Προς το περιεχόμενο

<ΚΑΝΤΙΝΑ>


Amy85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια Η Γνώμη σας για καντινα με σφολιατικα ήδη στη λαϊκή; θα γίνει μεταβίβαση άδειας λαϊκής κ σκέφτομαι το συγκεκριμένο είδος κ θέλω πολύ την γνώμη σας 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιο είναι οι πελάτες στις λαϊκές στην Ελλάδα; Έχω την αίσθηση ότι είναι κυρίως ηλικιωμένοι συνταξιούχοι. Αυτοί θα αγόραζαν τυροπιτα ή απλά θα κοιτούσαν να βρουν τις καλύτερες τιμές σε χόρτα, φρούτα, μαρούλια, κανά κουβά και ένα φανελάκι πριν γυρίσουν σπίτι να μαγειρέψουν; 

Σε αντίθετη περίπτωση αν έχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας το βρίσκω μια χαρά ιδέα κατι που θα προσφέρει ένα γρήγορο σνακ.

  • Haha 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
8 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Πιο είναι οι πελάτες στις λαϊκές στην Ελλάδα; Έχω την αίσθηση ότι είναι κυρίως ηλικιωμένοι συνταξιούχοι. Αυτοί θα αγόραζαν τυροπιτα ή απλά θα κοιτούσαν να βρουν τις καλύτερες τιμές σε χόρτα, φρούτα, μαρούλια, κανά κουβά και ένα φανελάκι πριν γυρίσουν σπίτι να μαγειρέψουν; 

Σε αντίθετη περίπτωση αν έχει πέσει ο μέσος όρος ηλικίας το βρίσκω μια χαρά ιδέα κατι που θα προσφέρει ένα γρήγορο σνακ.

Δηλαδη στις λαϊκές για σενα πανε οι γέροι και οι άφραγκοι για χόρτα😂

  • Haha 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δηλαδη στις λαϊκές για σενα πανε οι γέροι και οι άφραγκοι για χόρτα😂

Όχι ρε συ τι αφραγκοι, για το που εστιάζονται οι αγορές έγραψα. 

Έχω πάντως μείνει στην εικόνα του συνταξιούχου που θα βγει πριν μαγειρέψει μεσημεριανό. Αν έχει αλλάξει πολύ καλά, προσωπικά είναι μεγάλη μου χαρά να πηγαίνω από λαϊκή σε λαϊκή (και έχω πολλά χρόνια ακόμα για σύνταξη).

Επεξ/σία από Speculoos
  • Haha 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι έχει όλες της ηλικίες η λαϊκή. δεν θα ειναι η αγορά μόνο τους πελάτες σαν πελάτες αλλά και τους εμπόρους κ τους μαναβηδες που έχουν πάγκο στη λαϊκή. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο (εκτός από καφετέριες που φέρνουν καφέδες) στο μέρος μας κ το σκεφτόμαι πολύ σοβαρά. 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το βρόμικο έχει απαιτήσεις θέλει 2-3ατομα επιπλέον μόνος δεν γίνεται, ενώ τα σφολιατικα θα μπορέσω κ μόνος να το δουλέψω 

Πείτε μου σας παρακαλώ πως απαντάω πάνω στην ερώτηση σας γιατί δεν το έχω βρει ακόμα. Ευχαριστώ 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα καντίνα δεν το βλέπω ποτέ με αρνητικό τρόπο, το πλεονέκτημα της είναι ότι μπορείς να την μεταφέρεις σε σημείο που δεν υπάρχουν άλλα μαγαζιά και ανταγωνισμός, ειδικά δε αν είναι κοντά σε δρόμο με φορτηγά και νταλίκες που σταματάνε για βρώμικο, ακομα καλύτερα. Μιλάω όμως για καντίνα με σουβλάκια και λοιπά. Για σφολιατοειδη δεν το θεωρω και τόσο καλή ιδέα υπό την έννοια του τρόπου παρασκευής των προϊόντων σου, εδώ που μένω κέντρο Αθήνας, τα μισά μαγαζιά που φτιάχνουν τέτοια σνακ δεν αξίζουν μια, τα αγοράζουν κατεψυγμένα από κάπου και τα ψήνουν, ορισμένα είναι κυριολεκτικά μόλις τα αγοράσεις να τα πετάξεις στα σκουπίδια, απορώ πως συντηρούνται, τα μόνα που αξίζουν είναι από φούρνους που τα φτιάχνουν μόνοι τους έχοντας όμως γνώση και εμπειρία, αν νομίζεις ότι θα βρεις ένα βιβλίο με συνταγές και καθάρισες μάλλον θα απογοητευτείς, δεύτερον και υπό την προϋπόθεση ότι έχεις πελατεία, πρέπει να φροντίσεις να έχεις πολλά για να μην τελειώνουν και όταν έρχεται ο πελάτης για κάτι συγκεκριμένο να φεύγει, εγώ ας πούμε προτιμώ κρουασανοειδη οτιδήποτε. Αυτά που είπα βέβαια ισχύουν και για τα σουβλάκια και το βρώμικο, όσο βρώμικο να είναι το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είναι καλό. Σωστή η παρατήρηση κάποιων για το ηλικιακο προφιλ όσων πάνε στην λαϊκή, από μεσήλικες και ηλικιωμενους μην περιμένεις πολλά μην πω τίποτα, στα λέω γιατί έχω μπόλικα τέτοια μαγαζιά εδώ κοντά μου και γύρω μου και βλέπω τακτικά τι ηλικίες συχνάζουν σε αυτά, μαθητοκοσμος, φοιτητοκοσμος, 25 αντε μέχρι 45 που και που, οι υπόλοιποι άμα λάχει που λέμε. 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
34 λεπτά πριν, Amy85 είπε

Το βρόμικο έχει απαιτήσεις θέλει 2-3ατομα επιπλέον μόνος δεν γίνεται, ενώ τα σφολιατικα θα μπορέσω κ μόνος να το δουλέψω 

 

Φιλε μου εαν δεν το εχεις κανει μερικα χρονια,θα σε συμβουλευα να μην ασχοληθεις.

Πρεπει να ξερεις τις κακοτοπιες ειδικα,για να μην σε τσακισει η φαση.

Πολλοι πηγαν να μπλεξουν με το κολπο καφες-σφολιατα χωρις να εχουν καμια σχεση περαν απο πελατες,και φαγανε τα μουτρα τους.

Γενικοτερα εαν δεν εχεις κανει σαν υπαλληλος το επαγγελμα που θες να ξεκινησεις,καλο ειναι να μην κανεις πειραματα σε τετοιους καιρους.


 

  • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
4 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Το θέμα καντίνα δεν το βλέπω ποτέ με αρνητικό τρόπο, το πλεονέκτημα της είναι ότι μπορείς να την μεταφέρεις σε σημείο που δεν υπάρχουν άλλα μαγαζιά και ανταγωνισμός, ειδικά δε αν είναι κοντά σε δρόμο με φορτηγά και νταλίκες που σταματάνε για βρώμικο, ακομα καλύτερα. Μιλάω όμως για καντίνα με σουβλάκια και λοιπά. Για σφολιατοειδη δεν το θεωρω και τόσο καλή ιδέα υπό την έννοια του τρόπου παρασκευής των προϊόντων σου, εδώ που μένω κέντρο Αθήνας, τα μισά μαγαζιά που φτιάχνουν τέτοια σνακ δεν αξίζουν μια, τα αγοράζουν κατεψυγμένα από κάπου και τα ψήνουν, ορισμένα είναι κυριολεκτικά μόλις τα αγοράσεις να τα πετάξεις στα σκουπίδια, απορώ πως συντηρούνται, τα μόνα που αξίζουν είναι από φούρνους που τα φτιάχνουν μόνοι τους έχοντας όμως γνώση και εμπειρία, αν νομίζεις ότι θα βρεις ένα βιβλίο με συνταγές και καθάρισες μάλλον θα απογοητευτείς, δεύτερον και υπό την προϋπόθεση ότι έχεις πελατεία, πρέπει να φροντίσεις να έχεις πολλά για να μην τελειώνουν και όταν έρχεται ο πελάτης για κάτι συγκεκριμένο να φεύγει, εγώ ας πούμε προτιμώ κρουασανοειδη οτιδήποτε. Αυτά που είπα βέβαια ισχύουν και για τα σουβλάκια και το βρώμικο, όσο βρώμικο να είναι το σίγουρο είναι ότι πρέπει να είναι καλό. Σωστή η παρατήρηση κάποιων για το ηλικιακο προφιλ όσων πάνε στην λαϊκή, από μεσήλικες και ηλικιωμενους μην περιμένεις πολλά μην πω τίποτα, στα λέω γιατί έχω μπόλικα τέτοια μαγαζιά εδώ κοντά μου και γύρω μου και βλέπω τακτικά τι ηλικίες συχνάζουν σε αυτά, μαθητοκοσμος, φοιτητοκοσμος, 25 αντε μέχρι 45 που και που, οι υπόλοιποι άμα λάχει που λέμε. 

Πάντα το είχα απορία: μπορείς να το στήσεις όπου θες ή στην άδεια γράφει συγκεκριμένα μέρη;

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η λαϊκή αγορά έχει πάντα δουλειά. 

Ρε παιδιά μόνο εγώ κατάλαβα ότι θέλει να πουλάει σφολιατες και ζυμαρια κατεψυγμένα και όχι ετοιμα και ζεστά?

 

Επεξ/σία από DimosthenisG
  • Confused 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πάντα το είχα απορία: μπορείς να το στήσεις όπου θες ή στην άδεια γράφει συγκεκριμένα μέρη;

Δεν ξέρω τι παίζει με τις καντίνες αλλά νομίζω ότι πρέπει να το αναφέρεις σε κάποια αρχή το σημείο που θα εισαι στημμενος, για δημόσιο χώρο θέλει άδεια του οικείου Δήμου, για ιδιωτικό πχ οικόπεδο θέλει την σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών που λογικά θα τους πληρώνεις και ένα συμβολικό νοικι. 

21 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Η λαϊκή αγορά έχει πάντα δουλειά. 

Ρε παιδιά μόνο εγώ κατάλαβα ότι θέλει να πουλάει σφολιατες και ζυμαρια κατεψυγμένα και όχι ετοιμα και ζεστά?

 

Μάλλον μόνο εσύ κατάλαβες. Αλλά ακόμα κι έτσι, ακομα χειρότερα. 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Πατάς εκεί που λέει Παράθεση στο εκάστοτε μήνυμα.

Με το + μπορείς να κάνεις πολλαπλή παράθεση.

Ευχαριστώ. 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.