matrixtv1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα σας έχω μια απορία σχετικά με τα διαδυκτιακα μαθημα επειδή άκουσα ένα καθηγητή να λέει στον αδερφό μου να ανοίξει κάμερα και όταν του είπε ότι δεν μπορεί να την ανοίξει για ένα προσωπικό του λόγο εκείνος του είπε ότι θα πρέπει να του βάλει απουσία .Αυτό δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα του καθενός και είναι δικαίωμα του αν θα ανοίξει κάμερα η όχι ;Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;Ευχαριστω.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε Καλησπέρα σας έχω μια απορία σχετικά με τα διαδυκτιακα μαθημα επειδή άκουσα ένα καθηγητή να λέει στον αδερφό μου να ανοίξει κάμερα και όταν του είπε ότι δεν μπορεί να την ανοίξει για ένα προσωπικό του λόγο εκείνος του είπε ότι θα πρέπει να του βάλει απουσία .Αυτό δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα του καθενός και είναι δικαίωμα του αν θα ανοίξει κάμερα η όχι ;Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;Ευχαριστω. Σαφως και ειναι δικαίωμα του να μην ανοιξει καμερα, οπως και δικαίωμα του καθηγητη ειναι να του βαλει απουσία 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε Καλησπέρα σας έχω μια απορία σχετικά με τα διαδυκτιακα μαθημα επειδή άκουσα ένα καθηγητή να λέει στον αδερφό μου να ανοίξει κάμερα και όταν του είπε ότι δεν μπορεί να την ανοίξει για ένα προσωπικό του λόγο εκείνος του είπε ότι θα πρέπει να του βάλει απουσία .Αυτό δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα του καθενός και είναι δικαίωμα του αν θα ανοίξει κάμερα η όχι ;Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;Ευχαριστω. Μήπως εχει γίνει καραμέλα το θέμα με τα προσωπικά δεδομενα;Τι λόγο είχε ο αδερφός σου που δεν άνοιξε κάμερα;
Joshua21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Αλήθεια, όταν ο αδερφός σου πάει σχολείο φοράει μάσκα Νταλί ισχυριζόμενος ότι η φάτσα του είναι προσωπικό δεδομένο? 5
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Κι αν ο μαθητής/σπουδαστής δεν διαθέτει εξοπλισμό;Τρώει την απουσία;
Bitbit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 έχει καταντήσει κοροϊδία το θέμα με τα προσωπικά δεδομένα. Αυτή η καραμέλα που έχει γίνει μόδα το τελευταίο διάστημα πρέπει να κοπεί. Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούμε και με μάσκες (κάτσε αυτό συμβαίνει και τώρα) για να μη φαίνεται το πρόσωπο μας επειδή είναι προσωπικό δεδομένο. Δε μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν οι άνθρωποι με την πάροδο του χρόνου να γίνονται ηλιθιότεροι. δυσκολεύουμε τη ζωή μας χωρίς λόγο. Αν μου έλεγε εμένα μαθητής κατι τέτοιο θα φρόντιζα να περάσει το μάθημα, του ... ανήμερα
matrixtv1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Είναι διαφορετικό να φαινετε μόνο το πρόσωπο και άλλο να φενονται προσωπικά πράγματα ενός ατόμου.Μπορεί από πίσω να έχει κάποιο παράθυρο και κάποιος να καταλάβει την διεύθυνση με ότι αυτό συνεπάγεται(ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ).Εγώ θέλω να μάθω εάν γνωρίζει κάποιος τον κανονισμό περί αυτού .Ευχαριστω 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 53 minutes ago, matrixtv1 said: Καλησπέρα σας έχω μια απορία σχετικά με τα διαδυκτιακα μαθημα επειδή άκουσα ένα καθηγητή να λέει στον αδερφό μου να ανοίξει κάμερα και όταν του είπε ότι δεν μπορεί να την ανοίξει για ένα προσωπικό του λόγο εκείνος του είπε ότι θα πρέπει να του βάλει απουσία .Αυτό δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα του καθενός και είναι δικαίωμα του αν θα ανοίξει κάμερα η όχι ;Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;Ευχαριστω. Όχι, δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων στη συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχει και σχετική Γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η 4/2020 αν δεν κάνω λάθος. 3 1
DownUNDERground Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, matrixtv1 είπε Είναι διαφορετικό να φαινετε μόνο το πρόσωπο και άλλο να φενονται προσωπικά πράγματα ενός ατόμου.Μπορεί από πίσω να έχει κάποιο παράθυρο και κάποιος να καταλάβει την διεύθυνση με ότι αυτό συνεπάγεται(ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ).Εγώ θέλω να μάθω εάν γνωρίζει κάποιος τον κανονισμό περί αυτού .Ευχαριστω Ναι, μπορεί και να κάτσει με την πλάτη σε έναν άσπρο τοίχο ή να βάλει ένα έτοιμο, ψεύτικο φόντο. Τώρα την κολοκυθιά θα παίξουμε; Νοιώθω σα να μιλάμε με γυμνασιόπαιδα της τελευταίας σειράς θρανίων. 1
TuXaKoS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, matrixtv1 είπε Είναι διαφορετικό να φαινετε μόνο το πρόσωπο και άλλο να φενονται προσωπικά πράγματα ενός ατόμου.Μπορεί από πίσω να έχει κάποιο παράθυρο και κάποιος να καταλάβει την διεύθυνση με ότι αυτό συνεπάγεται(ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ).Εγώ θέλω να μάθω εάν γνωρίζει κάποιος τον κανονισμό περί αυτού .Ευχαριστω Όχι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Σε όλες τις μεγάλες εταιρίες (συμπεριλαμβανομένου και της δικής μου), κάνουμε καθημερινά κλήσεις με ανοιχτές κάμερες (απαίτηση της εταιρίας για να υπάρχει πιο προσωπική επαφή αυτή την περίοδο). Τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση, το νομικό τμήμα το έχει ελέγξει αρκετές φορές χωρίς να προκύπτει κάτι τέτοιο. Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Ναι, μπορεί και να κάτσει με την πλάτη σε έναν άσπρο τοίχο ή να βάλει ένα έτοιμο, ψεύτικο φόντο. Τώρα την κολοκυθιά θα παίξουμε; Νοιώθω σα να μιλάμε με γυμνασιόπαιδα της τελευταίας σειράς θρανίων. Στις περισσότερες εφαρμογές μπορείς και να αλλάξεις το background ή να το κάνεις blur για αυτόν ακριβώς το λόγο.
ioankav Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, matrixtv1 είπε Μπορεί από πίσω να έχει κάποιο παράθυρο και κάποιος να καταλάβει την διεύθυνση με ότι αυτό συνεπάγεται(ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ) Λογικά στο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί ο αδερφός σου υπάρχει δυνατότητα να μπει virtual background.
DownUNDERground Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, TuXaKoS είπε Στις περισσότερες εφαρμογές μπορείς και να αλλάξεις το background ή να το κάνεις blur για αυτόν ακριβώς το λόγο. Ναι, αυτό ακριβώς ανέφερα.
Bitbit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 κι εγώ σε μια τέτοια κατάσταση θα ήθελα να βλέπω τον άλλον. άλλο να μιλάς και να βλέπεις τον άλλον και άλλο να μιλάς κι ο άλλος να παίζει τάβλι με την παρέα του.
kostasbm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 τα προσωπικα δεδομενα μας που τα εχουν υπηρεσιες του δημοσιου ,τραπεζες (μονο τι νουμερο εσωρουχα δεν πιστευω να εχουν) αλλα και ιδιωτικες εταιρειες και στενοχωριομαστε για τη καμερα του πισι που μπορουμε να τη γυρισουμε να κοιταει σε ασχετο σημειο εκτος και αν το δωματιο του ειναι γεματο γυμνα και καλασνικοφ..
GREGORYMO Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, matrixtv1 είπε Καλησπέρα σας έχω μια απορία σχετικά με τα διαδυκτιακα μαθημα επειδή άκουσα ένα καθηγητή να λέει στον αδερφό μου να ανοίξει κάμερα και όταν του είπε ότι δεν μπορεί να την ανοίξει για ένα προσωπικό του λόγο εκείνος του είπε ότι θα πρέπει να του βάλει απουσία .Αυτό δεν έχει να κάνει με τα προσωπικά δεδομένα του καθενός και είναι δικαίωμα του αν θα ανοίξει κάμερα η όχι ;Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;Ευχαριστω. ΘΕΛΕΙ να μορφωθεί η όχι ? Τα άλλα, βρίσκονται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα