Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό κουράγιο σε όλους ,

θα ήθελα σας παρακαλώ τις έμπειρες απόψεις σας, σε μια απορία που έχω και πιστεύω ότι είμαι στο κατάλληλο forum για να αποκτήσω μια αντικειμενική γνώμη.

Δχω δυο παλιές συλλεκτικές  συσκευές iPhone 3G και iPod 3G touch, είναι σε κατάσταση καινουργή με άριστες εργοστασιακές μπαταρίες και γενικά τέλεια εξωτερικά και εσωτερικά στα κουτιά τους με όλα τα γνήσια εργοστασιακά παρελκόμενα  .

Διάβασα πρόσφατα  ότι έχουν πλέον μεγάλη συλλεκτική αξία και ειδικά το τηλέφωνο αν είναι γνήσιο, άριστο, πλήρες με  κουτί,  χαρτιά ελληνικό /όχι εξωτερικού και σε άριστη κατάσταση κ το δικό μου τυχαία είναι λόγω ότι το είχα πάρει αρχές 2007-8 αλλά τότε χρησιμοποιούσα Nokia το είχα πάρει από εταιρικές αναβαθμίσεις και δεν το χρήςιμοποιησα ... , εξού και κατάσταση του !

σε κάθε περίπτωση σαν τηλέφωνο είναι εκτός τεχνολογίας αλλά είναι το πρώτο iPhone παγκοσμίως ...και σκέφτηκα να το πουλήσω λόγω μη χρήσης και αναγκαιότητας ,

η ερώτηση είναι ποια είναι η τιμή του σήμερα λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι σπάνια ολοκληρωμένο ως πακέτο !  (Βλέπετε φωτό) 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !

20B4FB9F-59A3-4CE7-B511-B936FBAE6AD3.jpeg

D309ECAA-6091-4D76-B08C-634A45C19525.webp

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Cj7 είπε

Καλησπέρα και καλό κουράγιο σε όλους ,

θα ήθελα σας παρακαλώ τις έμπειρες απόψεις σας, σε μια απορία που έχω και πιστεύω ότι είμαι στο κατάλληλο forum για να αποκτήσω μια αντικειμενική γνώμη.

Δχω δυο παλιές συλλεκτικές  συσκευές iPhone 3G και iPod 3G touch, είναι σε κατάσταση καινουργή με άριστες εργοστασιακές μπαταρίες και γενικά τέλεια εξωτερικά και εσωτερικά στα κουτιά τους με όλα τα γνήσια εργοστασιακά παρελκόμενα  .

Διάβασα πρόσφατα  ότι έχουν πλέον μεγάλη συλλεκτική αξία και ειδικά το τηλέφωνο αν είναι γνήσιο, άριστο, πλήρες με  κουτί,  χαρτιά ελληνικό /όχι εξωτερικού και σε άριστη κατάσταση κ το δικό μου τυχαία είναι λόγω ότι το είχα πάρει αρχές 2007-8 αλλά τότε χρησιμοποιούσα Nokia το είχα πάρει από εταιρικές αναβαθμίσεις και δεν το χρήςιμοποιησα ... , εξού και κατάσταση του !

σε κάθε περίπτωση σαν τηλέφωνο είναι εκτός τεχνολογίας αλλά είναι το πρώτο iPhone παγκοσμίως ...και σκέφτηκα να το πουλήσω λόγω μη χρήσης και αναγκαιότητας ,

η ερώτηση είναι ποια είναι η τιμή του σήμερα λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι σπάνια ολοκληρωμένο ως πακέτο !  (Βλέπετε φωτό) 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !

20B4FB9F-59A3-4CE7-B511-B936FBAE6AD3.jpeg

D309ECAA-6091-4D76-B08C-634A45C19525.webp 106 kB · 4 downloads

Ψάξε στο ebay για κάτι παρόμοιο για να πάρεις μια ιδέα...

Δημοσ.

για να πετυχεις κατι καλο (δλδ καποιον συλλεκτη)

καλο θα ηταν να ειναι αγρατζουνιστο, αν οχι σφραγισμενο η σα σφραγισμενο

ετσι γινεται και με τα γραμματοσημα και τα νομισματα,ειδικα τα νομισματα αν δεν τα εχει ακουμπησει ανθρωπινο χερι

γινονται ακομα πιο σπανια με αντιστοιχο κοστος

αυτα που μας δειχνεις ειναι μαλλον σε μετρια προς κακη κατασταση

μενει να εξακριβωθει εαν εχουν υποστει και καποιο χειρουργιο για αλλαγη μπαταριας η οθονης (συνηθως ιμιτασιον)

• Like 5
Δημοσ.

Είναι άψογα και τα δυο και πραγματικά αγρατζουνιστα παντού  τελεία σασί, πλάτη οθόνη , τα στίγματα στο iPod είναι από τη θήκη σιλικόνης και με τρίψιμο φεύγει, έχουν βγει από το κουτί τους και δεν έχουν πειραχτεί στο παραμικρό, είναι σε τέλεια καταστση και λειτουργία, δεν ξέρω από που το διαπιστώσατε ότι είναι μέτρια  ; Καλύτερο από αυτό είναι το σφραγισμένο , η μητρική του μπαταρίες σε απλή άναμονή κρατάει ...από Φου φόρτιση 3 ημέρες τώρα είναι τέζα λίγο πιο κάτω από 100...

οποτε για αυτή την περίπτωση μιλαω ...

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Cj7 είπε

Είναι άψογα και τα δυο και πραγματικά αγρατζουνιστα παντού  τελεία σασί, πλάτη οθόνη , τα στίγματα στο iPod είναι από τη θήκη σιλικόνης και με τρίψιμο φεύγει, έχουν βγει από το κουτί τους και δεν έχουν πειραχτεί στο παραμικρό, είναι σε τέλεια καταστση και λειτουργία, δεν ξέρω από που το διαπιστώσατε ότι είναι μέτρια  ; Καλύτερο από αυτό είναι το σφραγισμένο , η μητρική του μπαταρίες σε απλή άναμονή κρατάει ...από Φου φόρτιση 3 ημέρες τώρα είναι τέζα λίγο πιο κάτω από 100...

οποτε για αυτή την περίπτωση μιλαω ...

Στις φωτό φαίνονται γρατζουνιές πάντως .

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, koutsis είπε

Ψάξε στο ebay για κάτι παρόμοιο για να πάρεις μια ιδέα...

Κάτι  αντίστοιχο είναι αυτό, έχει από 50 έως 3700... τι ακρη να βγάλω,

https://www.ebay.com/itm/Vintage-Apple-iPhone-3G-16gb-White-A1241-3rd-Generation-2008-MINT-CONDITION/133574203434?hash=item1f19a4982a:g:e8MAAOSwqSBfccI8 

, αλλα παίζουν από 50 κλειδωμένα και δεν ξέρω τι στο εξωτερικό , εγώ για Ελλάδα  μιλαω ..

23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Που ακριβώς ;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Δ

Δημοσ.

Αυτό είναι το iPod και δεν έχει καθαριστεί μετά από 10 χρόνια που ήταν σε μια θήκη  σιλικόνης και έχει αφήσει στίγματα , με καλό καθάρισμα με υγρό μαντηλάκι θα φύγουν δεν είναι γρατζουνιές θέλει αλκοόλη για να φυγει...

Η ερώτηση αφορά το iPhone 3G 16gb , το αναφέρω ξεκάθαρα στην επικεφαλίδα .......ευχαριστω , οπως είπε ο φίλος παραπάνω τα πάντα διέπονται από την βασικη αρχη προσφορα vs ζητηση 

19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εσυ δεν τις βλέπεις στο κάτω μέρος;Γυρω απο το Iphone  και 8GB?

01F42562-E544-485B-8131-874CE901C95C.jpeg.7699e9092791fa954afd0210b40331ca.jpeg

Δημοσ.

Tα ξεχωρίζω,  αριστερα απο το iphone  εκει που καθρεπτίζεται η σκεπή εχει γρατζουνιές,έτσι δείχνουν τουλάχιστον,

Οταν θές να πουλήσεις κατι που λες ότι είναι σαν καινουργιο πρέπει να το παρουσιάζεις και σαν τέτοιο,Αν είναι θέμα καθαρισμού κάνε το,η πρωτη εντύπωση είναι η πιο βασική.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 3G εάν πιάσει 100 ευρώ θα πρέπει να κάνεις τάμα και κομποσκοίνι. Ή θα  πρέπει να το δώσεις σε κάποιο η συλλέκτη ή σε κάποιον που δεν ξανά έχει δει ποτέ κινητό στη ζωή του. Δεν θέλω να σε προσβάλω και συγγνώμη αλλά η συσκευή είναι παλιά. Εφαρμογές δεν παίρνει FaceTime δεν έχει, μπροστινή κάμερα δεν έχει φλας δεν έχει προσπαθώ να σε προσγειώσω. Αν θες μπορείς να το βάλεις και τιμή εκκίνησης 800 ευρώ αλλά το θεωρώ αδύνατον παρ όλο που το 3G είναι αψεγάδιαστο. Μεγάλη αξία έχουν τα 2g που είναι συλλεκτικά.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.
8 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Το 3G εάν πιάσει 100 ευρώ θα πρέπει να κάνεις τάμα και κομποσκοίνι. Ή θα  πρέπει να το δώσεις σε κάποιο η συλλέκτη ή σε κάποιον που δεν ξανά έχει δει ποτέ κινητό στη ζωή του. Δεν θέλω να σε προσβάλω και συγγνώμη αλλά η συσκευή είναι παλιά. Εφαρμογές δεν παίρνει FaceTime δεν έχει, μπροστινή κάμερα δεν έχει φλας δεν έχει προσπαθώ να σε προσγειώσω. Αν θες μπορείς να το βάλεις και τιμή εκκίνησης 800 ευρώ αλλά το θεωρώ αδύνατον παρ όλο που το 3G είναι αψεγάδιαστο. Μεγάλη αξία έχουν τα 2g που είναι συλλεκτικά.

Καλημερα και καλή εβδομάδα, συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες περί ξεπερασμένης τεχνολογίας και δυνατοτήτων .

Ποτε κάτι vintage δεν Είναι προηγμένης τεχνολογίας. Για συλλεκτική αξία μιλαω μόνο !

10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Tα ξεχωρίζω,  αριστερα απο το iphone  εκει που καθρεπτίζεται η σκεπή εχει γρατζουνιές,έτσι δείχνουν τουλάχιστον,

Οταν θές να πουλήσεις κατι που λες ότι είναι σαν καινουργιο πρέπει να το παρουσιάζεις και σαν τέτοιο,Αν είναι θέμα καθαρισμού κάνε το,η πρωτη εντύπωση είναι η πιο βασική.

Καλημερα και καλή εβδομάδα,

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ αυτό που λες ...εκει που καθρεπτίζεται η σκεπή εχει γρατζουνιές,έτσι δείχνουν τουλάχιστον,... ΕΙΝΑΙ ΤΟ IPOD !!!και θέλει γυάλισμα , είναι μια πρόχειρη φωτογραφία, αλλά δεν υπάρχει λογος να προσπαθώ να αποδείξω ....μια ερώτηση έκανα και χάσαμε το θέμα 

είναι το iPod με την  ασημένια πλάτη ,

το iPhone 3G είναι το μαύρο και απορώ που βλέπεις το οτιδήποτε που μπορεί να χαρακτηριστεί πρόβλημα ?..?

Είναι 13 χρόνια ελληνική συσκευή στο κουτί της με ελάχιστη χρήση χωρίς καμία επέμβαση , full original με γνήσια μπαταρία και παρελκόμενα   !!

σε κάθε περίπτωση έβγαλα άκρη, αν έχει καποιος να προτείνει κάτι εποικοδομητικό καλοδεχούμενο !

την κατάσταση ας την εκτιμήσει ο αγοραστής ! 

17 λεπτά πριν, Cj7 είπε

Καλημερα και καλή εβδομάδα, συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες περί ξεπερασμένης τεχνολογίας και δυνατοτήτων .

Ποτε κάτι vintage δεν Είναι προηγμένης τεχνολογίας. Για συλλεκτική αξία μιλαω μόνο !

Καλημερα και καλή εβδομάδα,

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ αυτό που λες ...εκει που καθρεπτίζεται η σκεπή εχει γρατζουνιές,έτσι δείχνουν τουλάχιστον,... ΕΙΝΑΙ ΤΟ IPOD !!!και θέλει γυάλισμα , είναι μια πρόχειρη φωτογραφία, αλλά δεν υπάρχει λογος να προσπαθώ να αποδείξω ....μια ερώτηση έκανα και χάσαμε το θέμα 

είναι το iPod με την  ασημένια πλάτη ,

το iPhone 3G είναι το μαύρο και απορώ που βλέπεις το οτιδήποτε που μπορεί να χαρακτηριστεί πρόβλημα ?..?

Είναι 13 χρόνια ελληνική συσκευή στο κουτί της με ελάχιστη χρήση χωρίς καμία επέμβαση , full original με γνήσια μπαταρία και παρελκόμενα   !!

σε κάθε περίπτωση έβγαλα άκρη, αν έχει καποιος να προτείνει κάτι εποικοδομητικό καλοδεχούμενο !

την κατάσταση ας την εκτιμήσει ο αγοραστής ! 

0E254552-EBE6-49B3-9205-CB77F812F219.jpeg.f468d17df0473c3c29b0f3aada666e94.jpeg

Δημοσ.

Δες σε τι τιμές τα δίνουν στο eBay το iPhone 3G είχε γύρω στα 100 ευρώ. Γνώμη μου? Βάλε τα στο συρτάρι δεν αξίζει να τα πουλήσεις είναι συλλογή σου. Με 100 παραπάνω ευρώ παίρνεις στο eBay το 5αρη.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου λέω εκεί που λεει iphone ΑΡΑ στην πλάτη που είναι και η πρωτη φωτό που έβαλες.Αν δεν τις βλέπει άλλος θα φταίνε τα ματια μου.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Καλή πώληση και αν θες πες τι έκανες όταν το δωσεις.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...