Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Δηλαδή η αστυνομία δεν τους κάνει τίποτα.... Ωραία χώρα είμαστε. 

Τεσπα σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά. 

Η αστυνομία δε κανει τίποτα ο δικηγόρος κανει όμως

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, invisiblesurfer είπε

Η αστυνομία δε κανει τίποτα ο δικηγόρος κανει όμως

Θέλει τρέξιμο και έξοδα λογικά. Για μικρα ποσά δεν ξέρω αν αξίζει. 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μην το παρεις προσωπικα, αλλα ποσο μυαλο θελει για δικια σου αγγελια που πουλας αντικειμενο, να καταλαβεις οτι προκειται για απατη οταν σου ζητανε να πας να καταθεσεις ΕΣΥ χρηματα (ακομα και στον λογαριασμο σου).

Ειτε δινεις iban και ονομα (να τα δινεις παντα και τα 2 οταν προκειται καταθεση, διευκολυνει τον αλλο να επιβεβαιωσει τα στοιχεια) ή θα σου στελνουν αυτοι ενα κωδικο + το ποσο που συμφωνησατε για να πας να το πληκτρολογησεις στο ΑΤΜ

Κι όμως, νομίζω ότι την έχει πατήσει πολύς κόσμος.

Δεν ξέρω βέβαια αν η φάση είναι πουλάει ο Α κάτι, και ο Β του λέει κάνε μου κατάθεση, και απλά ο Α με κάποιο τρόπο μπερδεύεται και προβαίνει σε κατάθεση για κάτι που ο ίδιος πουλάει.

Μόνο μέσω αγγελιών δηλαδή την έχουν πατήσει όλοι;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δεν ξέρω βέβαια αν η φάση είναι πουλάει ο Α κάτι, και ο Β του λέει κάνε μου κατάθεση, και απλά ο Α με κάποιο τρόπο μπερδεύεται και προβαίνει σε κατάθεση για κάτι που ο ίδιος πουλάει.

Φανταζομαι η φαση ειναι καπως "θελω να αγορασω το ταδε αντικειμενο. Πηγαινε winbank και κανε αιτημα παραλαβης χρηματων στο λεφτα στο λεπτο και στειλε κωδικο, ποσο και iban να στα καταθεσω" ή κατι τετοιο.

Δημοσ.

Μια χαρα υπηρεσια ειναι το λεφτα στο λεπτο. Ας αφιερωσουν λιγο χρονο να τη μαθουν. Πολυ χρησιμη.

Η νοοτροπια του την παταω δεν εχει να κανει με την υπηρεσια. Οταν περιμενω λεφτα, δεν κανω κινηση να μεταφερω, να καταθεσω.

3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Παιδιά αν ξέρει κάποιος το Iban σου μπορεί να κλέψει χρήματα από το λογαριασμό;

2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Απλά δεν ήξερα την υπηρεσία, συνήθως σε πωλήσεις τους λέω να κάνουν κατάθεση και τέλος αυτό είναι. 

Δεν έτυχε ποτέ στραβή εδώ και 20 χρόνια. 

Εμενα μου κανει εντυπωση που 20 χρονια δινεις το iban σου αλλα δεν ξερεις οτι σε αυτους που το δινεις δεν μπορουν  να σου παρουν χρηματα. Δηλ τους εμπιστευεσαι οτι ειναι καλοι ανθρωποι και απλα ενω μπορουσαν να κανουν λαμογια δεν το εκαναν;

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bjj-p είπε

Μια χαρα υπηρεσια ειναι το λεφτα στο λεπτο. Ας αφιερωσουν λιγο χρονο να τη μαθουν. Πολυ χρησιμη.

Η νοοτροπια του την παταω δεν εχει να κανει με την υπηρεσια. Οταν περιμενω λεφτα, δεν κανω κινηση να μεταφερω, να καταθεσω.

Εμενα μου κανει εντυπωση που 20 χρονια δινεις το iban σου αλλα δεν ξερεις οτι σε αυτους που το δινεις δεν μπορουν  να σου παρουν χρηματα. Δηλ τους εμπιστευεσαι οτι ειναι καλοι ανθρωποι και απλα ενω μπορουσαν να κανουν λαμογια δεν το εκαναν;

Ναι αλλά αυτό είναι άλλη υπηρεσία δεν την ξέρω λέμε. 

Δίνω και μου βάζουν λεφτά είπα, μην κάνεις τον έξυπνο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Ναι αλλά αυτό είναι άλλη υπηρεσία δεν την ξέρω λέμε. 

Δίνω και μου βάζουν λεφτά είπα, μην κάνεις τον έξυπνο. 

Δεν κανω τον εξυπνο, να καταλαβω πως σκεφτεσαι προσπαθω. Ρωτησες αν με το iban κινδυνευεις ωστε να σου παρουν χρηματα. Μα 20 χρονια λες οτι δινεις το iban... Εφοσον δεν εκανες αλλη κινηση  αλλα εμεινε στα λογια, γιατι σε φοβισε;

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, bjj-p είπε

Δεν κανω τον εξυπνο, να καταλαβω πως σκεφτεσαι προσπαθω. Ρωτησες αν με το iban κινδυνευεις ωστε να σου παρουν χρηματα. Μα 20 χρονια λες οτι δινεις το iban... Εφοσον δεν εκανες αλλη κινηση  αλλα εμεινε στα λογια, γιατι σε φοβισε;

αστο φιλε βαριεμαι να γραφω τα ιδια και τα ιδια.

ας κλεισει το θεμα

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα στο πρώτο ποστ λες ότι ζήτησε μόνο το Iban και τα στοιχεία σου, λογικά ονοματεπώνυμο, οπότε πως γίνεται να σε κλέψει;  Είναι τα στοιχεία που δίνουμε όλοι στον ενδιαφερόμενο αγοραστή για να μας κάνει κατάθεση χρημάτων. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lazostat είπε

Εγώ δεν κατάλαβα στο πρώτο ποστ λες ότι ζήτησε μόνο το Iban και τα στοιχεία σου, λογικά ονοματεπώνυμο, οπότε πως γίνεται να σε κλέψει;  Είναι τα στοιχεία που δίνουμε όλοι στον ενδιαφερόμενο αγοραστή για να μας κάνει κατάθεση χρημάτων. 

Ναι σε άλλη υπηρεσία όμως που δεν την ξέρω. 

Παιδιά ας κλείσει το θέμα. 

Ευχαριστώ όλους. 

Δημοσ.

Oλες οι μεγάλες και όχι μόνο  εταιρίες έχουν στην σελίδα τους τον ΙΒΑΝ για να καταθετουν οι πελάτες λεφτά.

Αν ήταν έτσι ευκολα να τους κλέβουν λεφτά.......

Η κοινη λογική που χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις μάλλον δεν είναι και τόσο κοινή.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι μπορουν να τους πιασουν  ευκολα αλλα δεν ασχολουντε. Ολες οι τραπεζες εχουν καμερες κ στα atm κ περιμετρικα στο καταστημα. Εφοσον η εφαρμογη σου στελνει την ακριβης τοποθεσια κ την ωρα της αναληψης, μπορεις με το υλικο των καμερων να δεις προσωπο,μια πινακιδα ,οτιδηποτε,κ την αλλη μερα, περιπολικο στο σπιτι...αλλα μας εχουν φαει τα προσωπικα δεδομενα

• Like 1
Δημοσ.

Απο κατι λυκους σαν και τον τυπο που περιγραφει ο ts,και απο κατι προβατα που την πατανε,εβαλε η Πειραιως ημερησιο οριο 200 ευρω στο Λεφτα το λεπτο.

Να ειστε καλα παιδια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...