο PC

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, giorgosiraklio είπε

Καλημερα! Εχω ένα ηχοσυστημα lg cm2760 το οποιο εχω συνδεσει με καλωδιο jack με την τηλεοραση. Παίρνοντας τη συγκεκριμενη soundbar αντικαθιστωντας το ηχοσυστημα θα δω βελτίωση στον ηχο; 

Να αναφέρω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του lg παντως.

Στη θέση σου θα κρατούσα το ηχοσύστημα που έχεις αφού κι αυτό είναι 160W εκτός κι αν σε δελεάζει τόσο πολύ ότι θα χρησιμοποιείς hdmi αντί για 3.5mm jack.
Κι εγώ στο σαλόνι επειδή μου έχει χαλάσει το hdmi από την LG 55άρα 10ετίας και λυπάμαι να πάρω καινούργια αφού εικόνα έχει τέλεια συνδέω το creative 5.1 του υπολογιστή με 3.5mm jack και χρησιμοποιώ μόνο 2 αριστερά δεξιά και το sub.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elvor είπε

Έχει βγει και η v2. Αυτή φαντάζομαι ότι είναι η v1.

Ναι είναι η v1 η v2 έχει 109€ από τo ελληνικό site της Creative :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...