Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Andor (Disney+, 2022)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, john_dr είπε

Όντως, το imdb το δείχνει ως ολοκληρωμένο

image.png.793e900578f2c83fb8b88115d05c2fb1.png

Φαντάζομαι για να απορείς μάλλον δεν έχεις δει το Rogue One. Είναι στην ουσία η συνέχεια της Ιστορίας. Πέραν αυτού είναι μία απ' τις καλύτερες ταινίες Start Wars που έχουν βγει.

• Like 1
  • Απαντ. 280
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, manolis940 είπε

Φαντάζομαι για να απορείς μάλλον δεν έχεις δει το Rogue One. Είναι στην ουσία η συνέχεια της Ιστορίας. Πέραν αυτού είναι μία απ' τις καλύτερες ταινίες Start Wars που έχουν βγει.

Το έχω δει το Rogue One 1-2 φορές. Αλλά μην έχοντας ακόμα δει τον δεύτερο κύκλο δεν ήξερα πόσο έχει προχωρήσει η ιστορία στο Andor.

Δημοσ.

Αγαπάω περιβάλλον Star Wars.

Δεν ήξερα ότι δεν θα είχε 3η σεζόν. Πάντως σαν σειρά μου άρεσε. Είχε αρκετούς ωραίους χαρακτήρες.

Προφανώς στον 2ο κύκλο προσπάθησαν να χωρέσουν πολλά πράγματα σε μόλις 12 επεισόδια που κατά μέσο όρο δεν ήταν καν 40 λεπτά. Έτσι χάθηκαν στοιχεία και ιστορίες που θα μπορούσαν να είναι αρκετά επεισόδια ή σεζόν ολόκληρη μόνα τους!

Αλλά όπως είπα δεν παραπονιέμαι αφού πέρασε ευχάριστα η ώρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναμφίβολα το ANDOR είναι η καλύτερη σειρά στο σύμπαν του SW.

Επεξ/σία από kekos123
  • Like 6
Δημοσ.

Παιδιά να το συνεχίσω;
Εχω δει ενάμιση επεισόδιο από τη δεύτερη σεζόν και έχω βαρεθεί αφάνταστα.
Φτιάχνει καθόλου μετά;

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lucanis είπε

Παιδιά να το συνεχίσω;
Φτιάχνει καθόλου μετά;

Όχι και πάρα πολύ

Δημοσ.
11 ώρες πριν, lucanis είπε

Παιδιά να το συνεχίσω;
Φτιάχνει καθόλου μετά;

Το 3ο για μενα ηταν το καλυτερο. 

Αν τη βρισκεις μονο με blaster Και Lightsaber τοτε μαλλον δεν ειναι για σενα η σειρα.

Ειναι περισσοτερο πολιτικη, αστυνομικη και κατασκοπικη, παρα action adventure fantasy.

• Like 4
Δημοσ.

Τέλειωσα τον 1ο κύκλο, ξεκινάω 2ο. Πολύ καλό, δε διαφωνώ, από πολλές απόψεις, αλλά δεν δικαιολογούνται οι διθύραμβοι. Εκτός αν 2ος κύκλος είναι αρκετά βελτιωμένος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσα τον 2ο, είδα και το Rogue One. Πολύ καλός ο δεύτερος κύκλος, εμφανείς οι διαφορές σκηνοθετικά μεταξύ Andor και Rogue One, αλλά ένα πολύ καλό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Αυτός που σκέφτηκε το Prequel του Rogue One και μάλιστα με τους ίδιους ηθοποιούς, να είναι καλά που μας έδωσε ένα τόσο καλό αποτέλεσμα. Νομίζω κάποιος θα μπορούσε να δει Andor, Rogue One, Original Trilogy και απλά να σταματήσει εκεί την ενασχόλησή του με το Star Wars. 

Επεξ/σία από john_dr
  • Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.

ο πρωτος κυκλος μου άρεσε περισσότερο, οχι οτι με χαλασε κατι στο δευτερο. Τωρα θα δω δευτερη φορα το rogue one, μετα το cinema που το ειχα δει το 2016.

Ποια ειναι η original trilogy δηλαδή ? της δεκατιας 70-80 ? μια χαρά ηταν των 90ς ισάξια για εμενα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...