Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω μια απορία σχετικά με τα διαδυκτιακα  μαθημα επειδή άκουσα ένα καθηγητή να λέει στον αδερφό μου να ανοίξει κάμερα και όταν του είπε ότι δεν μπορεί να την ανοίξει για ένα προσωπικό του λόγο εκείνος του είπε ότι θα πρέπει να του βάλει απουσία .Αυτό δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα του καθενός και είναι δικαίωμα του αν θα ανοίξει κάμερα η όχι ;Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε

Καλησπέρα σας έχω μια απορία σχετικά με τα διαδυκτιακα  μαθημα επειδή άκουσα ένα καθηγητή να λέει στον αδερφό μου να ανοίξει κάμερα και όταν του είπε ότι δεν μπορεί να την ανοίξει για ένα προσωπικό του λόγο εκείνος του είπε ότι θα πρέπει να του βάλει απουσία .Αυτό δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα του καθενός και είναι δικαίωμα του αν θα ανοίξει κάμερα η όχι ;Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.

Σαφως και ειναι δικαίωμα του να μην ανοιξει καμερα, οπως και δικαίωμα του καθηγητη ειναι να του βαλει απουσία

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε

Μήπως εχει γίνει καραμέλα το θέμα με τα προσωπικά δεδομενα;Τι λόγο είχε ο αδερφός σου που δεν άνοιξε κάμερα;

Δημοσ.

Αλήθεια, όταν ο αδερφός σου πάει σχολείο φοράει μάσκα Νταλί ισχυριζόμενος ότι η φάτσα του είναι προσωπικό δεδομένο?

• Like 5
Δημοσ.

Κι αν ο μαθητής/σπουδαστής δεν διαθέτει εξοπλισμό;Τρώει την απουσία;

Δημοσ.

έχει καταντήσει κοροϊδία το θέμα με τα προσωπικά δεδομένα.

Αυτή η καραμέλα που έχει γίνει μόδα το τελευταίο διάστημα πρέπει να κοπεί.

Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούμε και με μάσκες (κάτσε αυτό συμβαίνει και τώρα) για να μη φαίνεται το πρόσωπο μας επειδή είναι προσωπικό δεδομένο.

Δε μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν οι άνθρωποι με την πάροδο του χρόνου να γίνονται ηλιθιότεροι. δυσκολεύουμε τη ζωή μας χωρίς λόγο.

Αν μου έλεγε εμένα μαθητής κατι τέτοιο θα φρόντιζα να περάσει το μάθημα, του ... ανήμερα

Δημοσ.

Είναι διαφορετικό να φαινετε μόνο το πρόσωπο και άλλο να φενονται προσωπικά πράγματα ενός ατόμου.Μπορεί από πίσω να έχει κάποιο παράθυρο και κάποιος να καταλάβει την διεύθυνση  με ότι αυτό συνεπάγεται(ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ).Εγώ θέλω να μάθω εάν γνωρίζει κάποιος τον κανονισμό περί αυτού .Ευχαριστω 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
53 minutes ago, matrixtv1 said:

Όχι, δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων στη συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχει και σχετική Γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η 4/2020 αν δεν κάνω λάθος. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixtv1 είπε

Είναι διαφορετικό να φαινετε μόνο το πρόσωπο και άλλο να φενονται προσωπικά πράγματα ενός ατόμου.Μπορεί από πίσω να έχει κάποιο παράθυρο και κάποιος να καταλάβει την διεύθυνση  με ότι αυτό συνεπάγεται(ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ).Εγώ θέλω να μάθω εάν γνωρίζει κάποιος τον κανονισμό περί αυτού .Ευχαριστω 

Ναι, μπορεί και να κάτσει με την πλάτη σε έναν άσπρο τοίχο ή να βάλει ένα έτοιμο, ψεύτικο φόντο.

Τώρα την κολοκυθιά θα παίξουμε; Νοιώθω σα να μιλάμε με γυμνασιόπαιδα της τελευταίας σειράς θρανίων.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixtv1 είπε

Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Σε όλες τις μεγάλες εταιρίες (συμπεριλαμβανομένου και της δικής μου), κάνουμε καθημερινά κλήσεις με ανοιχτές κάμερες (απαίτηση της εταιρίας για να υπάρχει πιο προσωπική επαφή αυτή την περίοδο). Τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση, το νομικό τμήμα το έχει ελέγξει αρκετές φορές χωρίς να προκύπτει κάτι τέτοιο. 

Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε

Ναι, μπορεί και να κάτσει με την πλάτη σε έναν άσπρο τοίχο ή να βάλει ένα έτοιμο, ψεύτικο φόντο.

Τώρα την κολοκυθιά θα παίξουμε; Νοιώθω σα να μιλάμε με γυμνασιόπαιδα της τελευταίας σειράς θρανίων.

Στις περισσότερες εφαρμογές μπορείς και να αλλάξεις το background ή να το κάνεις blur για αυτόν ακριβώς το λόγο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε

Μπορεί από πίσω να έχει κάποιο παράθυρο και κάποιος να καταλάβει την διεύθυνση  με ότι αυτό συνεπάγεται(ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ)

Λογικά στο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ο αδερφός σου υπάρχει δυνατότητα να μπει virtual background.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε

Στις περισσότερες εφαρμογές μπορείς και να αλλάξεις το background ή να το κάνεις blur για αυτόν ακριβώς το λόγο. 

Ναι, αυτό ακριβώς ανέφερα.

Δημοσ.

κι εγώ σε μια τέτοια κατάσταση θα ήθελα να βλέπω τον άλλον. 

άλλο να μιλάς και να βλέπεις τον άλλον και άλλο να μιλάς κι ο άλλος να παίζει τάβλι με την παρέα του.

Δημοσ.

τα προσωπικα δεδομενα μας που τα εχουν υπηρεσιες του δημοσιου ,τραπεζες (μονο τι νουμερο εσωρουχα δεν πιστευω να εχουν) αλλα και ιδιωτικες εταιρειες και στενοχωριομαστε για τη καμερα του πισι που μπορουμε να τη γυρισουμε να κοιταει σε ασχετο σημειο εκτος και αν το δωματιο του ειναι γεματο γυμνα και καλασνικοφ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixtv1 είπε

ΘΕΛΕΙ να μορφωθεί η όχι ?

Τα άλλα, βρίσκονται.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...