Angela09 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 καλημερα σας αγαπητοί αναγνώστες του άρθρου μου, θα ήθελα να σας αναφέρω κάποια περιστατικα που συμβαίνουν στην πολυκαιτοικια μπλου μενω αυτά τα 20 χρόνια ... Η μια ενοικος έχει από τότε που ήρθε πριν από 20 χρόνια δηλαδή μπολερ και το έβαλε εν άγνοια μας πως μπορώ να κινηθώ, το μπολερ από όσο ξέρω σε πολυκαιτοικιες είναι παρανομο , και μια άλλη ενοικος έχει βάλει γυψοσανιδα στην πυλωτη μου για να κάνει μονωση το δωμάτιο της... Χωρίς εννοείται να ρωτήσει κανέναν, και φυσικά εμένα!! .... Πως μπορώ να κινηθώ ; να επισημανθεί ότι αυτή με το μπολερ δεν πληρωνει όλα αυτά τα χρόνια μεγαλυτερο ποσοστο στα κοινόχρηστα ουτε έχει δικό της λέβητα.... Και αποφάσισα τώρα να κινηθώ, καθώς θέλω να μπω στο προγραμμα Εξοικονομώ και δεν με αφήνουν να μπω για να φτιάξω την ταράτσα επειδή εμένα και την οικογένεια μ μας ζηλευουν και δεν μας συμπαθουν, μας μισουν! Και δεν θέλουν να υπογράψουν για να μπορέσω να συνεχίσω!!... Το οξυμωρο είναι ότι δεν τους ζητάω πεντάρα και αυτοί παρολα αυτά δεν υπογράφουν για να μας πηγαινουν κόντρα!! .... Τι να κάνω!?? Σας πατακαλω βοηθήστε ζω ένα δράμα με αυτους τους ηλίθιους. 1 2
kalogeros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, christakos07 είπε Το μπολερ τι είναι; Προφανώς εννοεί μπόιλερ. Είναι θερμοσύφωνας που ζεσταίνεται με το νερό από τα καλοριφέρ. Σε πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση απαγορεύεται γιατί καταναλώνει περισσότερες θερμίδες, που τις στερεί από τους υπόλοιπους ενοίκους. Αγαπητή Angela09, αν αποφασίσεις να κινηθείς εναντίον τους, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να αποδείξεις την ύπαρξη του μπόιλερ, κάτι το οποίο θεωρώ ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο.
christakos07 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καταρχάς, δε μας λέει αν έχει κεντρική θέρμανση. Επιπλέον, θεωρεί παρανομία τη μόνωση τοίχου, που οκ, με την αυστηρή έννοια είναι. Απλά πολλές φορές βελτιώνει την ποιότητα ζωής των διαμερισμάτων, ιδιαίτερα σε παλαιάς κατασκευής κτίσματα. Νομίζω πως οι συγκεκριμένοι απλά αρμενίζουν στραβά. Και τι δουλειά έχει ο νοικάρης, με το εξοικονομώ; Η υπογραφή είναι του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από christakos07
Angela09 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Τον ιδιοκτήτη εννοώ και έχω δίκιο 2 ώρες πριν, kalogeros είπε Προφανώς εννοεί μπόιλερ. Είναι θερμοσύφωνας που ζεσταίνεται με το νερό από τα καλοριφέρ. Σε πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση απαγορεύεται γιατί καταναλώνει περισσότερες θερμίδες, που τις στερεί από τους υπόλοιπους ενοίκους. Αγαπητή Angela09, αν αποφασίσεις να κινηθείς εναντίον τους, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να αποδείξεις την ύπαρξη του μπόιλερ, κάτι το οποίο θεωρώ ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Γιατι θεωρείς οτι δεν είναι ευκολη υπόθεση αφου το παραδεχεται και οι ίδια πως έχει ( τόσο ηλίθια είναι)
Joshua21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Angela09 είπε και μια άλλη ενοικος έχει βάλει γυψοσανιδα στην πυλωτη μου για να κάνει μονωση το δωμάτιο της... Πυλωτή ΣΟΥ από που και ως που? Η πυλωτή δεν ανήκει μόνο σε σένα, ανήκει σε όλους, μόνο δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης θέσης στάθμευσης μπορεί να έχει κάποιος. Μήπως είσαι λίγο περίεργη? Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε δικηγόρο. 2
momotis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Angela09 είπε εμένα και την οικογένεια μ μας ζηλευουν και δεν μας συμπαθουν, μας μισουν! Σας πατακαλω βοηθήστε ζω ένα δράμα με αυτους τους ηλίθιους. Το πρώτο που πρέπει να διερωτηθείς,ως νέο μέλος/1ο τρολοπόστ κτλ, είναι τι θα έκανε ο χόφ στην παρούσα κατάσταση και το πρόβλημα μπαίνει άμεσα σε τροχιά επίλυσης.
kalogeros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Angela09 είπε Τον ιδιοκτήτη εννοώ και έχω δίκιο Γιατι θεωρείς οτι δεν είναι ευκολη υπόθεση αφου το παραδεχεται και οι ίδια πως έχει ( τόσο ηλίθια είναι) Σοβαρά τώρα, αν κινηθείς νομικά εναντίον της, πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να το παραδεχθεί? Πιστεύεις, δηλαδή, ότι θα πάει στο δικαστήριο και θα πει "ναι κύριε δικαστά, έχω μπόιλερ και τιμή μου και καμάρι μου";
Προτεινόμενες αναρτήσεις